Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Francois Nature, Bambus Tabashir pudra 100 grame

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:56 ; 08 Apr, 6 vizite)
 

Bambus Tabashir pudra 100 grame
Beneficii Bambus Tabashir
- Are un efect de intinerire asupra organismului
- Sustine un tesut conjunctiv stabil si elastic
- Ofera un aspect mai tanar al pielii, ferm si neteda
- Imbunatateste structura cartilajului, pielii, parului si unghiilor
- Un foarte bun ajutor pentru intarirea oaselor
- Scade riscul de arterioscleroza
Siliciu Bio este foarte important pentru organismul uman, ajuta in primul rand la metabolimul tesutului conjunctiv din oase si cartilaj.
Siliciu Organic nu poate fi produs de catre cormul uman, de aceea trebuie absorbit din alimentatia zilnica. Exatrasul de Siliciu Organic din bambus si urzica aduce organismului un aport pentru sustinerea bunei functionari al oaselor si cartilajului.
Simptome ale deficientei de Siliciu
Simptomele de deficienta de siliciu sunt destul de evidente, acestea sunt strans asociate cu tesuturile conjunctive. Odata cu dezvoltarea slaba a oaselor, acest deficit provoaca, de asemenea subtierea firului de par, fragilitatea unghiilor, formarea de riduri si imbatranirea generala a pielii.
Reduce deformarile in oase: A fost demonstrat ca Siliciu Organic joaca un rol important in protejarea si dezvoltarea articulatiilor si oaselor. Creste flexiibilitatea la nivelul oaselor prin cresterea cantitatii de colagen, care este componenta proteica a oaselor. Are proprietati de a ameliorare a fracturilor oasoase si luxatii.
Reduce Alopecia: Alopecia sau subtierea parului, este cauzata de aportul de un regim alimentar rafinat care nu are elemente nutritive, in special siliciu. Siliciu contribuie la cresterea parului, astfel devine mai sanatos si mai rezistent. De asemenea aduce stralucire parului si luciu.
Mentine aspectul pielii: Siliciu Bio minimizeaza pierderea elasticitatii pielii (efectul de piele atarnata). Reface stralucirea si elasticitatea pielii. De asemenea ajuta si la pielea din jurul ochilor si multe alte probleme ale pielii.
Minimizeaza intoxicatia cu aluminiu: S-a descoperit ca o cantitate mai mare de aluminiu se gaseste in leziunile cerebrale ale pacientilor care sufera de boala Alzheimer. S-a descoperit ca siliciul organic prin lipire cu aluminiu reduce absorbtia acestuia in tractul gastro-intestinal si pot reduce semnele si simptomele de toxicitate ale aluminiului.
Reface mucoasa: Beneficiile siliciului pentru sanatate includ si refacerea mucoasei tractului respirator cazul in care organismul sufera de deshidratare.
Amelioreaza unghiile casante: Siliciul joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii unghiilor. Siliciul Organic ajuta la imbunatatirea aspectului unghiilor si le protejeaza impotriva mai multor infectii ale unghiilor, astfel degetele raman atractive si puternice.
Ce este Bambus Tabashir?
O sursa naturala de siliciu pentru bunastarea oaselor, cartilajelor, tendoanelor si ligamentelor.Frumusetea, flexibilitatea si elasticitatea pielii, parului si a unghiilor.Bambus Tabashir (Bambusa arundinacea) din familia Poaceae este o planta originara din China. De asemenea, numit bambus gigant sau bambus medicinal, are multe utilizari terapeutice.Calitatile micro-nutritionale ale bambusului:Extractul de bambus de la Tabashir este cunoscut mai ales pentru continutul sau de siliciu. De asemenea, contine minerale, inclusiv fier si calciu, ceea ce il face un excelent remineralizator.Siliciu:Datorita interventiei microorganismelor (bacterii, ciuperci, diatomee, ...), silicea mineral este absorbit de plante si transformate in siliciu asimilabil pentru elementele nostre din organism. Este esential pentru mentinerea si restaurarea tesuturilor conjunctive (pielea, cartilajul, tendoanele, plamanii, peretii venelor si arterelor ...). Este o sursa de elasticitate si flexibilitate.Deficientele in siliciul:Cauzele unei deficiente sau a unui deficit de siliciu:Varsta in crestere: Pe masura ce imbatranim, cantitatea de siliciu scade ireversibil in corpul nostru, ceea ce duce in principal la probleme comune.O sursa de alimentare deficitara: epuizarea alimentarii cu energie industriala in surse de siliciu. Rafinarea produselor alimentare elimina cele mai multe minerale si oligoelemente.Depletia solului si distrugerea microorganismelor datorita cultivarii intensive.Depletia apei potabile din siliciu. Flocularea cu saruri de aluminiu in timpul procesului de purificare a apei reduce continutul de siliciu la valori insuficiente, in timp ce creste aluminatele reziduale.
Prospect Bambus Tabashir
Compozitie: Bambus Tabashir, pudra pura 100%.
Mod aministrare: 1 lingurita de cafea raza pe zi.

  • Pret 68,01 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.