Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  L-Treonat de Magneziu (L-Threonate) 600 mg 90 Capsule, Raw Powders

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:52 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Magneziu L-Threonate beneficii

-          ajuta la reudcerea stresului si anxietatii

-          ajuta la „reconectarea" creierului in cazurile de leziuni cerebrale traumatice

-          sporeste atentia si ajuta concentrarea

-          este antiinflamator

-          sustine sanatatea cardiovasculara

-          supliment alimentar usor de administrat


 
Mineralul magic de magneziu este esential pentru viata umana. Joaca un rol central in aproape fiecare proces corporal si este un cofactor in mai mult de 300 de sisteme enzimatice, facandu-l un jucator cheie in numeroase reactii biochimice din organism, inclusiv functia musculara si nervoasa; reproducere; reglarea tensiunii arteriale; sinteza ADN, ARN si proteine; si productia de energie celulara. Nu putem supravietui fara ea, dar aproximativ 50 la suta din populatie are un aport inadecvat, punand un numar considerabil de oameni expusi riscului de deficienta.

Potrivit cercetarilor publicate in BMJ Journal, societatile de vanatori si culegatori din epoca paleolitica consumau o dieta care continea aproximativ 600 de miligrame de magneziu pe zi, un numar care depaseste cu mult aportul mediu zilnic de magneziu de astazi, care este de aproximativ 270 de miligrame pe zi pentru o persoana de 150 de lire sterline. Nu numai ca aportul modern de magneziu este mult mai mic decat cel al stramosilor nostri, dar este si mai mic decat doza zilnica recomandata (DZR) de magneziu, care este intre 300 si 420 de miligrame pentru majoritatea oamenilor (si multi experti cred ca aceste cantitati pur si simplu reduc o deficienta totala si nu sunt adecvate pentru o sanatate optima).


 
Beneficiile magneziului pentru sanatate


Reducerea stresului si a anxietatii


Stresul si anxietatea sunt teme recurente in viata ta? Magneziul poate fi „pilula de racire" de care aveti nevoie. Magneziul joaca un rol in reglarea axei hipotalamo-hipofizo-suprarenale (axa HPA), a sistemului nostru de raspuns la stres si s-a demonstrat ca deficientele in minerale induc anxietate si dereglarea axei HPA la un model animal. Intr-adevar, anxietatea este unul dintre simptomele fizice ale unei deficiente de magneziu. La oameni, magneziul poate suprima eliberarea hormonilor de stres cortizol si adrenalina si poate lucra la bariera hemato-encefalica pentru a reduce, eventual, hormonii de stres sa intre in creier.

Neuroplasticitatea


Capacitatea creierului de a se schimba este neuroplasticitatea. Aceasta flexibilitate permite creierului nostru sa creeze noi conexiuni neuronale (sinapse) si afecteaza invatarea, memoria, comportamentul si functia cognitiva generala. Neuroplasticitatea joaca un rol fundamental in cat de bine imbatranesc creierul nostru, cu o pierdere a plasticitatii ducand la pierderea functiei cognitive. Cercetarile asupra neuroplasticitatii sunt in crestere, iar oamenii de stiinta descopera ca cresterea nivelului de magneziu al celulelor neuronale poate creste densitatea si plasticitatea sinapselor, imbunatatind functia cognitiva generala. De asemenea, arata ca va ajuta la „reconectarea" creierului in cazurile de leziuni cerebrale traumatice si tulburari de anxietate. Dar nu orice supliment de magneziu va fi potrivit – L-treonatul de magneziu este forma folosita in studii, deoarece are capacitatea de a traversa bariera hemato-encefalica pentru a creste eficient nivelul de magneziu din creier.

Atentie si Concentrare


Dupa cum probabil veti intelege, magneziul este esential pentru functionarea sanatoasa a creierului si a sistemului nervos; aceasta include, de asemenea, atentia si concentrarea. Unele dintre simptomele deficientei de magneziu se pot manifesta ca iritabilitate, neliniste, lipsa de concentrare si oboseala, de asemenea simptome asociate cu tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie (ADHD). Studiile au constatat in mod constant ca copiii diagnosticati cu ADHD au deficit de magneziu si ca suplimentarea imbunatateste comportamentul, impulsivitatea si hiperactivitatea. Magneziul interactioneaza, de asemenea, cu receptorii acidului gamma-aminobutiric (GABA), ajutand la mentinerea transmiterii normale a acestui neurotransmitator calmant, echilibrand in acelasi timp nivelurile de glutamat, un neurotransmitator excitator.

Antiinflamator


Cercetarile arata ca cresterea aportului de magneziu poate reduce, de asemenea, inflamatia, un raspuns imunitar care poate contribui la o lista de probleme de sanatate si boli cronice, inclusiv anxietatea si depresia. Studiile au aratat ca atat copiii, cat si adultii care consuma mai putin decat DZR de magneziu au, in medie, de doua ori mai multe sanse de a avea niveluri crescute de proteina C reactiva (CRP), un indicator puternic al inflamatiei, comparativ cu cei care consuma DZR. . Un studiu publicat in The Journal of Immunology a constatat ca magneziul are un efect modulator asupra sistemului imunitar si este capabil sa reduca productia de citokine inflamatorii. Aceasta inseamna ca un consum mai mare de magneziu poate ajuta la reducerea factorilor inflamatori care pot duce la boli.

Sanatatea cardiovasculara


Magneziul joaca o multitudine de roluri importante in mentinerea sanatatii cardiovasculare, iar multe dintre simptomele mai severe ale deficientei de magneziu sunt de natura cardiovasculara, inclusiv moartea subita cardiaca. Magneziul sustine tensiunea arteriala sanatoasa, reduce riscul de ateroscleroza, mentine functia endoteliala sanatoasa si vasodilatatia si este necesar pentru contractia normala a inimii si pentru producerea de energie in inima. Autorii unei recenzii publicate la inceputul acestui an in revista Open Heart, au concluzionat ca „deficitul subclinic de magneziu duce probabil la hipertensiune arteriala, aritmii, calcificari arteriale, ateroscleroza, insuficienta cardiaca si un risc crescut de tromboza. Acest lucru sugereaza ca deficitul de magneziu subclinic este un factor principal, dar subrecunoscut, al bolilor cardiovasculare. Este necesar un efort mai mare de sanatate publica pentru a informa atat pacientul, cat si clinicianul despre prevalenta, efectele negative si diagnosticul deficitului subclinic de magneziu."


 
Prospect magneziu


Portie de servire- 3 capsule

Portii totale - 30

Cantitate/portie (3 capsule)


Magneziu L-treonate (echivalent a 133 mg Mg) - 1800 mg (DZR 33%)


Alte ingrediente- faina de orez, celuloza vegetala pentru invelisul capsulei, stearat vegetal de magneziu, silice.

Mod de administrare: luati 3 capsule zilnic
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 118,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.