Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vitamina D3 20,000 IU + K2 (MK7) 200mcg 180 Tablete, Vitabay

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:43 ; 06 Mai, 3 vizite)
 

Vitamina D3 20,000 IU + K2 (MK7) Beneficii

Intareste-ti corpul cu vitamina D3 vitala.
Protejeaza oasele si dintii, va intareste sistemul imunitar si va optimizeaza miscarile musculare.
Combinat cu vitamina K2, este deosebit de eficient.
Fabricat in Germania la cele mai inalte standarde de calitate, doar cel mai bun pentru corpul tau!
 
Amestec in doza mare de Vitamina D3 si K2

20.000 UI (500 µg) Vitamina D3 si 200 µg Vitamina K2 per capsula: pentru reumplerea rapida a proviziilor de vitamina D din organism.

VITAMINA D

Vitamina D3 se gaseste in natura aproape exclusiv in surse animale si in special in peste, produse lactate, oua si carne. Plantele, cum ar fi lichenii si diverse ciuperci, contin doar cantitati foarte mici de vitamina D2, mult mai putin eficienta.

Vitamina D joaca un rol foarte important. Este una dintre putinele vitamine care nu este absorbita direct din alimente, ci mai degraba produsa de celulele pielii din lumina soarelui. Nu este o vitamina in sensul traditional al cuvantului, ci mai degraba un pro-hormon.

Spre deosebire de multe alte vitamine, vitamina D este transformata intr-un hormon important care regleaza functionarea celulelor si procesele corporale. Aproape toate celulele corpului au receptori speciali pentru hormonul vitaminei D, care depind de aportul suficient.
 
Vitamina D si vitamina K2 sunt cofactori in reglarea metabolismului calciului. Impreuna, cele doua vitamine controleaza formarea si descompunerea celulelor osoase si importante molecule de transport care asigura utilizarea corecta a calciului. Sunday Natural Vitamin D3 si K2 MK7 combina cei doi nutrienti intr-un raport care asigura o sinergie optima.

Vitamina D este inca cercetata intens. Noi mecanisme de actiune ale acestei vitamine fascinante sunt descoperite aproape in fiecare an. Pana acum, UE (EFSA) a facut publice urmatoarele declaratii privind vitamina D:
Vitamina D contribuie la:

Absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului
Niveluri normale de calciu din sange
Intretinerea oaselor
Mentinerea functiei musculare normale
Mentinerea dintilor sanatosi
Functia normala a sistemului imunitar
Vitamina D are o functie in diviziunea celulara.

 
VITAMINA K

Vitamina K exista in natura ca vitamina K1 (filochinona) si vitamina K2 (menachinona), vitamina K2 parand a fi cea mai activa dintre cele doua forme. Filochinona se gaseste in principal in plante, in timp ce menachinona este produsa de unele bacterii intestinale umane sau este prezenta in alimentele fermentate de microorganisme, cum ar fi varza murata sau preparatul japonez natto.
 
Vitamina K2

In organism, vitamina K2 activeaza o serie de proteine specifice care joaca roluri in procese metabolice importante, inclusiv transportul si utilizarea calciului, coagularea sangelui, reglarea diviziunii celulare, diferentierea celulelor, migrarea celulelor si procesele cruciale de reparare in diferite vase si organe.
 
In prezent, aproape toate autoritatile de reglementare nu separa in mod specific vitamina K2, ci mai degraba iau in considerare toate vitaminele din grupul K in mod colectiv. Ca urmare, declaratiile aprobate pentru Vitamina K1 se aplica si vitaminei K2.

Vitamina K contribuie la:

Coagularea normala a sangelui
Mentinerea oaselor normale
Original Vitamina K2 MK7 all-trans

 
Vitamina K2 exista in diferite forme, care au toate niveluri diferite de eficacitate. Vitamina K2 MK7 este acum recunoscuta drept cea mai puternica forma de K2. Cu toate acestea, exista diferente semnificative chiar si intre diferitele substante ale vitaminei K2 MK7 datorita variatiilor in structura moleculara a vitaminei, inclusiv izomerii cis si trans ai vitaminei K2. Se crede ca numai forma trans a vitaminei K2 poate fi utilizata de organism.
 
Vitamina K2 este una dintre putinele substante de pe piata care poate garanta 100% din MK7 all-trans extrem de eficient pentru continutul declarat de vitamina K2, asigurata printr-un test de laborator specializat efectuat.
 
Vitamina K2 si Vitamina D

Vitamina K2 este partenerul principal al vitaminei D in reglarea metabolismului calciului. Impreuna, aceste doua vitamine guverneaza celulele care formeaza oasele si cele care resorb oasele, precum si moleculele vitale de transport care asigura utilizarea adecvata a calciului.
 
Mod administrare: Luati 1 comprimat vegan intreg cu mult lichid la fiecare 20 de zile. Aceasta corespunde unui consum zilnic de 25 mcg Vitamina D3 (1000 UI, 500% VNR) si 10 mcg vitamina K2 (13,3% VNR).
Ingrediente

Agent antiaglomerant fibre vegetale, colecaliferol (vitamina D3) (licheni vegan), menachinona-7, microincapsulat (vitamina K2 MK-7 all - forma trans) (vegan) , agent antiaglomerant saruri de magneziu ale acizilor grasi.

Vitamina D3 20,000 ui + K2 contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 169 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.