Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Biovea Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:56 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Omega 3, ulei de peste, 1200 mg, 100 capsule
Uleiul de peste Omega 3: esential pentru sanatatea inimii si a vaselor.
• Instrumente in reglarea inflamatiei, tensiunii arteriale si a nivelului de colesterol, productia de hormoni si activitatile sistemului imunitar si sistemului nervos central.
• Studiile sugereaza ca tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD) poate fi legata de deficitul de omega-3.
• S-a aratat ca ajuta la scaderea trigliceridelor serice crescute.
• Deficientele omega-3 pot fi, de asemenea, legate de depresie.
• Important pentru sugari (si pentru un fat in curs de dezvoltare) pentru dezvoltarea corecta a creierului si a retinei ochilor.
De asemenea, s-au descoperit deficiente la persoanele care prezinta alergii, astm bronsic si afectiuni ale pielii cum ar fi eczeme si psoriazis.
• Sprijina sanatatea cardiovasculara prin scaderea tensiunii arteriale, relaxarea vaselor de sange si scaderea nivelului de colesterol.
• De asemenea, poate reduce durerea pentru persoanele care sufera de artrita reumatoida.
• Poate fi util pentru simptomele bolii Crohn.

Ce este Omega-3?
Exista doua tipuri de grasimi, omega-3 si omega-6, care sunt esentiale pentru sanatatea umana. Oamenii consuma prea mult omega-6 grasimi in dieta consumand in acelasi timp niveluri foarte scazute de omega-3. Raportul ideal intre omega-6 si omega-3 este de 1: 1. Stramosii nostri au evoluat de-a lungul a milioane de ani pe acest raport. Astazi, totusi, raportul nostru de omega-6 la omega-3 este de la 20: 1 la 50: 1!
De departe, cel mai bun tip de grasimi omega-3 sunt cele gasite in peste. Omega-3 din peste este bogat in doi acizi grasi esentiali pentru sanatatea umana, DHA si EPA. Acesti doi acizi grasi sunt esentiali in ameliorarea multor boli. Creierul uman se bazeaza, de asemenea, pe un puternic DHA - nivelurile scazute de DHA au fost legate de depresie, schizofrenie si pierderea memoriei. Cercetatorii au acum de asemenea legatura dintre aportul inadecvat al acestor grasimi omega-3 la femeile gravide la nasterea prematura si greutatea scazuta la nastere si la hiperactivitatea la copii.
Din pacate, totusi, nu mai este recomandat sa mananci peste proaspat, fie din ocean, lacuri si curenti, fie din crescatorie. Nivelurile de mercur din toate speciile de peste au atins niveluri periculoase in intreaga lume, iar riscul ca acest mercur pentru sanatatea ta sa depaseasca acum beneficiile de omega-3 ale pestilor. Consumul de rutina de ulei de peste este, totusi, extrem de incurajat ca un ingredient cheie in imbunatatirea sanatatii. Uleiul de peste contine cele mai ridicate niveluri de cele mai bune grasimi omega-3 - cele cu acizi grasi EPA si DHA - si, asa cum este in forma pura, nu prezinta riscul de mercur din peste proaspat.
De unde vine Omega-3?
Uleiul de peste este derivat in principal din Sardine (Sardina / Sardinella 9 nume diferite de subtipuri) si Anchovies (Engraulidae sub 8 nume diferite de subtipuri) Uneori se utilizeaza si macrou. Uneori, Salmon (Salmo / Salmonidae 8 subtipuri diferite) sunt folosite pentru a ajusta continutul DHA in sus si Herring (Clupea / Clupedidae 6 din cele 11 subspecii) sunt folosite in cazuri rare pentru a creste nivelul EPA. Toate pestii folositi pentru ulei in produsele noastre sunt prinsi in canale de apa rece in Atlanticul de Nord si Pacific. Uleiul de peste folosit provine din "ulei de corp de peste", care se gaseste in primul rand in carne.
Uleiul de peste este garantat ca contine 18% EPA si 12% DHA per gel moale. Monografia CRN propusa pentru uleiurile de peste intentioneaza sa permita o revendicare a omega 3 numai pentru acesti doi acizi grasi. Altele decat EPA (180 mg) si DHA (120 mg), acizii grasi Omega 3 totali sunt aproximativ 63 mg pe gel moale.
Garantia puritatii:
Specificatia mercurului din Uleiul de peste din WFM este de maximum 0,005 parti per milion sau 0,005 mg / kg. Exista un gram de ulei de peste in fiecare gel moale, astfel incat cantitatea de mercur pe softgel este garantata a fi mai mica de 0,000005 mg. Ppm va fi intotdeauna 0,05 ppm din materialul de umplere. Procesul de distilare moleculara a uleiului de peste WFM elimina orice si toate dioxinele care pot aparea in ulei. Continutul de dioxina este masurat intr-un sistem TEQ complicat, iar Uleiul de peste WFM este garantat ca respecta toate standardele SUA si toate noile standarde dure ale UE (Uniunea Europeana). Standardele UE sunt cele mai dificile din lume. (De obicei, dioxinele sunt mai mult o problema in uleiurile pestilor din ficat, deoarece nu pot fi distilate din punct de vedere molecular).

Prospect Omega-3
Mod administrare: Luati o(1) gelula moale, de pana la trei ori pe zi, dupa masa.
Portii de servire: 1 softgel
Portii pe container: 100
Compozitia pe servire
• Uleiul de peste 1200mg
     18% EPA (acid eicosapentaenoic) 180 mg
     12% DHA (acid docosahexaenoic) 120 mg
Alte ingrediente: gelatina, glicerina vegetala, tocoferol natural amestecat, apa purificata.
Informatii despre alergeni: contine peste
Atentie: Daca aveti o tulburare a sangelui, luati medicamente anticoagulante sau sunteti gravida sau alaptati, consultati un medic specialist inainte de a utiliza acest produs. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR. Depozitati intr-un loc racoros si uscat. Nu utilizati acest produs daca sigiliul de siguranta al sticlei este rupt.

  • Pret 79 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.