Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA Citrulline Malate, Citrulina Malat, 250 grame, 5 grame doza, Oxid Nitric

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:08 ; 01 Apr, 7 vizite)
 

Citrulline Malate, Citrulina Malat, 250 grame, 5 grame doza, Oxid Nitric
Beneficii Citrulline Malate:
- Oxid Nitric foarte puternic
- Promoveaza rezistenta
- Creste vascularizarea si pomparea
- Imbunatateste performanta musculara si recuperarea
- Creste productia de Oxid Nitric
- Suport pentru sistemul imunitar
- Sustine sanatatea sexuala
- Creste potenta si libidoul
- Mai mult oxigen in tot organismul
Cum functioneaza Citrulina malat pentru a stimula Oxidul Nitric in corpul dumneavoastra
Citrulline Malate poate creste masa slaba si performanta fizica. Acest supliment extrem de popular pentru culturisti sprijina cresterea fluxului sanguin si a eliberarii aminoacizilor in muschii scheletici, conducand la o mai buna sinteza a proteinelor (cresterea musculara), la cresterea productiei de ATP si la cresterea volumului celulelor. Citrulline Malate are potentialul atat de a creste cresterea musculara, cat si de a imbunatati absorbtia maselor, facand din Leucina si alti aminoacizi cu catena ramificata mai eficienti.
Daca li se cere sa numeasca alimente bogate in aminoacizi, majoritatea oamenilor nu vor spune pepene verde. La urma urmei, este un fruct, nu o sursa de proteine.
Dar, pepenele verde este de fapt una dintre sursele cele mai bogate a citrulinei din natura, un aminoacid puternic cu multe beneficii pentru sanatate. O ceasca de pepene verde contine aproape 300 mg de citrulina.
Nu trebuie sa mananci pepene verde pentru a profita de avantajele citrulinei. Multe suplimente contin citrulina ca ingredient principal, de obicei ca malat de citrulina, un compus citrulina mai puternic, cu beneficii suplimentare.
Iata o privire mai atenta asupra a ceea ce poate face citrulina pentru dvs.
Cum functioneaza citrulina malat pentru a stimula oxidul nitric in corpul dumneavoastra
Desi pepenele verde si suplimentele sunt surse excelente de citrulina, organismul produce o anumita citrulina pe cont propriu. Practic l citrulina este mereu produsa in mod natural in organism. Citrulina participa la ciclul de uree care dispune de amoniac, in felul acesta este un ajutor esential in a elimina amoniacul.
Atunci cand dupa ce intra in organism, citrulina se transforma in Arginina. Arginina este un aminoacid care regleaza fluxul sanguin si incurajeaza productia de oxid nitric. Astfel este utila in reglarea tensiunii arteriale si a hipertensiunii arteriale.
Dar, arginaza digestiva blocheaza absorbtia argininei. Aceasta inseamna ca o anumita arginina este excretata in urina inainte de a stimula productia de oxid nitric.
Din fericire, oamenii de stiinta au descoperit ca citrulina absoarbe mult mai bine decat arginina. In consecinta, multe suplimente cu citrulina contin citrulina si in loc de (sau in plus fata de) arginina pentru a produce oxid nitric.
De ce va faceti griji cu privire la cresterea oxidului de azot?
Atletii si culturistii folosesc cresteri crescute ale oxidului nitric pentru a-si face sangele sa curga mai bine in timpul exercitiilor fizice. In esenta, oxidul de azot spune la vase de sange sa se dilateze. Pe masura ce vasele de sange se dilata, sangele furnizeaza substante nutritive si oxigen mai eficient celulelor.
Deoarece malatul de citrulina stimuleaza cresterea nivelului de oxid nitric, acesta este uneori inclus in suplimentele de crestere sexuala masculina. Deoarece oxidul nitric imbunatateste fluxul sanguin, rezulta erectii mai mari si mai intense.
Oamenii de stiinta au testat direct efectele citrullinei asupra functiei erectile intr-un studiu din 2011. Douazeci si patru de barbati cu varsta cuprinsa intre 46 si 66 de ani cu disfunctie erectila usoara au luat zilnic 1,5 grame de citrulina timp de o luna. Jumatate dintre acesti barbati s-au intors la functia erectila normala masurata pe o scara de duritate a erectiei. Barbatii care au prezentat aceasta imbunatatire s-au simtit foarte multumiti de rezultate.
Ce este "Malate"?
Ca citrulina, malatul provine din fructe. De asemenea, cunoscut sub numele de acid malic, malatul ofera merelor, strugurilor si altor fructe aroma acru sau tarta. Malatul este un ingredient acru atat de acru folosit in bomboane, care o foloseste pentru a intensifica aroma dulciurilor super-acre.
Malatul participa la ciclul Krebs, cunoscut si ca ciclul acidului citric. Celulele utilizeaza ciclul Krebs pentru a genera energie dintr-un compus numit piruvat. Dar, ciclul Krebs necesita oxigen. Fara oxigen, piruvatul devine acid lactic care provoaca oboseala.
Cu toate acestea, deoarece citrulina imbunatateste fluxul sanguin prin incurajarea productiei de oxid nitric, maltatul citrulinei asigura celulelor sa aiba oxigen suficient pentru a trece prin ciclul Krebs. In consecinta, malatul din citrulina malat intra in ciclul Krebs, promovand astfel productia de energie si reducand acumularea de acid lactic. Aceste efecte sunt deosebit de benefice in timpul exercitiilor fizice.
Cercetarile confirma rolul malatelor in ciclul Krebs este un motiv major pentru malul citrulinei care promoveaza diminuarea oboselii la efort. Oamenii de stiinta au masurat o crestere cu 34% a productiei de ATP imputabila suplimentelor de citratina de malat.
Efectele consumului de citrulina malat
Acum, ca am analizat ceea ce contribuie fiecare componenta de citrulina malat, este timpul pentru o scurta examinare a efectelor sale globale. Ce efecte veti observa in timpul sesiunii de haltere cand luati malat de citrulina?
Un studiu publicat in 2010 in Journal of Strength and Conditioning Research ne ofera o idee destul de buna. In cadrul studiului, barbatii au luat 8 grame de citrulina malat sau placebo inainte de a face mai multe seturi de prese de tip barbell. Grupul malat de citrulina a efectuat aproape 53% mai multe repetari de exercitii decat grupul placebo in timpul celor doua seturi finale. Si, durerea lor musculara a fost cu 40% mai mica decat grupul placebo.
Pe baza acestui studiu, este clar ca malatul citrulinei imbunatateste nu numai capacitatea de antrenament, ci si timpul de recuperare. Cand a fost ultima data cand ati lucrat mai mult, dar ati simtit-o mai bine dupa aceea?
Citrutlina de malat va permite sa obtineti acest lucru.
Prospect Citrulline Malate:
SUGESTII DE UTILIZARE: Ca supliment alimentar, consumati de la 1 portie inainte, in timpul sau dupa antrenament.
AVERTISMENT: Numai pentru adulti. Consultati medicul daca sunteti gravida / care alaptati, luati medicamente sau aveti o afectiune medicala. A nu se lasa la indemana copiilor.

  • Pret 97 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.