Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vitamina B12 Complex, 60 Tablete sublinguale, MAXLife

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:19 ; 13 Mai, 4 vizite)
 

Complex Vitamina B12 beneficii


-          sustine buna functionare a sistemului nervos si cardiovascular;

-          sprijina sanatatea celulara;

-          ajuta la reglarea tensiunii arteriale;

-          imbunatateste circulatia sangelui;

-          reduce efectele negative ale stresului asupra organismului;

-          reduce oboseala si senzatia de extenuare;

-          creste energia.

 

Vitamina B12 este importanta pentru buna functionare a creierului, sistemului nervos si cardiovascular, cat si pentru sanatatea celulara. Aceasta protejeaza tesutul nervos impotriva deteriorarii si in procesul de imbatranire. Vitamina B12 este implicata in metabolismul fiecarei celule, in productia de energie si in sinteza acizilor grasi. Astfel, datorita functiilor sale este o vitamina esentiala sanatatii noastre in ansamblu.

Persoanele care sunt expuse cel mai mult riscului de a dezvolta deficit de vitamina B12 sunt vegetarieni deoarece carnea este principala sursa de vitamina B12, varstnici, femeile insarcinate, persoanele anemice si cele care sufera de diverse afectiuni hepatice sau renale.

Simptomele rezultate din deficitul de vitamina B12 includ anemia, oboseala, slabiciune, pierderea poftei de mancare  si in greutate. Deficienta poate duce, de asemenea, la modificari neurologice, cum ar fi amorteala, furnicaturi la nivelul mainilor si picioarelor. Alte simptome ale deficitului de vitamina B12 pot fi depresia, tulburarile de memorie si echilibru.

In formula MAXLife Vitamina B12 Complex, alaturi de vitamina B12 regasim: Acidul Folic (Vitamina B9), Vitamina B6 si Vitamina B7.

Acidul folic sustine productia de proteine, aminoacizi si buna functionare a celulelor. Vitamina este deosebit de importanta pentru mame inainte si in timpul sarcinii fiind esentiala pentru dezvoltarea sanatoasa a fatului si corectarea deficientelor nutritionale din timpul sarcinii.  De asemenea, sarcina dubleaza necesarul de acid folic de care organismul nostru are nevoie. Astfel, viitoarelor mame li se recomanda aportul de acid folic atat pentru propria sanatate, cat si pentru sanatatea copilului.

Nivelurile scazute de acid folic sunt asociate cu risc crescut de probleme cardiace si circulatorii. Totodata, vitamina sustine  diviziunea celulara sanatoasa si protejeaza celulele.

Aportul suplimentar de acid folic este foarte recomandat avand in vedere faptul ca jumatatea din acidul folic din alimente se pierde din cauza gatitului, procesarii si depozitarii acestora.

Vitamina B6, cunoscuta si sub numele de piroxidina, este deosebit de importanta pentru sanatatea celulara, pentru buna functionare a creierului si a proceselor metabolice din organism.

Vitamina B7 sau biotina sustine sanatatea pielii, parului si unghilor. De asemenea, imbunatateste absortia nutrientilor, contribuie la controlul greutatii, glicemiei si este necesara pentru sinteza acizilor grasi si in procesele metabolice.

 

Vitamina B12 Complex prospect


Vitamina B12 Complex Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 comprimat pe zi

Compozitie: Vitamina B 6 (clorhidrat de piridoxina) 5 mg; Vitamina B9 (acid folic) 400mcg; Vitamina B 12 (metilcobalamina) 1000mcg; Vitamina B7 ( biotina) 25mcg.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

  • Pret 39 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.