Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero Extract de usturoi negru 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:16 ; 22 Apr, 11 vizite)
 

Beneficii Extract Usturoi Negru:


- Imbunatateste functia imunitara

- Protejati ficatul de deteriorarea alcoolului

- Niveluri ridicate de antioxidanti

- Imbunatatirea nivelului de colesterol

- Reduce inflamatia


 
Ce este usturoiul negru?


Usturoiul alb devine Usturoiul Negru in urma unui proces de fermentare de o luna, sub incalzire si umiditate strict controlate. Rezultatele acestui proces foarte specifice sunt o textura moale, de tip jeleu, care nu are miros si are un gust similar cu smochinele.

Din punct de vedere nutritional, Usturoiul Negru are un continut similar de alicina, ingredientul activ din Usturoiul Alb care isi da beneficiile, dar fara miros. In plus, Usturoiul Negru este bogat in aminoacizi si are aproape dublul cantitatii de antioxidanti in comparatie cu Usturoiul Alb. Dar aceasta nu este intreaga poveste.

Usturoiul negru contine, de asemenea, un compus suplimentar foarte specific numit S-Allycysteine ​​(SAC) in concentratii foarte mari, in comparatie cu Usturoiul Alb, care este solubil in apa si astfel se absoarbe usor in corp. S-Allylcysteine ​​s-a dovedit ca ajuta la absorbtia alicinei. Acest lucru face ca Usturoiul Negru sa fie mult mai eficient decat Usturoiul Alb pentru toate beneficiile mentionate mai sus si, in plus, este bine tolerat de sistemul digestiv, astfel incat sansa de suferinta gastrica sa fie minimizata.

Usturoiul este o planta care a jucat un rol important in multe retete traditionale, precum si din punct de vedere medicamentos timp de secole si este apreciata pentru o varietate de efecte. Usturoiul negru contine mai multi compusi antioxidanti prin procesul sau de fermentare si, prin urmare, este mai puternic si mai eficient.


 
Beneficii imortante ale extractului de usturoi negru:


1. Imbunatateste functia imunitara


Usturoiul, in general, ajuta la stimularea sistemului nostru imunitar datorita proprietatilor sale antivirale, antifungice, antibacteriene si antiparazitare decat germenii de lupta.

2. Protejati ficatul de deteriorarea alcoolului


Chiar daca ficatul se poate proteja singur, prea mult alcool il poate deteriora permanent.

Daca suferiti de boli hepatice, exista speranta. Oamenii de stiinta au avut rezultate pozitive folosind usturoiul negru imbatranit pe rozatoare pentru a reduce inflamatia si, eventual, inversarea daunelor cauzate de alcoolul asupra ficatului.

3. Niveluri ridicate de antioxidanti


Un studiu din 2009 a aratat ca usturoiul negru avea mai multi antioxidanti decat usturoiul alb. Iar o dieta care a avut 5% usturoi negru va imbunatati rezistenta la insulina. Aceiasi antioxidanti protejeaza, de asemenea, celulele de deteriorarea si intarzierea semnelor de imbatranire.

Un alt studiu a dezvaluit ca usturoiul negru avea de doua ori nivelul antioxidant decat usturoiul alb. Se pare ca procesul de fermentare a dublat numarul de antioxidanti. Alte studii au spus de 25 de ori mai multa putere.

4. Imbunatatirea nivelului de colesterol


Daca aveti colesterol ridicat, stiti cat de vital este echilibru HDL si LDL. Acest lucru inseamna ca trebuie sa va mentineti HDL sau colesterolul bun si sa mentineti LDL sau colesterolul rau. Mentinerea acestor doua la niveluri optime este esentiala pentru a reduce riscul de boli de inima.

Usturoiul negru a fost supus unor cercetari pentru a testa daca ar putea ajuta oamenii cu probleme de colesterol. Un astfel de studiu a fost facut in Coreea in 2014, iar rezultatele arata ca luarea unui extract de usturoi negru timp de 12 saptamani poate creste HDL (sau colesterolul bun) si scade LDL (sau colesterolul rau). De asemenea, ajuta la scaderea lipoproteinei B din lipidele din sange, care este un indicator fiabil al bolilor de inima.

Un alt studiu realizat la Penn State University a dezvaluit ca S-alil cisteina (sau SAC) din usturoi a inhibat sinteza de colesterol.

5. Reduce inflamatia


Multe dintre beneficiile usturoiului negru provin din continutul ridicat de compusi activi. Cercetarile au aratat ca acesta contine pana la 100 de compusi activi. Unul dintre acesti compusi este S-alil cisteina, un celebru agent antiinflamator.

6. Protectie de alergii


Intr-un studiu realizat la Universitatea Nationala Chungnam din Daejeon, Coreea a dezvaluit ca extractul de usturoi negru ar putea descuraja gene care provoaca inflamatii si reactii alergice. Dar acest experiment a fost facut pe sobolani, asa ca nu stim daca este la fel de eficient pentru oameni.


 
Prospect Extract de usturoi negru:


Mod de administrare: Luati 1 capsula zilnic cu alimente si lichide suficiente.

Ingrediente: Extract de bulb de usturoi negru 10: 1 (Allium sativum), capsula (hidroxipropil metilceluloza)

Extract de usturoi negru: 600 mg/capsula, echivalent cu 6.000 mg (6 grame) de usturoi negru.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 159 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.