Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Ostrovit PreWorkout Shot (Antrenament si exercitii) - 80 ml

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:52 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii PreWorkout Shot


-          pompa musculara uimitoare pentru antrenament

-          ajuta la concentrare

-          ajuta in cresterea fortei si a rezistentei

-          ofera un impuls puternic de energie

-          are o aroma senzationala si racoritoare de citrice-lime

-          fara zahar si grasimi


 

OstroVit Pre Workout Shot 80 ml


Vrei sa profiti din plin de sesiunea ta de antrenament? Doriti sa va maximizati performanta si puterea latenta? Va prezentam o formula special dezvoltata.

OstroVit SHOT este un produs profesionist de pre-antrenament bazat pe patru substante active complementare sinergic care impreuna vor face ca antrenamentul tau sa devina si mai bun si mai intens. Este putere si energie reala intr-o forma comprimata. Treci la nivelul urmator si dovedeste ca poti ajunge la imposibil.

Ostrovit SHOT se caracterizeaza printr-o aroma unica si intensa de citrice-lime care te va duce intr-o stare tropicala de prospetime, iar dupa un timp simti energia cu adevarat electrizanta si pregatirea pentru antrenamentul tau cel mai bun.

ATENTIE!!! O senzatie de furnicaturi sau lipirea de ace pe tot corpul este meritul beta-alaninei, care provoaca asa-numita parestezie. Este o reactie naturala a organismului la continutul ridicat din acest ingredient activ, considerata de unii un atu.

  • Pret 6 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.