Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Taurine, 500mg - 100 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:41 ; 29 Apr, 3 vizite)
 

Beneficii L-taurina


-         sustine metabolismul,


-         imbunatateste performanta fizica,


-         iti protejeaza sistemul musculo-scheletic,


-         beneficii pentru ochi si urechi,


-         iti protejeaza inima,


-         intarzie imbatranirea creierului,


-         amelioreaza o varietate de conditii.



 
L-taurina


Taurina este un compus chimic organic din grupul de aminoacizi. Cu toate acestea, acesta nu este un aminoacid proteic tipic, deoarece exista o diferenta in structura sa chimica (are o grupare sulfonica in loc de acid carboxilic). Taurina este un aminoacid esential pentru nou-nascuti, precum si pentru multe alte specii de mamifere. Adultii sunt capabili sa sintetizeze singuri taurina, dar, probabil, din cauza evolutiei, au inceput sa depind partial de furnizarea acesteia din exterior (exogen). Taurina se gaseste in creier, inima, rinichi si tesutul muscular. In ciuda cantitatii sale mici, joaca un rol foarte important in buna functionare a acestor organe. De asemenea, actioneaza ca un neurotransmitator in creier, un stabilizator al membranelor celulare si, de asemenea, faciliteaza transportul ionilor precum potasiu, sodiu, magneziu si calciu.


 
Beneficii pentru sanatate


1. Sustine metabolismul


Taurina este necesara pentru procesele metabolice si digestive. Iti ajuta ficatul sa produca saruri biliare, care descompun grasimile din intestine.

2. Imbunatateste performanta fizica


O multime de studii demonstreaza modul in care taurina imbunatateste performanta la efort. Cercetarile sugereaza ca taurina poate ajuta la imbunatatirea nivelului de energie, la minimizarea oboselii cauzate de exercitii fizice si la reducerea leziunilor musculare.

3. Iti protejeaza sistemul musculo-scheletic


Acest amino miracol infuzeaza putin TLC in oase si muschi. Taurina poate ajuta la protejarea impotriva bolii parodontale si poate facilita recuperarea musculara dupa efort. Dovezile arata ca taurina este eficienta in minimizarea tulburarilor musculare scheletice precum distrofia musculara, dar sunt necesare mai multe cercetari.

4. Beneficii pentru ochi si urechi


Cercetarile la animale au sugerat ca taurina poate ajuta la rezolvarea tinitusului (tiuit in urechi) si, in unele cazuri, poate chiar sa imbunatateasca auzul. Un studiu a sugerat ca taurina ar putea fi un candidat serios pentru ameliorarea afectiunilor oculare precum glaucomul si retinopatia diabetica, deoarece nivelurile scazute de taurina par sa influenteze aceste tipuri de boli.

5. Iti protejeaza inima


Descoperirile din studiile pe oameni si animale sugereaza ca taurina poate ajuta la reducerea tensiunii arteriale crescute, la imbunatatirea fluxului sanguin si la promovarea sanatatii arterelor. Un studiu din 2004 mai arata ca taurina poate proteja impotriva unui factor de risc al bolilor de inima, greutatea corporala mare. Exista, de asemenea, dovezi ca suplimentarea cu taurina pare sa amplifice eforturile de exercitii ale persoanelor cu insuficienta cardiaca prin scaderea nivelului de colesterol si inflamatie.

6. Minimizeaza imbatranirea creierului


Taurina poate fi micuta fantana a tineretii a creierului tau. Potrivit unor studii pe animale, suplimentarea cu taurina poate aduce beneficii invatarii si memoriei.

De asemenea, un studiu a constatat ca suplimentele cu taurina ar putea imbunatati functia cognitiva la adultii in varsta cu dementa.

7. Amelioreaza o varietate de conditii


Suplimentarea cu taurina poate aduce beneficii persoanelor cu anumite afectiuni, inclusiv:

•diabet

• afectiuni inflamatorii, cum ar fi artrita

• afectiuni neurologice, cum ar fi bolile Alzheimer si Parkinson

• hepatita

De asemenea, taurina va poate imbunatati sanatatea mintala. Studiile au descoperit ca taurina a modulat sau a redus stresul, anxietatea si depresia la animale.


 
Prospect Taurina


Ingrediente


Taurina 500 mg * (Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita)

Alte ingrediente: Gelatina, poate contine unul sau mai multe dintre urmatoarele: celuloza microcristalina (fibra vegetala), stearat de magneziu, silice.

Mod de administrare- Ca supliment alimentar, luati o capsula pe zi cu apa pe stomacul gol.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 45 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.