Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition Mind Matrix (pentru memorie, stres si concentrare) - 30 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:47 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii Mind Matrix


-          o formula eficienta pentru imbunatatirea starii de spirit, a memoriei si reducerea anxietatii

-          ajuta la adaptarea la situatiile stresante de zi cu zi

-          controleaza simptomele tulburarii obsesiv-compulsive

-          protejeaza impotriva Alzheimer

-          certificat de calitate gmp


 

Ce este Pure Nutrition MIND MATRIX?


MIND MATRIX este o formula combinata care actioneaza ca un tonic pentru creier care reduce depresia si stresul, imbunatateste starea de spirit si mareste concentrarea.

Combinatia de ingrediente functioneaza sinergic pentru a obtine rezultate maxime.

Sunatoare


Sunatoarea, cunoscuta si sub numele de Hypericum perforatum, este o planta cu flori din genul Hypericum si este folosita ca planta medicinala pentru proprietatile sale antidepresive si antiinflamatorii de peste 2.000 de ani. Multe studii au aratat ca sunatoarea poate ajuta la diminuarea depresiei si anxietatii usoare pana la moderate si are mai putine efecte secundare decat majoritatea altor antidepresive, cum ar fi pierderea dorintei sexuale. Aceasta planta amelioreaza simptomele psihologice si vegetative ale menopauzei.

Sunatoarea amelioreaza simptomele tulburarii obsesiv-compulsive. Tulburarea obsesiv-compulsiva este o tulburare mintala in care oamenii efectueaza anumite proceduri de rutina in mod repetat si nu sunt capabili sa-si controleze gandurile sau activitatile. Te poate ajuta sa te lasi de fumat. Sunatoarea poate favoriza renuntarea la fumat prin ameliorarea simptomelor de sevraj la tutun si prin reducerea efectelor negative prin diverse mecanisme.

Fosfatidilserina


Fosfatidilserina are multe functii vitale in tesuturile si organele corpului, dar, cel mai important, este un element cheie pentru miliardele de celule din creierul tau. Este folosit ca intermediu natural pentru boala Alzheimer, precum si pentru declinul cognitiv legat de varsta, depresie, hiperactivitate si imbunatatirea performantei atletice.

Boala Alzheimer este o forma de dementa care ii poate priva pe oameni de capacitatea de a gandi clar, de a indeplini sarcinile zilnice si, in cele din urma, de a-si aminti cine sunt.

Suplimentele de fosfatidilserina nootropice pot creste nivelul de substante chimice ale creierului legate de memorie si pot imbunatati comunicarea cu celulele creierului.

Fosfatidilserina da rezultate bune si in lupta impotriva depresiei. Fosfatidilserina afecteaza, de asemenea, nivelurile de neurotransmitatori din creier legate de starea de spirit, iar studiile au aratat ca poate reduce severitatea depresiei. Unele studii arata, de asemenea, ca fosfatidilserina reduce anxietatea si stresul prin suprimarea raspunsului la cortizol al organismului.

Bakopa


Cunoscuta si sub numele de Brahmi, bakopa este folosita pentru a ameliora o gama larga de probleme de sanatate legate de minte, inclusiv boala Alzheimer, pierderea memoriei, anxietatea, simptomele tulburarii de hiperactivitate cu deficit de atentie, epilepsia si ca tonic general. stres.

Stresul, in special stresul cronic, face lucruri groaznice mintii si corpului nostru, iar reducerea generala a stresului ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate de top pentru oricine incearca sa duca un stil de viata sanatos. S-a demonstrat ca extractul de Bacopa actioneaza ca un calmant natural al stresului, ajutandu-ne corpul sa faca fata mai bine sau sa se adapteze la factorii nostri de stres zilnic. Probabil ca nu este surprinzator ca, asa cum reduce stresul, aceasta planta utila poate reduce si anxietatea si depresia.

Ginkgo biloba


Potrivit cercetarilor actuale, beneficiile ginkgo biloba pot include imbunatatirea functiei cognitive, starea de spirit pozitiva, cresterea energiei, imbunatatirea memoriei si reducerea simptomelor asociate cu multe boli cronice.


 

Prospect Mind Matrix






INFORMATII NUTRITIONALE







Portia s de servire



1 Capsula





Portii in flacon



30







cantitate/servire (1 capsula)







Alpha glycerylphosphorylcholine



5 mg





Bacopa monnieri Leaf Extract



120 mg





Ginkgo biloba Leaf (24% etract)



50 mg





Huperzine-A



10 mcg





N-Acetyl L-Carnitine HCI



50 mg





Phosphatidylserine 4% Complex



125 mg





St. John's Wort (0.3% extract)



250 mg





L-Glutamine



150 mg





 

Mod de administrare: ca un supliment alimentat este recomandata o capsula o data sau de doua ori pe zi in timpul mesei.


ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. 
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 69 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.