Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Turmeric - Curcuma Bio 120 Comprimate, Belle&Bio

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:57 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Turmeric - Curcuma Bio Beneficii
- Capacitate anti inflamatorie
- Curcumina ajuta in ameliorarea depresiei
- Scade inflamatia la nivelul articulatiilor
- Minimizeaza aparitia bolilor de inima
- Curata arterele de depunerile de colesterol (grasimi rele)
- Putere antioxidanta mare
Curcuma Bio sau Turmeric Bio este un supliment alimentar care va va ajuta sa va recastigeti sanatatea articulatiilor, datorita activitatii sale principale, turmeric, cunoscut pentru a proteja articulatiile si a le mentine sanatoase. Consumata in mod regulat, Curcuma noastra organica va va aduce toate avantajele acestei plante. In plus, este alcatuita din ingrediente de origine biologica.
Beneficii Turmeric
Turmeric este o planta originara din Asia. Consumata in mod obisnuit, rizomul sau este folosit in prezent in mod regulat in pulbere, ca un condiment, de exemplu. De asemenea, este consumat in scopuri medicinale, deoarece are proprietati foarte interesante. Turmeric este o planta cu proprietati multiple, inclusiv articulare. Ajuta la mentinerea articulatiilor si a oaselor sanatoase, dar si la mentinerea flexibilitatii.
Folosit pentru o lunga perioada de timp, turmericul este cunoscut pentru proprietatile antioxidante, permitand celulelor sa se protejeze impotriva radicalilor liberi. Turmeric contine o substanta, curcumina, care face obiectul multor cercetari stiintifice, deoarece virtutile sale par multiple.
Curcuma organica contine curcuma, dar si piper negru. Piperul negru este o planta indigena in India. Din aceste fructe, este posibil sa se obtina condimentul care este folosit zilnic in bucatarie. Aceasta planta contine o molecula, piperina, care imbunatateste biodisponibilitatea curcuminei. Adica, curcumina va fi mai usor asimilabila in organism pentru utilizare si actiune. De aceea este interesant sa combinati turmericul si piper negru. Datorita unui aport regulat al suplimentului nostru alimentar Curcuma Bio, articulatiile dumneavoastra vor fi protejate si vor gasi o sanatate mai buna.
Curcuma Bio prospect
Continut: 120 comprimate
Mod administrare: 2 comprimate pe zi.
Nu utilizati in timpul sarcinii si alaptarii.
ingrediente:




1 capsula contine:






Curcuma Bio (Curcuma longa)


300 mg








Acest produs poate contine urme de proteine din soia.




Turmeric - Curcuma Bio contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 59,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.