Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Acid Hialuronic 600mg 60 Capsule, Vegavero

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:59 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii importante ale Acidului Hialuronic:
• Reduce aspectul ridurilor
• Repararea pielii deteriorate
• Pentru o piele neteda si ferma
• Hidrateaza pielea
• Promoveaza pielea mai sanatoasa si mai supla
• Formeaza un strat protector in cartilaje
• Poate ameliora ranile rapid
• Indepartati durerea articulara pastrand oasele bine lubrifiate
• Diminuati simptomele refluxului de acid gastric
• Pastrati forta osoasa

De ce Acidul Hialuronic?
Acidul hialuronic, asa-numitul glicozaminoglican, este o parte esentiala a tesutului conjunctiv si nervos uman. Fiind unul dintre principalele componente ale pielii, molecula joaca, de asemenea, un rol decisiv in stocarea apei, inclusiv la nivelul pielii. Ca rezultat, beneficiu esential este umplerea ridurilor si pielea pare umpluta si mai ferma. In plus, ea joaca un rol in repararea pielii deteriorate.
In plus, un avantaj a acidului hialuronic este ca actioneaza ca un "lubrifiant" in fluidul sinovial, unde formeaza un strat protector in cartilaje. Acidul hialuronic formeaza molecule uriase formate din cateva mii de derivate de zahar care pot fi impartite in unitati mai mici, daca este necesar.
Acidul nostru hialuronic provine din fermentarea materiilor prime vegetale si are o dimensiune moleculara optima de 800-1200 kDa, asa cum se gaseste in tesutul uman (de exemplu cartilajul). Asa ca trece prin sange in toate zonele importante ale corpului.
Preparatul este, de asemenea, lipsit de aditivi artificiali si contine, pe langa acidul hialuronic si capsula vegetala, doar extract natural de orez!

DESPRE PRODUS NOSTRU: Vegavero, Capsulele noastre de acid hialuronic pentru o piele neteda si ferma, contine 400 mg de acid hialuronic, ceea ce il face un produs cu doze foarte mari. Noi folosim numai materii prime de inalta calitate din fermentare, in care acidul hialuronic din micro-molecule este standardizat la o dimensiune moleculara de 800-1500 kDa. Din punct de vedere farmaceutic acest lucru ne arata ca organismul utilizeaza optim acidul hialuronic.
Un ajutor NATURAL: acid hialuronic este cunoscut ca un ucigas de riduri: Una dintre multele abilitati ale acidului hialuronic este stocarea unor cantitati mari de apa - care le face atat de important pentru o piele neteda si elastica. Pana acum, acidul hialuronic este injectat? Oferim o alternativa nedureroasa cu capsulele noastre. Folosirea acidului hialuronic capsule va ajuta la umplerea ridurilor.
EMPFOHLENE COMBINAȚIE: Un ideal completeaza Complexul nostru Collagen Plus - dezvoltat de experti combinatie de extracte din plante si aminoacizi, FARA colagen din cartilagiul de bovine, tendoane sau substante animale similare. Profitati de PROMOȚIA noastra pentru a obtine o reducere la achizitionarea celor doua produse.
Acidul hialuronic, cunoscut si sub denumirea de hialuronan, este o substanta clara, produsa in mod natural de corpul nostru.
Cele mai mari cantitati se gasesc in piele, tesut conjunctiv si in jurul ochilor.
Functia sa principala este de a retine apa pentru a mentine tesuturile bine lubrifiate si umede.
Acidul hialuronic are o varietate de utilizari. Multi oameni il iau ca supliment, dar este, de asemenea, utilizat in creme, fiole cu acid hialuronic, geluri, seruri topice, picaturi pentru ochi si injectii.
Iata 7 beneficii stiintifice sustinute de administrarea acidului hialuronic.
1. Promoveaza pielea mai sanatoasa si mai supla

