Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apple Fiber vege pulbere 200 grame (Fibre de mere) OstroVit

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:18 ; 08 Apr, 3 vizite)
 

Apple Fiber vege pulbere (Fibre de mere) Beneficii

-         supliment alimentar pe baza de plante sub forma de fibre de mere pure din fibre de mere naturale si atent selectate
-         stimuleaza miscarea peristaltica si elimina toxinele din organism
-         imbunatateste confortul vietii de zi cu zi
-         fibra de mar joaca un rol important in ameliorarea bolilor sistemului digestiv
-         slabeste foamea si satura pofta de mancare
-         potrivit persoanelor vegane
 
OstroVit Apple Fibre VEGE 200 grame

OstroVit Apple Fiber VEGE este un supliment alimentar pe baza de plante sub forma de fibre de mere pure din fibre de mere naturale si atent selectate. Produsul are o aroma placuta de mere si, datorita formei sale de pulbere, furnizarea dietei cu fibre nu a fost niciodata atat de simpla. Cautati un supliment natural pentru a va stimula miscarea peristaltica si pentru a elimina toxinele din organism? Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi OstroVit Apple Fiber VEGE la bautura, iaurtul sau terciul tau preferat.
 
Ce este suplimentul alimentar OstroVit Apple Fiber VEGE?

OstroVit Apple Fiber VEGE este o pudra de fibra de mere de origine naturala. Suplimentul alimentar este recomandat in special persoanelor care doresc sa ramana sanatoase, care se confrunta cu excesul de greutate sau obezitate sau care sufera de probleme de defecare. O deficienta de fibre pe termen lung poate duce la aparitia diferitelor boli periculoase, inclusiv boala aterosclerotica, boala coronariana sau chiar tumora.

Fibra de mar nu este solubila in apa si se extinde rapid la contactul cu lichide. Un pachet contine 40 de portii.
 
Proprietati:

Pe langa imbunatatirea confortului vietii de zi cu zi, fibra de mar joaca un rol important in ameliorarea bolilor sistemului digestiv. Contrar credintei populare, este recomandat nu numai persoanelor care urmeaza o dieta, ci tuturor celor care duc un stil de viata sanatos si doresc sa ia nutrienti valorosi si naturali.
 
Principalele caracteristici ale suplimentului:

EFICIENT PENTRU UTILIZARE ZILNICA - Daca sunt utilizate in mod regulat, doar doua portii mici de supliment pe zi pot imbunatati substantial miscarea peristaltica, pot facilita defecatia, va pot ajuta sa scada nivelul colesterolului si sa reduca toxinele din organism.

PERFECT PENTRU PERSOANELE CU DIETA - Dupa utilizare, fibra de mere absoarbe apa si se extinde in stomac. In acest fel slabeste foamea si iti satura pofta de mancare. Face ca cantitati mai mici de alimente sa iti satisfaca foamea, astfel incat sa nu mananci in exces.

UTILIZARE CONVENIENTA - Pudra de fibre de mere poate fi consumata impreuna cu apa, suc sau iaurt. Il poti adauga si in cocktail-ul de suc, smoothie sau terci, imbogatindu-le astfel valoarea nutritiva.

DESTINAT VEGANILOR - OstroVit Apple Fiber VEGE este o linie naturala de suplimente pe baza de plante si poate fi folosita pentru a suplimenta dieta vegana sau vegetariana. Produsul nu contine ingrediente de origine animala.

 
Apple Fibre pulbere (Fibre de mere) prospect

Utilizare sugerata


Amesteca 1 lingura de fibre in 100 - 150 ml de apa sau suc. Clatiti cu un pahar suplimentar de apa. Produsul poate fi adaugat si in fulgi de ovaz, smoothie-uri sau iaurt. Se consuma de doua ori pe zi, cu 30 de minute inainte de masa.
Informatii nutritionale
Ingrediente
Fibra de mere
Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.
Greutate neta a produsului: 200 grame
Portii per recipient: 40
Marimea portiei: 5 grame




Valori nutritionale


5 grame (1 portie)


% DZR*


10 grame (2 portii)


% DZR*


Per 100 grame




Energie


55 kJ / 13 kcal


1


111 kJ / 27 kcal


1


1105 kJ / 268 kcal




Grasimi


0.2 g


-


0.3 g


-


3.2 g




- din care acizi grasi saturati


0 g


-


0.1 g


1


0.6 g




Carbohidrati


1.2 g


-


2.4 g


1


24 g




- din care zaharuri


0.7 g


1


1.4 g


2


13.7 g




Fibre


3.0 g


-


6.0 g


-


60 g




Proteine


0.3 g


1


0.6 g


1


5.8 g




Sare


0 g


-


0 g


-


0 g




Ingrediente active



5 g (1 portie)



% RI*



10 g (2 portii)



% DZR*



Per 100 g





Fibre de mere


5 g


-


10 g


-


100 g




Apple Fiber vege pulbere contraindicatii / efecte secundare



Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor.

  • Pret 11 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.