Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA Proteina din plante 1814 game

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:31 ; 04 Mar, 7 vizite)
 

Proteina din plante (Proteina Vegetala)
Ce este Plant Protein de la Pure Nutrition USA?
Sa fii intr-o dieta vegetariana sau vegana poate face ca satisfacerea cererilor de proteine ​​prin alimente integrale sa fie o provocare. Din pacate, multe pulberi proteice de pe piata sunt obtinute din produse de origine animala care nu sunt potrivite stilurilor de viata bazate pe plante.
Acesta este motivul pentru care Pure Nutrition a creat proteine ​​vegetale - o pudra proteica excelenta, bazata pe plante, realizata cu sase surse unice de plante pentru un profil complet de aminoacizi, biodisponibilitate ridicata, potential de alergie scazut si digestibilitate usoara pentru a oferi organismului nutrientii de care are nevoie. Ajuta la recuperare si face performanta la o capacitatea maxima.
Nu numai Pure Nutrition Plant Protein vine la pachet cu aminoacizi esentiali si micronutrienti benefici, dar si enzime digestive si probiotice pentru a va ajuta sa va fortificati functia digestiva si sanatatea intestinului. Pentru a mentine o compilabilitate completa cu stilurile de viata bazate pe plante, proteina vegetala Pure Nutrition este aromata in mod natural si fabricata cu indulcitori naturali, incluzand eritritolul si stevia.
Fiecare portie de proteine ​​vegetale Pure Nutrition contine:
- 21 de grame de proteine ​​vegetale de inalta calitate din sase surse diferite de plante (furnizand peste 3,5 g de BCAA)
- Se adauga enzime proteolitice si probiotice benefice pentru optimizarea digestiei si a absorbtiei de nutrienti
- Doar 1,7 g carbohidrati si practic fara zahar
- Mai putin de 120 de calorii si 3 g de grasimi
- Aroma naturala de ciocolata si indulcitori naturali precum stevia
- Fara soia, gluten, lactoza, lactate, arome artificiale, aspartam sau acesulfam-K
- Proteina din plantel de la Pure Nutrition vine in mai multe optiuni de greutate: 1 lb (15 portii), 2 lb (30 portii) si 4 lb (60 portii), ceea ce face o valoare fantastica pentru cei care doresc o pulbere proteica vegana de inalta calitate.
Beneficiile Proteinei vegetale de la Pure Nutrition:
Proteina din plante nutritive pure prezinta sase dintre cele mai apreciate surse de proteine ​​vegetale, inclusiv izolat proteic de mazare, concentrat de proteine ​​din orez, proteina din faina de germeni de carob, proteina din seminte de floarea soarelui, proteina din seminte de dovleac si proteina din canepa.
Multe persoane de pe o dieta pe baza de plante obtin suficiente proteine ​​si aminoacizi esentiali doar prin alimente intregi, deoarece plantele nu au la fel de mult continut de proteine ​​precum oua, pui, vita, lapte de vaca si pestele.
Avand in vedere ca cercetarile sugereaza ca persoanele active au nevoie de aproximativ 1 g de proteine ​​pe kilogram de greutate corporala, zilnic, cantitatea de mazare integrala, orez, seminte de floarea soarelui etc., pe care ar trebui sa le consumi pentru a satisface aceste nevoi, in general, nu este practica.
De exemplu, 200 de grame de mazare verde furnizeaza aproximativ 160 de calorii, 29 de grame de carbohidrati (dintre care 11 zaharuri) si 10 grame de proteine. Asta inseamna ca un sportiv sau gimnast care cantareste 170 de kilograme ar trebui sa manance 3.400 de grame de mazare verde in fiecare zi pentru a-si satisface cerintele de proteine! Chiar daca ai mancat toata mazarea, ai consuma 493 de grame de carbohidrati si 187 de grame de zahar doar pentru a obtine 170 de grame de proteine. Evident, asta nu va fi bun pentru sanatatea si longevitatea ta.
Ca atare, a fi pe o dieta vegana sau pe baza de plante face foarte dificil sa va satisfaceti nevoile de proteine ​​doar prin alimente intregi, deoarece majoritatea alimentelor vegetale au un continut de carbohidrati mult mai mare decat proteine.
Aici proteina din plante pure vine la indemana, oferind un profil complet de aminoacizi (cum o face proteina din zer) din sase surse diferite de biodisponibilitate, hipoalergenice si usor digerabile. Aceste surse de proteine ​​vegetale sunt realizate prin procese de extractie si filtrare de ultima ora, care elimina aproape toate zaharurile si amidonul, facandu-le mult mai sarace in calorii si foarte bogate in proteine.
Cu putin altceva in calea alternativelor pe baza de plante, este indicat pentru majoritatea veganilor si vegetarienilor sa ia in considerare utilizarea pulberii proteice pe baza de plante.