Suplimentele alimentare cu acid hialuronic pot ajuta pielea sa arate si sa se simta mai supla.
Aproximativ jumatate din acidul hialuronic din corpul dumneavoastra este prezent in piele, unde se leaga de apa pentru a ajuta la retinerea umiditatii.
Cu toate acestea, procesul natural de imbatranire si expunerea la radiatii ultraviolete de la soare, fumul de tutun si poluare pot scadea cantitatile din piele.
Luarea de suplimente naturiste cu acid hialuronic (fiole cu acid hialuronic, creme, geluri) poate impiedica acest declin oferindu-i corpului cantitati suplimentare pentru a incorpora in piele.
Dozele de 120-240 mg pe zi timp de cel putin o luna s-au dovedit a creste semnificativ umiditatea pielii si a reduce pielea uscata la adulti.
Pielea hidratata reduce, de asemenea, aspectul ridurilor, ceea ce poate explica de ce mai multe studii arata ca suplimentarea cu aceasta poate face pielea sa para mai fina.
Cand se aplica pe suprafata a pielii, serurile de acid hialuronic pot reduce ridurile, roseata si dermatita.
Unii dermatologi chiar injecteaza filtre de acid hialuronic pentru a mentine pielea ferma si o intineresc.
2. Poate ameliora ranile rapid
Acidul hialuronic joaca, de asemenea, un rol-cheie in ameliorarea ranilor.
Este natural prezent in piele, dar concentratiile sale cresc atunci cand exista daune care necesita reparatii.
In cazul ranilor ajuta sa se minimizeze mai rapid prin reglarea nivelelor de inflamatie si semnalizarea corpului pentru a construi mai multe vase de sange in zona afectata.
Are si proprietati antibacteriene, astfel incat poate contribui la reducerea riscului de infectare atunci cand este aplicat direct pe ranile deschise.
In timp ce cercetarea privind serurile si gelurile din acidul hialuronic este promitatoare, nu a existat nici o cercetare pentru a determina daca suplimentele de acid hialuronic pot oferi aceleasi beneficii.
Cu toate acestea, deoarece suplimentele orale stimuleaza nivelul acidului hialuronic gasit in piele, este rezonabil sa se spuna ca pot oferi un beneficiu.
3. Indepartati durerea articulara pastrand oasele bine lubrifiate
Acidul hialuronic se gaseste si in articulatii, unde are rolul de a pastra spatiul dintre oasele dvs bine lubrifiate.
Atunci cand articulatiile sunt lubrifiate, oasele sunt mai putin susceptibile de a se freca unul de celalalt si de a provoca dureri inconfortabile.
Suplimentele cu acid hialuronic sunt foarte utile pentru persoanele care sufera de osteoartrita, un tip de boala articulara degenerativa provocata de uzura si ruperea articulatiilor in timp.
Utilizarea a 80-200 mg zilnic timp de cel putin doua luni a demonstrat ca reduce semnificativ durerea genunchiului la persoanele cu osteoartrita, in special la cei cu varsta cuprinsa intre 40 si 70 de ani.
Poate fi, de asemenea, injectat direct in articulatii pentru ameliorarea durerii. Cu toate acestea, o analiza a peste 12 000 de adulti a constatat doar o reducere modesta a durerii si un risc mai mare de efecte adverse.
Unele cercetari arata ca imperecherea suplimentelor pe baza de acid hialuronic pe cale orala cu injectii poate contribui la extinderea beneficiilor de ameliorare a durerii si la cresterea cantitatii de timp dintre administrari.
4. Diminuati simptomele refluxului de acid gastric
Noi cercetari arata ca suplimentele de acid hialuronic pot ajuta la reducerea simptomelor refluxului de acid gastric.
Cand apare refluxul acid, continutul stomacului este regurgitat in gat, provocand durere si deteriorarea captuselii esofagului.
Ajutorul acidului hialuronic poate duce la calmarea captuselii deteriorate a esofagului si la accelerarea procesului de recuperare.
Studiile la om au aratat de asemenea beneficii.
Un studiu a constatat ca administrarea unui acid hialuronic si a unui supliment de sulfat de condroitina, impreuna cu un medicament reducator de acid, a redus simptomele de reflux cu 60% mai mult decat luarea medicamentelor care reduc acidul.
Un al doilea studiu a aratat ca acelasi tip de supliment a fost de cinci ori mai eficace in reducerea simptomelor de reflux de acid decat un placebo.
Cercetarea in acest domeniu este inca relativ noua si sunt necesare mai multe studii pentru a reproduce aceste rezultate. Cu toate acestea, aceste rezultate sunt promitatoare.

