Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition Vitamina C-500, 500 mg - 50 Tablete

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:53 ; 22 Apr, 3 vizite)
 

Beneficiile Pure Nutrition Vitamina C-500


-          antioxidant

-          sprijin antioxidant si functie imunitara imbunatatita

-          poate reduce riscul de a contracta raceli

-          ajuta la promovarea functiei cognitive si a integritatii neuronale

-          ajuta la cresterea sintezei de colagen

-          sustine echilibrul sanatos al cortizolului


 

Ce este Vitamina C-500 Pure Nutrition?


Pure Nutrition Vitamina C-500 este o forma de tablete usor de inghitit de vitamina C pura (acid ascorbic). Fiecare comprimat ofera 500 mg de vitamina C. Vitamina C este un micronutrient esential care joaca un rol major in functia imunitara si in lupta impotriva radicalilor liberi. Oamenii nu sunt capabili sa sintetizeze vitamina C in mod endogen, asa cum pot face diverse animale; prin urmare, trebuie ingerat regulat pentru o sanatate si longevitate optime.

Vitamina C este una dintre vitaminele solubile in apa si joaca multe roluri in starea de bine, in primul rand actionand ca un antioxidant. In consecinta, vitamina C este necesara pentru reglarea stresului oxidativ, a productiei de energie si a functiei imune.1 Vitamina C este, de asemenea, necesara pentru formarea adecvata a neurotransmitatorilor (in special dopamina si norepinefrina) si pentru sanatatea ficatului.2 Cercetari recente sugereaza chiar ca suplimentele de vitamina C promoveaza sanatatea. ritmurile cortizolului si functia cognitiva (adica invatarea si memoria).

Vitamina C este unul dintre micronutrientii esentiali si actioneaza in primul rand ca donor de electroni (agent reducator/antioxidant) in organism. Multe dintre functiile sale biochimice si fiziologice par a fi guvernate de aceasta proprietate.

Cercetarile sunt in desfasurare cu privire la mijloacele precise prin care vitamina C afecteaza oamenii, in special in sistemul nervos central si sistemul imunitar. Descoperirile sugereaza ca vitamina C este imperativa pentru sustinerea diferentierii si maturizarii neuronale, deoarece s-a demonstrat ca creste factorul neurotrofic derivat din creier (BDNF) - o peptida care contribuie la supravietuirea si replicarea celulelor.

Vitamina C sprijina, de asemenea, sinteza catecolaminelor, actionand ca un co-substrat pentru enzimele care ajuta la formarea dopaminei si noradrenalinei.5 Dimpotriva, studiile sugereaza ca deficienta vitaminei C creste riscul de depresie, accelereaza neurodegenerarea si suprima functia cognitiva (prin scaderea productiei de catecolamine).

Mai mult, cercetarile au aratat ca doar 250 mg de vitamina C pe zi pot sustine niveluri sanatoase de cortizol, in special la persoanele active.4

Nu numai asta, dar cercetarile au demonstrat, de asemenea, ca studentii care au consumat doze mari de supliment de vitamina C au raportat cu 85% mai putine simptome de gripa si raceala decat cei care nu au luat supliment de vitamina C8. In timp ce vitamina C nu poate „vindeca" o infectie sau garanteaza ca nu te vei imbolnavi niciodata, este fara echivoc benefic pentru functia imunitara.

In plus, vitamina C este necesara pentru ca organismul sa sintetizeze colagenul, o componenta cheie a tesutului conjunctiv.9 Cand organismului ii lipseste vitamina C, creste riscul unei boli legate de colagen numita scorbut; aceasta afectiune poate provoca simptome precum letargie, anemie si probleme ale pielii. Consumul adecvat de vitamina C, prin dieta si suplimente, poate ajuta la protejarea impotriva scorbutului.

Pure Nutrition Vitamina C-500 Recomandari de dozare


Impreuna cu o dieta echilibrata, luati zilnic un comprimat de Pure Nutrition Vitamina C-500, de preferinta cu o masa. Nu depasiti doua comprimate pe zi. Daca sunteti insarcinata, alaptati sau luati medicamente, consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizare.


 
Prospect Pure Nutrition Vitamina C-500





informatii nutritionale







Portia de servire



1 tableta





Portii in flacon



50







Cantitate/tableta







Vitamina C ( ca ascorbic acid )



500 mg





Mod de administrare: o capsula pe zi dimineata in timpul mesei.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 37,01 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.