Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Ulei Bio de primula (Luminita de seara) 120 Capsule, Belle&Bio

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:51 ; 22 Apr, 8 vizite)
 

Beneficii Primula Bio
• Sindromul premenstrual (PMS)
• Menopauza
• Ajuta la ameliorarea durerii artritice si eczeme
Uleiul de Primula este obtinut din semintele de Lumita de Seara, denumita asa datorita florilor sale din partea a doua a zilei. Uleiul este purificat si incapsulat in gelule care se pot inghiti cu usurinta. Uleiul de Primula a fost demostrat ca are acizi grasi necesari organismului pentru dezvoltare. Cel mai des este folosit pentru a usura la femei multe simptome asociate cu menopauza si probleme premenstruale, de asemenea ajuta in ameliorarea durerilor artice si eczeme.
Cauzele sindromului premenstrual, bufeurile, sensibilitatea crescuta la sani, crampe menstruale sunt datorate fluctuatiilor de hormoni de estrogen si progesteron. Primula ajuta la reglarea acestor niveluri de hormoni. De aceea capsulele cu ulei de primula pot fi administrate inainte de apropierea perioade de menstruatie sau la menopauza.
Prospect Ulei de Primula
Compozitie: Ulei de Primula Bio (Onagre Bio) - 500 mg.
Mod administrare: 6 capsule pe zi, repartizate pe tot parcursul zilei.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 99,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.