Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Albion Chelated Calcium & Magnesium - 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:52 ; 22 Apr, 6 vizite)
 

Efecte si beneficii: - mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange - absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului - mentinerea sanatatii sistemului osos - functionarea normala a sistemului muscular, a sistemului nervos si a sistemului imunitar - o neurotransmisie normala - reducerea oboselii si extenuarii - mentinerea sanatatii psihice - mentinerea sanatatii dintilor
Ce este Calciul?
Calciul este cel mai abundent mineral din organism (corpul uman contine aproximativ 2,5 uncii), iar 99% din acesta este stocat in oase si dinti. Calciul ramas este in fluxul sanguin si fluidele care inconjoara celulele. Este un mineral esential cu o gama larga de functii biologice. Absorbtia de calciu scade odata cu varsta. Daca organismul nu obtine suficient calciu, il va jefui din oase, facandu-i sa devina poros si fragil. Nu se poate sublinia faptul ca suplimentele de calciu au o importanta majora pentru mentinerea oaselor puternice, sanatoase si incetinirea pierderii osoase.
Ce face Calciul?
Calciul este cunoscut mai ales pentru capacitatea sa de a promova oasele si dintii puternici. Dar, de asemenea, ajuta la mentinerea nivelurilor normale de PH, deplaseaza substantele nutritive pe membranele celulare si minimizeaza pierderea progresiva de os. Calciul poate, de asemenea, ajuta la reducerea arsurilor la stomac prin normalizarea acidului gastric. Este un nutrient important pentru scaderea tensiunii arteriale, un nutrient necesar pentru contractia musculara si necesar pentru o coagulare sanguina sanatoasa. Calciul joaca, de asemenea, un rol important in producerea de hormoni si enzime care regleaza digestia si metabolismul.
Ce este Magneziul?
Magneziul este esential pentru sute de reactii chimice din organism. Functioneaza ca o coenzima (participa la peste 300 de reactii enzimatice!) Pentru functionarea corecta a nervilor si a muschilor, formarea oaselor si metabolismul energetic. Studiile recente sugereaza ca este de o importanta deosebita pentru functionarea corecta a inimii. Magneziul functioneaza sinergic cu calciul prin cresterea absorbtiei si poate creste densitatea osoasa. De fapt, organismul stocheaza 60% din magneziu in oase, 26% este in tesuturile musculare, iar restul de magneziu este stocat in tesuturile moi ale corpului. Suplimentarea cu magneziu este necesara pentru multi oameni; deoarece deficienta este destul de comuna in America de Nord. Departamentul Agriculturii din S.U.A. estimeaza ca 75% dintre americani nu primesc o cantitate adecvata de magneziu din dieta lor. Unele dintre motivele deficientei includ: dieta bogata in alimente procesate, consum ridicat de calciu, stres, activitate fizica intensa, alcoolism si utilizarea anumitor medicamente.
Ce face Magneziul?
Magneziul este necesar pentru functionarea musculara normala, regleaza transmiterea impulsurilor nervoase si este un nutrient important pentru sanatatea cardiovasculara. De asemenea, ajuta la transformarea carbohidratilor, a proteinelor si a grasimilor in energie si balante si regleaza metabolismul calciului, potasiului si sodiului. Magneziul poate sustine functia pulmonara sanatoasa si nivelurile de colesterol sanatoase. Este necesara o crestere sanatoasa a osului si a dintilor si se demonstreaza ca inhiba formarea de pietre la rinichi.
Prospect Calciu & Magneziu
Mod de administrare
Ca supliment alimentar, luati doua capsule de doua ori pe zi cu apa




Informatii nutritionale Marimea portiei: 1 Capsula Portii in flacon: 60


Cantitate/capsula


%DZR




Calciu


200 mg


25%




Magneziu


100 mg


27%




Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina (fibra vegetala), oxid de magneziu, acid citric, maltodextrina, stearat de magneziu, silice.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 57 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.