Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit L-carnitine Shot 80 ml (grepfrut, lamaie)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:41 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii L-carnitine Shot


-          sprijina procesele de ardere a grasimilor (absorbtia de energie din grasimi)

-          accelereaza regenerarea dupa antrenament

-          creste rezistenta la antrenament

-          intarzie efectul oboselii

-          sprijina miscarea acizilor grasi catre inima si celulele imune


 
Aroma: Grepfrut, lamaie

Forma produsului: bautura

Capacitate: 80 ml

Portii per recipient: 1

Greutate neta: 110 g

Ingredientul dominant: l-carnitina


 
OstroVit L-carnitine Shot este un supliment alimentar lichid. Contine indulcitori. Bautura necarbogazoasa care contine L-carnitina. Products este un supliment pentru persoanele carora le pasa de silueta lor si ar dori sa intensifice procesele de ardere a grasimilor, sa accelereze regenerarea si sa creasca rezistenta la antrenament.

Este un compus organic chimic din grupul de aminoacizi care se gasesc in mod natural in corpul nostru. Carnitina este o substanta care contribuie la arderea grasimilor corporale. Carnitina este o substanta care contribuie la arderea grasimilor corporale. Acizii grasi transportati de L-carnitina sunt oxidati in mitocondrii - centrii energetici celulari. Acizii grasi transportati de L-carnitina sunt oxidarea in mitocondrii - centrii energetici celulari. In timpul luarii de L-carnitina, se simte o crestere a energiei. Utilizarea produsului nostru contribuie la minimizarea depunerii de grasime.


 

Prospect L-carnitine Shot


Utilizare sugerata


Luati 1 flacon (80 ml) pe zi. Sedimentul este un fenomen natural. Agitati inainte de utilizare. A se consuma in 24 de ore de la deschidere.

Nu depasiti doza zilnica recomandata pentru consum. Suplimentul alimentar nu poate fi folosit ca inlocuitor (inlocuitor) al unei diete variate. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu mancati daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie utilizat de catre copii, femeile insarcinate si mamele care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor mici.

Informatii nutritionale


Ingrediente


Apa, L-carnitina, acid - acid citric; regulator de aciditate - citrat trisodic; arome, indulcitori: acesulfam K, sucraloza; conservanti: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.

Supliment alimentar. Contine indulcitori.


 




Ingrediente active



Per portie





L-cartnitine



2500 mg

  • Pret 6,99 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.