5. Indepartati ochiul uscat si disconfortul
Aproximativ 1 din 7 adulti mai in varsta sufera de simptome de ochi uscati datorita productiei de lacrimi reduse sau a lacrimilor care se evapora prea repede.
Deoarece acidul hialuronic este excelent la mentinerea umezelii, acesta este adesea folosit pentru a ameliora ochiul uscat.
Au fost demonstrate ca picaturile oculare care contin acid hialuronic 0,2-0,4% reduc simptomele ochiului uscat si imbunatatesc sanatatea ochilor.
Lentilele de contact care contin acid hialuronic cu eliberare lenta sunt de asemenea dezvoltate ca un posibil ajutor pentru ochiul uscat.
In plus, picaturile oftalmice de acid hialuronic sunt frecvent utilizate in timpul interventiilor chirurgicale pentru a reduce inflamatia si ameliorarea ranilor.
In timp ce le-a aplicat direct pe ochi sa demonstrat ca reduce simptomele ochiului uscat si imbunatateste sanatatea ochilor, nu este clar daca suplimentele orale au aceleasi efecte.
Pana in prezent, niciun studiu nu a examinat efectele suplimentelor de acid hialuronic sau fiole asupra ochiului uscat, dar poate fi o arie viitoare de cercetare.
6. Pastrati forta osoasa
Noua cercetare pe animale a inceput sa investigheze efectele suplimentelor de acid hialuronic asupra sanatatii de articulatii si oaselor.
Doua studii au constatat ca suplimentele cu acid hialuronic pot contribui la incetinirea ratei pierderii osoase la sobolani cu osteopenie, etapa initiala a pierderii osoase care precede osteoporoza.
Studiile cu persoane de testare au aratat, de asemenea, ca dozele mari de acid hialuronic pot creste activitatea osteoblastelor, celulele responsabile de constructia tesutului osos nou.
Desi efectele sale asupra sanatatii osoase la om nu au fost inca studiate, studiile timpurii pe animale si pe oamenii de testare sunt promitatoare.
7. Poate ameliora durerea vezicii urinare
Aproximativ 3-6% dintre femei sufera de o afectiune numita cistita interstitiala sau sindrom de vezica urinara dureroasa.
Aceasta tulburare provoaca durere abdominala si sensibilitate, impreuna cu o urgenta puternica si frecventa de a urina.
In timp ce cauzele cistitei interstitiale sunt necunoscute, sa constatat ca acidul hialuronic ajuta la ameliorarea durerii si frecventei urinare asociate cu aceasta afectiune atunci cand sunt introduse direct in vezica urinara printr-un cateter.
Nu este clar de ce acidul hialuronic ajuta la ameliorarea acestor simptome, dar cercetatorii au o ipoteza ca ajuta la repararea leziunilor tesutului vezicii urinare, facandu-l mai putin sensibil la durere.
Studiile nu au determinat inca daca suplimentele naturiste pe baza de acid hialuronic pe cale orala pot creste cantitatile in organismul femeilor din acesta in vezica suficienta pentru a avea aceleasi efecte.
Acid Hialuronic Prospect
Mod administrare: Luati o capsula zilnic cu suficient lichid dupa masa.
Ingrediente: o cantitate de 600 mg de pulbere de acid hialuronic per portie, capsula (hidroxipropilmetilceluloza), extract de tarate de orez.
Nota: cantitatea de consum specificata nu trebuie depasita. Suplimentele dietetice nu reprezinta un substitut pentru o dieta echilibrata si variata si pentru un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la rece si la uscat.

  • Pret 135 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.