Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Raw Powders Creatina HCL Pulbere 100 grame

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (11:25 ; 08 Apr, 10 vizite)
 

Beneficii Creatina HCL:


- 100% pura si fara aditivi

- Contine 3000mg per portie

- Perfect ca supliment de pre-antrenament

- Absorbtie rapida in organism

- Creste forta si rezistenta

- Ajuta la o recuperare mult mai repede

- Creste densitatea musculara

- Recomandata pentru persoanele active


 
Ce este Creatina HCL?


Raw Powders ™ Creatina HCL este facuta din clorhidrat de creatina 100%, care este privita ca creatina cu cea mai mare rata de absorbtie si raport de solubilitate, in comparatie cu alte forme de produse. Chiar fiind una dintre cele mai noi forme de creatina pentru a intra pe piata, creatina HCL se apropie rapid pentru a deveni cel mai popular supliment intre sportivi. Acest lucru se datoreaza proprietatilor sale superioare de a creste performanta fizica in explozii succesive de exercitiu pe termen scurt, de intensitate ridicata. Si toate acestea pot fi obtinute fara incarcare si ciclism! Doar o mica portie inainte de a ajunge la sala.

De ce Creatina HCL?


RAW Powders TM Creatina HCL este absorbita de celulele musculare mult mai repede decat monohidratul creatina obisnuit. Aceasta inseamna ca sunt necesare doze mai mici pentru efectul maxim. Economisiti bani SI timp. RAW Powders TM Creatine HCL este foarte recomandat tuturor celor care doresc sa descopere efectul creatinei pure fara efectele tipice comune „secundare" (dozare, incarcare, balonare, crampe musculare) de creatina monohidrat regulata.

Clorhidrat de Creatina


Clorhidratul de creatina (HCl) a castigat o popularitate considerabila la unii producatori si utilizatori de suplimente. Incantarea initiala in legatura cu aceasta s-a datorat, probabil, raportarii solubilitatii sale superioare. Datorita solubilitatii sale superioare in apa, se speculeaza ca se poate utiliza o doza mai mica, reducand efectele secundare relativ frecvente precum deranj la stomac. Un studiu a descoperit ca HCl creatina era de 38 de ori mai solubila decat forma monohidrata (30Trusted Source).


 
Prospect Creatina HCL:


Mod de administrare: Luati 1 cupa si jumatate (1,5 doze) pe zi, preferabil este inainte de sala cu cel putin 30-45 de minute, dizolvata in apa.

Compozitie: Creatina pura HCL 3000 mg per doza.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 75 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.