Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition T-Blast (pentru cresterea tes-tosteronului) - 60 Tablete

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:47 ; 22 Apr, 4 vizite)
 

Beneficii T Blast


-          ajuta la cresterea tes-tosteronului

-          raspuns sanatos la durere

-          asigura niveluri suficiente de celule rosii din sange

-          imbunatateste calitatea somnului

-          mentine densitatea osoasa optima

-          sustine masa musculara

-          asigura niveluri ridicate de energie


 

Ce este T-BLAST de la Pure Nutrition?


T-BLAST este o formula combinata care creste tes-tosteronul. Contine cele mai eficiente ingrediente care actioneaza pentru a creste acest important hormon. Probabil ca esti cel mai bine familiarizat cu tes-tosteronul ca hormon sexual responsabil de definirea „masculinitatii". Si da, este. Cu toate acestea, nivelurile adecvate ale acestui hormon cheie sunt, de asemenea, necesare pentru a stimula dorinta sexuala, a creste libidoul, a creste excitatia si a oferi satisfactie sexuala.

Zinc


Zincul este un nutrient important pentru sanatatea hormonala si joaca un rol important in productia de hormoni prin cresterea naturala a tes-tosteronului. Studiile arata ca zincul joaca un rol important in modularea nivelului seric de tes-tosteron la barbati.

Tongkat ali


Eurycoma longifolia (denumita in mod obisnuit tongkat ali sau pasak bumi) este o planta cu flori din familia Simaroubaceae. S-a nascut in Indochina. Se crede ca poate actiona ca un afrodisiac natural si poate creste rezistenta.

L-arginina


O serie de studii au aratat ca L-arginina este implicata in procesul de replicare adecvata a celulelor, pe langa imbunatatirea circulatiei sangelui. Aceasta inseamna ca beneficiile argininei pentru barbati includ imbunatatirea atat a productiei, cat si a motilitatii spermatozoizilor. Unele studii arata ca nivelurile ridicate de stres pot reduce prezenta L-argininei in calea de productie a spermatozoizilor, astfel incat barbatii suprastresati pot beneficia de formula argininei.

Maca


Maca este una dintre cele mai populare plante medicinale pentru cresterea tes-tosteronului. Maca imbunatateste sanatatea sexuala masculina si fertilitatea. Maca poate fi benefica si pentru disfunctia sexuala.

Ginseng


Ginseng imbunatateste disfunctia sexuala si disfunctia erectila la barbati. De asemenea, studiile arata ca ginsengul afecteaza sistemul nervos central si modifica semnificativ activitatea creierului, ceea ce faciliteaza comportamentul si secretia hormonala.

Shen-shen siberian


Eleuthero demonstreaza capacitatea de a imbunatati rezistenta fizica si acuitatea mentala, precum cofeina. Eleuthero imbunatateste raportul tes-tosteron-cortizol cu ​​mai mult de 28%, un indicator al raspunsului la stres redus la sportivi.

Complex de ierburi


Complexul contine peste 10 ierburi, inclusiv tribulus, care actioneaza pentru a creste tes-tosteronul si puterea.


 
Prospect T Blast






informatii nutritionale







Portia de servire



2 tablete





Portii in flacon



30







Cantitate/servire (2 tablete)







Eleutherococcus senticosus Root (0.8% exract)



67.5 mg





Maca Root (0.6% extract)



250 mg





Panax gingeng Root Powder



67.5 mg





Proprietary Blend



838 mg





TongkatAli Root Powder



500 mg





Zinc (as oxide)



50 mg





L-Arginine



500 mg






 

Mod de administrare: luati doua capsule pe zi in timpul mesei.


ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. 
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 69 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.