Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Belle&Bio Carbune vegetal 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:54 ; 22 Apr, 11 vizite)
 

Beneficii Carbune vegetal
• Absoarbe gazele intestinale
• Elimina gazele in exces din intestine si stomac
• Absoarbe microbii si toxinele din intestine
• Ameliorator pentru diaree
Carbunele vegetal se obtine in urma procesului de carbonizare a lemnului de plop sau nuca de cocos. Temperaturile de ardere ajung pana la 900° C dupa care se introduc vapori de apa si gaze oxidante pentru ca sa obtinem pori ale carbunelui. Carbunele Vegetal este capabil sa absoarba cantitati mari de lichide si gaze din intestin care sunt rezultatul digestiei. Carbunele vegetal este tolerat de catre organism si in special de catre intestin, nu provoaca efecte adverse fiindca nu se absoarbe in intestin.
Prospect Carbune vegetal
Compozitie: Pulbere uscata de carbune (carbo ligni) - 200 mg.
Mod administrare: 4-6 capsule pe zi, inainte si dupa masa principala.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 49 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.