Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Ubiquinol, 50mg - 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:55 ; 22 Apr, 3 vizite)
 

Beneficii Ubiquinol


-Sprijina sanatatea optima a inimii

-Sprijina productia de energie celulara a organismului

-Ajuta la evitarea daunelor in organism cauzate de stresul oxidativ

-Reface nivelurile sanguine de CoQ10 epuizate de medicamentele cu statine pentru colesterol

-Este un antioxidant puternic care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi care altfel ar putea deteriora celulele sanatoase din organism


 

Ce este ubiquinolul?


Ubichinona si ubichinolul (alias ubiquinol-10, CoQ10-H2, QH, CoQ10 „redus") sunt strans legate, asa cum sugereaza numele lor. In interiorul corpului, Q (ubichinona) isi poate indeplini functiile importante in producerea de energie, sanatatea cardiovasculara si protectia antioxidanta doar cu ajutorul ubiquinolului (QH). De fapt, toate beneficiile care au fost atribuite CoQ10 necesita implicarea QH. Cei doi isi fac munca prin transferul de electroni si protoni inainte si inapoi, transformandu-se ciclic de la Q la QH si inapoi. In productia de energie, CoQ10 faciliteaza transferul de electroni in membranele mitocondriale pentru a produce ATP, moneda energetica a organismului. Pentru protectia antioxidanta, QH este forma „antioxidanta activa" a CoQ10. Aceasta inseamna ca Q care nu a fost convertit in QH este inactiv ca antioxidant. Poate ca asta explica de ce aproximativ 80-95% din totalul CoQ10 exista sub forma de QH in sange si in tesuturile sanatoase care necesita functia sa antioxidanta.


 
Este mai bine sa luati QH decat sa luati Q?


CoQ10 este obtinut in mod critic din dieta, dar se pare ca absorbtia Q poate implica conversia in QH. Aceasta conversie are loc inca de la nivelul enterocitelor, celulele absorbante din intestin si poate facilita procesul de absorbtie. De asemenea, in conditii normale exista enzime care ajuta la regenerarea QH din Q, in organism. Din pacate, imbatranirea si boala pot duce atat la o capacitate redusa de a regenera QH din cauza activitatii enzimelor scazute, cat si la o capacitate scazuta de a absorbi Q in sine, posibil din acelasi motiv.

Dupa aproximativ 45 de ani, nivelurile totale de Q si nivelurile de QH tind sa scada in diferite tesuturi critice. Unii medici au inceput chiar sa foloseasca raporturile de sange si tesut dintre QH si Q ca biomarker pentru stresul oxidativ legat de varsta si sanatate. Deci s-ar putea sa nu fie o surpriza ca luarea QH poate oferi beneficii care le depasesc pe cele obtinute prin administrarea Q standard. Dar unde sunt dovezile?


 

Cercetare clinica


Unsprezece adulti tineri si sanatosi au ingerat 100 mg de QH-absorb cu alimente de trei ori pe zi (100 mg, t.i.d.) timp de paisprezece zile. Nivelurile sanguine ale CoQ10 total, CoQ10 oxidat (Q) si CoQ10 redus (QH) au fost masurate la momentul initial si dupa paisprezece zile. Acest regim de consum de QH-absorb a dus la o crestere medie de 777% a nivelurilor totale de CoQ10 in comparatie cu valoarea initiala si o crestere de 100% a nivelurilor plasmatice de QH, forma „antioxidanta activa" a CoQ10.

Din rezultatele studiului se pot trage doua concluzii. In primul rand, se pare ca chiar si persoanele tinere si sanatoase pot obtine beneficii din luarea ubiquinolului (CoQ10 redus) din absorbtia QH, care depasesc administrarea de Q singur. Anterior, se presupunea ca numai persoanele in varsta ar beneficia de pe urma suplimentarii cu QH-absorb, deoarece se stie ca incepand cu varsta de 40 de ani, nivelurile de QH in organism incep sa scada. In al doilea rand, cresterea cu 777 la suta a nivelurilor totale de CoQ10 masurata dupa administrarea QH-absorb este mai mult decat dublul nivelurilor atinse chiar si de cele mai bune suplimente Q. Acest lucru sugereaza ca QH-absorb este de cel putin doua ori mai eficient in cresterea nivelului de CoQ10 din sange.


 
Ubichinolul (QH) este sigur


Oamenii de stiinta au inteles valoarea QH de zeci de ani. Tocmai a durat atat de mult pentru a gasi o modalitate de a stabiliza QH, astfel incat sa poata fi formulat intr-un produs supliment nutritiv. Studiile de toxicitate au aratat putina ingrijorare cu luarea directa a QH, chiar si la doze mari. Nivelurile plasmatice de QH par sa se stabileasca dupa doua pana la patru saptamani de ingerare zilnica si apoi revin aproape de valoarea initiala la doua saptamani dupa ce ingestia zilnica este intrerupta. De asemenea, se pare ca suplimentarea cu QH nu reduce biosinteza CoQ10 in organism.


 

Prospect Ubiquinol






Informatii nutritionale





Marimea portiei: 2 capsule





Portii in flacon: 30





 



Cantitate/capsula



%DZR





Ubiquinol



50 mg









†Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.





Alte ingrediente: ulei de in, gelatina, glicerina, ceara de albine, lecitina de floarea soarelui, apa purificata, roscove, d-alfa tocoferol (vitamina E) (alti tocoferoli si ulei de floarea soarelui).

Utilizare recomandata: Ca supliment alimentar, luati o capsula moale de doua ori pe zi cu alimente si apa in primele doua saptamani. Luati o capsula moale pe zi cu alimente si apa dupa aceea.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 129 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.