Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Biovea Pycnogenol® 50mg 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:49 ; 08 Apr, 5 vizite)
 

Pycnogenol® 50mg 60 Capsule
Pycnogenol®: un puternic antioxidant
• Sprijina echilibrul colesterolului sanatos
• Ajuta la controlul nivelului de zahar din sange
• Sprijina functia cognitiva la copii si varstnici
• Reduce distrugerea oxidativa a tesuturilor vitale
• Inhiba enzimele care provoaca inflamatii

Ce este Pycnogenol®?
Pycnogenol® este extractul din scoarta copacului de Pin marin, care creste in Les Landes din sud-vestul Frantei. Acest mediu nealterat si natural este sursa unica de Pycnogenol®.
Peste 130 de articole stiintifice si studii clinice au confirmat siguranta lui Pycnogenol®, lipsa de toxicitate si are eficacitate clinica. Pycnogenol® este unul dintre cele mai bune produse naturale cercetate. Dovezi stiintifice privind capacitatea sa antioxidanta si actiunea protectoare asupra sistemului vascular au fost publicate in cele mai renumite reviste stiintifice. Constatarile suplimentare publicate au demonstrat efectele benefice ale lui Pycnogenol® in diabet, controlul colesterolului, inflamatie, astm, ingrijirea pielii, tulburarile menstruale, fertilitate, rezistenta sportiva si functia cognitiva la copii si varstnici.

Ce face mai exact Pycnogenol®?
Pycnogenol® este cel mai eficient agent de curatare a radicalilor liberi naturali cunoscut. Ca atare, reduce daunele oxidative asupra tesuturilor vitale. Studiile de laborator in vitro (in afara corpului) au demonstrat ca Pycnogenol® este de 2 ori mai eficace decat vitamina E ca antioxidant. Si, spre deosebire de practic toti ceilalti antioxidanti alimentari, Pycnogenol® trece probabil bariera hemato-encefalica pentru a proteja creierul vital si tesutul nervos de oxidare.
Pycnogenol® inhiba enzimele care provoaca inflamatii. Reduce productia de histamina, ajutand astfel mucoasa arterelor sa reziste la atacurile mutagene care pot provoca boli cardiovasculare. Acesta restabileste integritatea capilara si imbunatateste circulatia, facand-o mai usoara pentru fiecare celula sa primeasca alimentele de care are nevoie. Imbunatatirea circulatiei este deosebit de importanta pentru fumatori, diabetici, victimele accidentelor vasculare cerebrale, artritice, femeile care iau contraceptive orale si persoanele cu picioare umflate si edematoase.
Si Pycnogenol® are capacitatea unica de a se lega de fibrele de colagen. El ajuta la reconstruirea legaturilor transversale pentru a inversa unele dintre daunele produse de-a lungul anilor prin ranire si atac de radicali liberi. Pycnogenol® inhiba chiar si enzimele naturale pe care corpul le face sa descompuna in mod normal colagenul. Toate celulele din corpul uman sunt lipite impreuna cu colagenul. Prin restaurarea colagenului, Pycnogenol® ajuta la revenirea flexibilitatii la nivelul pielii, articulatiilor, arterelor, capilarelor si a altor tesuturi.
Pycnogenol® este produs printr-un proces de fabricatie validat in conformitate cu bunele practici agricole (GAP) si bunele practici de fabricatie (GMP).
Pycnogenol® reprezinta un amestec natural de proportii constante de bioflavonoide programate genetic, incluzand catechina, epicatechina, taxifolina, monomeri, dimeri de catechina si epicatechina, procyanidine oligomerice si acizi de fructe fenolice cum ar fi acidul ferulic si acidul cafeic.

Prospect Pycnogenol
Mod administrare: Pentru adulti, luati 1 capsula de pana la doua ori pe zi, de preferinta la mese.
Portii de servire: 1 capsula
Portii pe container: 60
Compozitia pe servire:
• Pycnogenol® 50 mg
Alte ingrediente: hidroxipropil metilceluloza, faina de orez, stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu.
Atentie: Daca sunteti gravida sau alaptati, consultati un specialist in domeniul sanatatii inainte de a utiliza acest produs. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticlei este rupt.
 

  • Pret 199 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.