Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Kelp Iodine Source (Alge de mare) - 250 Tablete

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:48 ; 01 Apr, 2 vizite)
 

Beneficii Kelp (alge de mare)


-          supliment alimentar usor de administrat,


-          bogat in vitamine,


-          sustine funtia tiroidiana,


-          ajuta sanatatea oaselor,


-          poate ajuta in scaderea in greutate,


-          este benefic pentru par,


-          regleaza diabetul.



 

1. Alge de mare si vitamine


Kelp este plin de atat de multe vitamine diferite, inclusiv vitamina K, vitamina A, vitamina B-12, calciu, fier si magneziu. Vitamina K ajuta la metabolismul osos si ajuta la producerea proteinelor necesare pentru cheaguri de sange. In timp ce vitamina A este cheia pentru atat de multe functii din corpul tau, de la a te asigura ca ai o sanatate optima a ochilor, pana la sustinerea sistemului imunitar si a reproducerii. De asemenea, ajuta inima, plamanii, rinichii si alte organe sa functioneze cat mai bine.

2. Alge de mare si functie tiroidiana


Kelp este recunoscut ca fiind dintre cele mai bune surse naturale de iod, care este esential pentru productia de hormoni tiroidieni. Deficitul de iod poate duce la gusa - o marire a glandei tiroide - si poate afecta metabolismul.

Doza zilnica recomandata de iod este de 150 mcg pentru adultii sanatosi. Aportul maxim de iod este de 1.100 mcg. Depasirea acestei limite nu este recomandata deoarece poate duce la gusa, inflamatie a glandei tiroide si tulburari tiroidiene.

3. Varecul de mare si sanatatea oaselor


Dupa cum am stabilit deja, varecul este plin de vitamine, pe langa minerale, calciu, fier si magneziu. Si, dupa cum stim cu totii, calciul joaca un rol vital in dezvoltarea si sanatatea oaselor, varecul continand mai mult calciu decat orice alta leguma bogata in calciu.

Doza alimentara recomandata de calciu este de 1.000 mg pe zi pentru majoritatea adultilor. Varecul crud contine 168 mg per portie de 100 g. Varecul uscat contine 372 mg per portie de 100 g.

Daca tineti o dieta fara lactate, consultati aceste 5 moduri de a imbunatati sanatatea oaselor fara lactate.

4. Scaderea in greutate


Kelp contine o fibra naturala numita alginat, despre care studiile au descoperit ca poate impiedica absorbtia grasimii de catre intestin cu 75%. Ca urmare, se efectueaza cercetari privind utilizarea algelor ca supliment pentru mentinerea greutatii.

Un studiu din 2012 a constatat ca, atunci cand este combinata cu o dieta cu restrictii energetice sau calorice, suplimentarea cu alginat a fost asociata cu o pierdere mai mare in greutate la persoanele cu obezitate. Se crede ca acest lucru se datoreaza faptului ca fibrele naturale ajuta la reducerea foametei prin cresterea satietatii.

5. Varec de mare pentru par


Este larg raportat ca varecul de mare poate ajuta la caderea parului, in principal datorita faptului ca contine iod. Iar impactul iodului asupra functionalitatii tiroidei, care are potentialul de a declansa rarirea parului, este locul in care se afla legatura.

In timp ce varecul de mare pentru caderea parului nu a fost neaparat dovedit pe scara larga, varecul are alte beneficii pentru par. Folosirea de sampoane si balsamuri care contin alge poate ajuta la intarirea parului slab datorita faptului ca contine o abundenta de minerale si vitamine.

6. Alge de mare si longevitate


Credeti sau nu, varecul a fost asociat cu ducerea la o viata mai lunga. Este consumat cu majoritatea felurilor de mancare din Japonia si se spune ca este un factor care contribuie la durata de viata peste medie a poporului japonez. Sunt necesare mai multe cercetari pentru a dovedi aceasta afirmatie.

7. Alge de mare si imbatranire


Se crede ca iodul din alge este un ingredient anti-imbatranire valoros. Un studiu din 2008 a constatat ca forma de iod din varecul elimina radicalii liberi, substantele chimice responsabile de cauzarea imbatranirii, din celulele sanguine umane.

8. Alge de mare si diabet


Unele studii au descoperit ca consumul de alge si alte alge marine ajuta la reducerea nivelului de glucoza din sange. Un studiu care a implicat 20 de coreeni cu diabet zaharat de tip 2 a aratat ca consumul de alge a crescut activitatea enzimelor antioxidante si a imbunatatit controlul glicemic.

9. Alge de mare si niveluri de colesterol


Un studiu publicat in Pharmaceutical Biology a raportat ca varecul are capacitatea de a scadea nivelul colesterolului. Nu numai ca s-au redus nivelul de colesterol rau, cercetarile au descoperit ca varecul a scazut si trigliceridele si a crescut nivelul de colesterol bun.

10. Alge de mare si functie musculara


Se pare ca Kelp va poate oferi energie pentru antrenament si va poate ajuta si muschii sa se recupereze. Contine niveluri ridicate de magneziu, care este esential pentru mai multe reactii biochimice din organism. Deoarece varecul este un electrolit, mentine muschii sa functioneze corect si apoi ii ajuta sa se relaxeze corespunzator. Un studiu in special a constatat ca magneziul a ajutat ciclistii profesionisti sa se recupereze mai bine de leziunile musculare.


 
Prospect Kelp (alge de mare)


Informatii nutritionale


Portie de servire- 1 tableta





Cantitate per tableta



DZR %







Iodine (din kelp)- 225 mcg



150%





Atlantic Kelp (Ascophyllum nodosum) (standardized to 0.4% iodine)

- 56 mg



*





*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, carbonat de calciu, celuloza microcristalina (fibra vegetala), acid stearic, silice, stearat de magneziu, salcam, maltodextrina.

NOTA: Poate contine crustacee (homar, creveti si crab).

Utilizare recomandata: Ca supliment alimentar, luati o tableta pe zi cu apa. Nu depasiti doza recomandata.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 53,4 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.