Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Now Foods BioCell Colagen Hydrolizat Tip II 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (11:27 ; 08 Apr, 13 vizite)
 

Beneficii Colagen Hidrolizat de tip II:


- Contine: Colagen de tip II hidrolizat, Condroitina si Acid Hialuronic

- Mobilitate fara dureri si ofera confort articular

- Sustine o piele sanatoasa

- Validat clinic


 
BioCell Collagen® este un supliment nutritional versatil, care sustine atat sanatatea articulatiilor, cat si retentia de umiditate la pielea matura. * Acest complex patentat, pre-digerat din cartilajul sternal de pui are colagen natural hidrolizat si alte elemente care apar in mod natural ale tesuturilor conective sanatoase, inclusiv condroitina si hialuronic acid. * Cu BioCell Collagen® puteti promova functia articulara sanatoasa, miscarea confortabila si tesutul conjunctiv puternic, mentinand in acelasi timp un nivel normal de umiditate la imbatranirea pielii.


 
1. Beneficiile pielii

Colagenul de tip II este cel mai bine cunoscut pentru beneficiile pe care le sustine pentru piele. Pe masura ce imbatranim, exista o legatura directa intre defalcarea continutului pielii si aminoacizilor. Distrugerea aminoacizilor precum glicina, prolina, hidroprolina si alanina in structura pielii scad odata cu inaintarea in varsta. Mai ales daca dieta dvs. nu este ideala. Studii anterioare sustin ca aminoacizii esentiali din colagen stimuleaza netezimea si hidratarea pielii. Exista o relatie directa intre hidratarea tesutului pielii si grosimea totala, supletea si rezistenta.

 

2. stimuleaza sanatatea articulatiilor

Colagenul este cea mai frecventa proteina structurala din organism. Prin urmare, joaca un rol important atunci cand vine vorba de sanatate articulatiilor. Cand colagenul se pierde pe masura ce imbatranim din muschi si piele. De asemenea, oasele pierd densitatea, iar ligamentele slabesc. Refacerea acestui colagen este esentiala. Mai ales pentru ca organismul sa acumuleze cartilaj nou. Si incurajeaza producerea de colagen de catre condrocite. De asemenea, colagenul stimuleaza celulele care construiesc osul. Colagen de tip II contine in mod natural condroitina si acid hialuronic - substante care sustin sanatatea articulatiilor. Acidul hialuronic se gaseste in mod natural in fluidul care unge articulatiile.

 

3. Nutritie

Colagenul de tip 2 ofera organismului hrana orientata catre tesuturi, pentru un sprijin nutritional maxim. Mai mult, contine 8 din 9 aminoacizi esentiali. Absorbtia peptidelor de colagen se face mai usor in sistemul digestiv si se indreapta spre tesut. Aici actioneaza ca blocuri de constructie si ajuta la declansarea productiei de colagen.

Acestea sunt doar trei dintre numeroasele beneficii pentru sanatate ale colagenului. Alegerea unui supliment comun este o optiune pentru o sanatate optima a articulatiilor. Si daca aveti in prezent dureri articulare sau puteti experimenta in viitor, luati in considerare un supliment cu Colagen. Stiind ce ingrediente sunt in formula pe care o alegeti si de ce, este o parte importanta a sanatatii dvs. generale.


 
Prospect Colagen Hidrolizat tip II:


Mod de administrare: 2 capsule pe zi, cu un pahar cu apa sau suc.

Servire portie: 2 capsule

Portii pe container: 60

Suma pe servire% Valoare zilnica

* Valoarea zilnica nu este stabilita.

BioCell Colagen®

   (Extract de cartilaj stern de pui, furnizand) 1 g (1.000 mg) *

      Colagen de tip II hidrolizat 570 mg *

      Sulfat de condroitina 190 mg *

      Acid hialuronic 95 mg *

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente


Hipromeloza (capsula de celuloza), celuloza microcristalina, acid stearic (sursa vegetala) si dioxid de siliciu.

Nu este fabricat cu drojdie, grau, gluten, soia, porumb, lapte, ou, peste, scoici sau nuci. Produs intr-o instalatie GMP care prelucreaza alte ingrediente care contin acesti alergeni.

Prudenta


Doar pentru adulti. Consultati medicul daca sunteti gravida / alaptati, luati medicamente sau aveti o afectiune medicala. A nu se lasa la indemana copiilor.

  • Pret 204 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.