Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit D.A.A 3000 90 Capsule, Acid D-Aspartic

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:30 ; 22 Apr, 22 vizite)
 

Beneficii DAA:
- Stimuleaza productia de tes-tosteron
- Doza mare de Acid D-Aspartic
- Creste productia de testosteron natural
- Sprijin pentru forta sirezistenta
- Creste libidoul natural
- Arde grasimea si va ajuta sa slabiti
- Mentine sanatatea sexului
- Ajuta la eliberarea de hormoni
- Ajuta la cresterea masei musculare
- Usor de administrat
Acidul D-aspartic elibereaza GnRH de hipotalamus, hormonul luteinizant (LH) si hormonul de crestere (GH) din glanda pituitara si tes-tosteronul din testicule.
Inhibitor de prolactina intr-un booster de tes-tosteron - este ceva complet nou!
Cu cativa ani in urma, expertii au incetat sa proiecteze suplimente alimentare menite sa creasca productia interna de tes-tosteron care afecteaza organismul prin utilizarea unui singur mecanism biochimic. Pe masura ce se dezvolta stiinta si cerintele sportivilor profesionisti in ceea ce priveste calitatea produselor continua sa creasca (acum este necesar ca, pe langa cresterea nivelului de tes-tosteron, acele produse sa neutralizeze efectele adverse ale concentratiilor crescute de estrogen si prolactina), intregul potential oferita in prezent de substante active complet legale si sigure, a fost pusa in aplicare intr-un singur produs avansat care stimuleaza productia de tes-tosteron. In acelasi timp, este, de asemenea, o alternativa viabila la produsele steroizi anabolico-androgenice extrem de daunatoare.
In zilele noastre, practic toate sporturile bazate pe forta sau viteza si forta de antrenament, conecteaza direct rezultatele antrenamentului cu nivelul de tes-tosteron al organismului.
D-Aspartic Acid pudra, (DAA) este un panaceu pentru grasimea excesiva in timpul ciclurilor masive de masa!
Din nefericire, un dezavantaj obisnuit al produselor care vizeaza cresterea nivelului androgenului masculin este cresterea simultana a nivelelor de estrogen (activitatea crescatoare a enzimei aromatazei), care la randul sau, stimuleaza secretia de prolactina din glanda pituitara. Efectul lor poate fi astfel comparat cu o sabie cu doua taisuri, care, in ansamblu, aduce mai multe pierderi decat castigurile, in special la persoanele sensibile la prolactina sau la productia crescuta determinata genetic, intensificata si mai mult prin consumul de boostere populare de tip T mai vechi.
Daca exista riscul de a va apartine grupului de persoane cu nivel ridicat de prolactina determinat genetic, D-Aspartic Acid pudra, (DAA) este perfect pentru dvs.!
Consecintele negative ale nivelurilor ridicate de prolactina pot include, in special, o reducere a nivelului de tes-tosteron la barbati (1), aceasta fiind, de asemenea, ca urmare a reducerii secretiei hormonilor gonadotropinici (LH, FSH) prin reducerea nivelului de GnRH (2 ). Acest lucru poate duce la disfunctii erectile, precum si la hipogonadismul permanent, fara a mentiona o reducere imediata a nivelului de tes-tosteron, libidoul, deteriorarea dispozitiei, abilitatile de rezistenta si rata de regenerare si in consecinta, progresul de formare.
DAA - cresterea testosteronului si a rezultatelor sportive
- Scade nivelul de estrogen (hormonul sexual feminin)- Creste nivelul de testosteron- Ajuta la cresterea masei musculare slabe- Stimuleaza arderea grasimilor- Imbunatateste starea de spirit- Reduce stresul- Ofera energie- Creste potenta
Se recomanda utilizarea acidului d-aspartic timp de 3-5 saptamani, apoi se ia o luna de pauza.

Prospect D-Aspartic AcidMod de administrare: 1 portie: 3 capsule. Luati o portie cu 30 de minute inainte de a dormi..Compozitie:




Active ingrediente


1 portie (3 capsule)




D-aspartic acid


3000 mg

  • Pret 35,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.