Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Oemine Desmodium 180 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:06 ; 22 Apr, 9 vizite)
 

Beneficii importante ale Oemine Desmodium:
-  Reface ficatul si celulele hepatice in urma consumului de alcool
-  Ajuta la scaderea valorilor transaminazelor
-  Se poate lua in caz de oboseala
-  Remediu natural puternic pentru mai multe afectiuni hepatice
-  Ajuta la mentinerea sistemului imunitar
-  Ajuta in caz de: icter, dureri de cap, oboseala, pierderea poftei de mancare
- Ameliorare eficienta pentru hepatita
Desmodium este indicat pentru regenerarea celulelor hepatice si ajuta la scaderea valorilor transaminazelor.
O proprietate importanta a ficatului este aceea de regenerare a propriilor celule hepatice. In unele cazuri poate creste la loc daca o parte a fost indepartata chirurgical.
Ficatul este un organ ce are peste 500 de functii in organism, practic este o masinarie complexa cu multiple functii. Este responsabil pentru reglarea hormonilor, metabolismul vitaminelor si absorbtia altor elemente in organism.
Singurul lucru mai putin placut este acela ca se deterioreaza repede fata de alte organe ale corpului. Alimentatia bogata in grasimi, consumul excesiv de alcool, medicamente administrate fara prescriptie sau supravegherea unui medic si oboseala cronica provocata de lipsa somnului regulat pot duce la afectarea ficatului.
Desmodium Adscendens este planta miraculoasa pentru sanatatea ficatului.
Mai multe cercetari si teste clinice din Franta, Canada si Marea Britanie au aratat ca Desmodium poate ameliora disfunctia hepatica, poate proteja ficatul impotriva tratamentelor de lunga durata cum este chimioterapia sau pacientilor care sunt alergici.
Desmodium are capacitatea de a normaliza nivelul enzimelor in ficat si de a relaxa tesutul muscular neted. In plus el functioneaza ca brochodilator si poseda proprietati antihistamine.
Prospect Oemine Desmodium
Mod administrare desmodium: 2 capsule de 3 ori pe zi, administrate inainte de fiecare masa, cu un pahar de apa, timp minim de 20 de zile.
Compozitie 1 capsula:
Desmodium adscendans: 250 mg.
Oemine Desmodium este garantat fara coloranti sau conservanti, fara adaos sau substante sintetice.
Oemine Desmodium este fabricat in conformitate cu standardele in vigoare.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 129 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.