Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  HS Labs Tri Creatina Malat pudra 300 grame

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:59 ; 08 Apr, 13 vizite)
 

Ce beneficii ne ofera Tri Creatina Malat?
- Mai mult puterea si rezistenta
- Cresterea masei musculare si a greutatii
- Abilitatea de a pune in aplicare programe de antrenament mai severe si intense
- Sprijina cresterea si regenerarea
- Creste rezistenta pentru antrenamentele grele
- Creatina este insotita de o molecula de acid malic, care asigura o mai buna absorbtie, absorbtie si eficacitate a acesteia.
TRI CREATINA MALAT este un compus obtinut prin acidul Creatina monohidrat Malic. Aceasta combinatie este specifica prin aceea ca ea pastreaza toate proprietatile pozitive ale creatinei monohidrat si le-a eliminat pe cele negative. 
TRI CREATINA MALAT este rezistenta la acidul gastric si minimizeaza conversia de creatina monohidrat in creatinina, care nu are nimic de a creste rezultatele noastre sportive.
CREATINE MALATE:
- Permite utilizarea completa si calitatea de creatina
- Are o solubilitate mai buna
- Energia creste brusc

PROSPECT
Mod de administrare: O doza (2,5 g - ½ lingura de masurare-o jumatate de masura) se dizolva in aproximativ 150 ml de apa. In zilele de antrenament: Luati o doza dimineata dupa trezire si o doza dupa antrenament. In zilele fara antrenament: Luati o doza dimineata, dupa trezire
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 125 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.