Beneficiile Pure Nutrition Plant Protein:
- Profil complet de aminoacizi care creste raspunsul anabolic la un exercitiu sau antrenament viguros
- Surse de proteine ​​hipoalergenice, pe baza de plante, care sustin cresterea si repararea tesutului muscular
- Ajuta veganii, vegetarienii si persoanele care constientizeaza sanatatea sa isi indeplineasca cerintele zilnice de proteine
- Sustineti colesterolul sanatos si tensiunea arteriala
- Usor de digerat si promoveaza o dieta alcalina
- Contine enzime digestive, probiotice si alti micronutrienti cruciali
- Are o aroma delicioasa de ciocolata si se amesteca usor pentru utilizarea in timp
- Indiferent daca sunteti un sportiv care doreste sa construiasca si sa creasca muschi sau un pasionat de sanatate care cauta o pudra proteica de inalta calitate, vegana, care sa va ajute sa va satisfaceti nevoile zilnice de proteine, Pure Nutrition Plant Protein este alegerea ideala.
Ce face ca Pure Nutrition Plant Protein sa fie cea mai buna pulbere proteica pe baza de plante?
Proteina din plante pura este fara gluten, fara soia, fara lactoza, fara lactate, fara aspartam si potrivita pentru cele pe dietele pe baza de plante. Folosim sase surse diferite de proteine ​​vegetale, creand una dintre cele mai hipoalergenice si usor de digerat pulberi vegetale disponibile. Pure Nutrition Plant Protein are un profil de aminoacizi bine echilibrat - bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) - care sustin masa corporala slaba. Studiile sugereaza, de asemenea, ca proteinele vegetale din proteina de plante Pure Nutrition pot juca un rol in imbunatatirea functiei cardiovasculare si inhibarea inflamatiei.
Mai mult decat atat, amestecul nostru de arome naturale si indulcitori naturali produce un amestec de praf proteic pe baza de plante pe care il astepti de fapt sa il consumi. Multe persoane vor folosi chiar si proteine ​​vegetale Pure Nutrition pentru a face retete vegane delicioase si sanatoase.
intrebari frecvente:
I: Sunt intolerant la lactoza, mai pot folosi proteine ​​vegetale Pure Nutrition?
R: Cu siguranta, Pure Nutrition Plant Protein nu contine lactoza.
I: Sunt alergic la laptele lactat, proteina plantelor nutritive pure este sigura pentru mine?
R: Proteina din plante pura nu contine ingrediente lactate si este o alternativa sigura la surse de proteine ​​din lapte / lactate.
I: Pot combina Pure Nutrition Plant Protein cu alte suplimente sub forma de pulbere precum creatina, glutamina, etc?
R: Da, este absolut bine.
I: Mai conteaza in ce lichid amesteca proteina vegetala pura?
R: Nu, Pure Nutrition Plant Protein se amesteca usor in majoritatea oricarui lichid (retineti ca tinde sa se amestece cel mai bine in lichide care sunt la temperatura camerei).
I: Pot folosi proteine ​​vegetale Pure Nutrition in retetele de gatit / coacere?
R: Absolut; datorita gustului si proprietatilor sale fizice, Pure Nutrition Plant Protein poate fi utilizat ca inlocuitor sau aditiv intr-o varietate de retete alimentare pentru a creste continutul de proteine ​​si pentru a spori aroma.
Prospect Protein Plant:
Mod de administrare: Se dizolva in 250 ml apa sau lapte vegetal si se ia:
Inainte si dupa antrenament
Ca substitut pentru nutritie atunci cand este nevoie
Intre mesele principale
SPECIFICATICATII




Compozitie






Servire


1 cupa (30 grame)






AMOUNT PER SERVING






Bromelaina Complex


15.0 mg




Carbohidrati


1.7 g




Energie Valoare


492 kJ




Grasimi


2.6 g




Sare


1.1 g




Proteina


21.0 g




Grasimi saturate


0.5 g




Zahar


0.2 g






AMINO ACIDS PER 100 G PROTEIN ESSENTIAL






L-Isoleucine (BCAA)


4.49 g




L-Leucine (BCAA)


8.34 g




L-Lysine


6.85 g




L-Methionine


1.25 g




L-Phenylalanine


5.48 g




L-Threonine


3.89 g




L-Tryptophan


1.06 g




L-Valine (BCAA)


5.11 g






CONDITIONALLY ESSENTIAL






L-Arginine


8.95 g




L-Cysteine


1.10 g




L-Glutamic Acid


17.32 g




L-Histidine


2.51 g




L-Proline


4.56 g




L-Tyrosine


3.83 g






NON ESSENTIAL






L-Alanine


4.43 g




L-Aspartic Acid


11.30 g




L-Glycine


4.24 g




L-Serine


5.31 g




 

  • Pret 219 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.