Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Pharma Healthy Skin 90 Capsule (Suliment vitamine pentru piele)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:25 ; 11 Mar, 3 vizite)
 

OstroVit Pharma Healthy Skin 90 Capsule
Beneficii Pharma Healthy Skin
    Mentine fermitatea, elasticitatea si tensiunea pielii
    Inhiba formarea ridurilor si a celulitei
    Sustine mentinerea oaselor, parului, unghiilor si pielii sanatoase
    Ajuta la mentinerea parului sanatos, la mentinerea starii corecte a membranelor mucoase si a pielii sanatoase
    Responsabil pentru hidratarea pielii noastre
    Poate actiona ca un bloc de constructie si poate umple spatiile intercelulare
    Poate contribui la intarzierea imbatranirii pielii
 
OstroVit Pharma Healthy Skin este suplimentul alimentar de cea mai buna calitate din capsulele HPMC, care contine un complex de forme extrem de absorbabile de vitamine, minerale si extracte din plante pentru a ajuta la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor. Linia Pharma este cel mai recent „bebelus" al OstroVit, care pune calitatea materiilor prime, diligenta productiei farmaceutice si a tuturor componentelor, datorita carora suplimentul este creat in primul rand. OstroVit Pharma sunt suplimente absolut de elita pentru consumatorii care stiu ce este cel mai important pentru ei.
OstroVit Pharma Healthy Skin este un supliment alimentar creat pentru femeile care doresc sa se simta atractive in fiecare zi, avand grija de pielea frumoasa, parul stralucitor si gros si unghiile puternice. Produsul inovator hraneste, regenereaza si ofera incredere in sine. Aveti grija de un aspect sanatos, aveti grija de ceea ce meritati!
Colagenul hidrolizat - este o proteina care se gaseste in corpul nostru in practic toate tesuturile. Ne construieste tendoanele, pielea, articulatiile si oasele. Este responsabil pentru producerea lichidului sinovial, precum si pentru elasticitatea si duritatea cartilajului, hidratarea pielii si reinnoirea adecvata a epidermei. Afecteaza coeziunea, rezistenta si elasticitatea tesutului conjunctiv. De asemenea, are capacitatea unica de a lega apa, datorita careia pielea mentine fermitatea, elasticitatea si tensiunea corespunzatoare.
Extract de gandac frunza japoneza - kelp - Laminaria japonica tradusa in poloneza, adica gandacul frunzelor japoneze este una dintre speciile de alge brune, de ordinul gandacului frunzelor. Aceasta alga marina comestibila este consumata in primul rand pentru proprietatile sale si bogata in substante nutritive si minerale. Lamele japoneze, cunoscute si sub numele de Kelp, sunt cunoscute pentru continutul ridicat de iod natural, un element care indeplineste o serie de functii importante in corpul nostru.
Extract de coada calului (inclusiv silice 7%) - coada calului este una dintre cele mai vechi plante din lume. Cunoscut in primul rand pentru preparatele care au un efect benefic asupra pielii, parului si unghiilor noastre. Contine ingrediente polifenolice valoroase si acizi organici. Planta este adesea utilizata in problemele tractului urinar, la fel ca alte plante, are un efect diuretic, scade tensiunea arteriala.
Acid hialuronic - Acidul hialuronic este cel mai adesea asociat cu produse cosmetice de ingrijire a corpului, produse cosmetice de intinerire si ca agent anti-imbatranire. Datorita proprietatilor sale, acidul hialuronic poate creste elasticitatea pielii, ceea ce ne poate proteja de vergeturile nedorite care strica efectul vizual al figurii noastre. Suplimentarea orala cu acid hialuronic isi mareste nivelul in piele, datorita careia poate accelera recuperarea dupa leziuni, taieturi, abraziuni sau leziuni ale tesuturilor moi. Unul dintre cele mai de dorit avantaje ale acidului hialuronic in timpul suplimentarii sale este efectul sau pozitiv asupra functionarii oaselor, articulatiilor si a tesutului conjunctiv.
Riboflavina (vitamina B2) - contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. In plus, aceasta vitamina ajuta la mentinerea starii corecte a membranelor mucoase si a starii celulelor rosii din sange. In plus, ajuta la mentinerea sanatatii pielii si contribuie la reducerea oboselii si oboselii.
Niacina (vitamina B3) - in mod similar cu vitamina B1, contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat si, de asemenea, ajuta la mentinerea functiilor psihologice adecvate. La fel ca riboflavina - niacina ajuta la mentinerea sanatatii pielii si contribuie la reducerea oboselii si oboselii.
Biotina (vitamina B7) - contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. In plus, contribuie la mentinerea metabolismului adecvat al macronutrientilor. Biotina ajuta la mentinerea sanatatii pielii si a parului si ajuta la mentinerea starii corecte a membranelor mucoase.
Vitamina C - ajuta la producerea corecta de colagen pentru a asigura buna functionare a vaselor de sange, a oaselor, a cartilajului, a gingiilor, a pielii si a dintilor. In plus, contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat si, de asemenea, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si imunitar.
Vitamina E este un puternic antioxidant care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a deteriorarii celulelor cauzate de radicalii liberi.
Zinc - sub forma de picolinat de zinc organic si foarte absorbibil, este probabil unul dintre principalele minerale care ajuta la imbunatatirea functionarii sistemului nostru imunitar. Zincul participa la formarea anticorpilor imuni, iar deficienta acestuia creste riscul unei cresteri a nivelului markerilor inflamatori, motiv pentru care nivelul sau optim in corpul nostru este atat de important.
Vitamina A - este un grup de compusi chimici ale caror structuri sunt foarte asemanatoare. Retinol, retinaldehida, acid retinoic sau provitamine precum beta, alfa sau gamma-caroten. Vitamina A imbunatateste starea pielii, a vederii si a sistemului imunitar.
Cupru (bisglicinat de cupru) - un element chimic intalnit frecvent in multe organisme vegetale si animale. Ca micronutrienti, este esential pentru viata multor organisme, participand, printre altele, la fotosinteza si respiratie, dar unele mor chiar si la concentratii foarte scazute. Regenereaza si simuleaza cresterea epidermei, crescand elasticitatea si fermitatea pielii.

Prospect
Mod de administrare: Consumati 1 portie (3 capsule) zilnic, de preferinta cu o masa. Preparatul este destinat adultilor.
Doza servire: 3 capsule




Ingrediente active


Per portie


% DZR*




Colagen hidrolizat de vita


350 mg


-




Vitamina C (L-ascorbic acid)


200 mg


250




Hyaluronic acid (sodium hyaluronate)


100 mg







Extract din coada calului (7% siliciu)


100 mg


 -




Zinc (zinc picolinate)


10 mg


100




Vitamina E (DL-alpha-tocopheryl acetate)


12 mg


100




Niacin (nicotinic acid)


16 mg


100




Vitamina B2 (riboflavin)


15 mg


1071




Japanese kelp extract - kelp (1% iodine 150 µg)


15 mg


100




Cupru (copper bisglycinate)


1.5 mg


150




Vitamina A (retinyl acetate)


800 µg


100




Biotina


500 µg


1000




 Nu depasiti doza recomandata. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca inlocuitor pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu consumati daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de copii, femei insarcinate si mame care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

  • Pret 35,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.