Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Solidago Extract 100 grame pulbere

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:57 ; 22 Apr, 2 vizite)
 

Beneficii Solidago Extract


-         poate duce la imbunatatirea pielii, precum si la reducerea inflamatiilor din organism


-         detine proprietati puternice de dezinfectare


-         poate ameliora bolile tractului urinar


-         are un impact benefic asupra sanatatii datorita substantelor active care se gasesc in partile supraterane ale plantei


-         usor de administrat



 

OstroVit Solidago Extract 100 g


OstroVit Solidago Extract este un extract natural de plante cunoscut pentru dezinfectia puternica, astringenta si impactul diuretic. Datorita continutului ridicat de flavonoide si tanin de catechine, produsul are un puternic efect antioxidant – duce la reducerea radicalilor liberi si influenteaza stabilitatea membranelor celulare.


 
Cui este destinat extractul de solidago?


Vergea de aur europeana, denumita si woundwort, este o planta cu flori galbene frumoase, care apare frecvent in multe parti ale lumii, de asemenea, in Polonia. Solidago virgaurea, un material medicinal, este produs din partile supraterane ale plantelor. Sunt renumite pentru continutul ridicat de flavonoide, tanin, saponine si compusi fenolici. Datorita lor, extractul european de vergea de aur este atat de utilizat pe scara larga in medicina.

Planta europeana de vergea de aur demonstreaza un efect dezinfectant, antifungic, antiinflamator si astringent. Produsul va avea rezultate bune la persoanele care sufera de probleme ale pielii, de ex. acnee, AD, rani cu vindecare lenta si inflamatii recurente. Vergea de aur se intampla sa fie folosita pentru a ajuta persoanele care se confrunta cu afectiuni ale tractului urinar si ale rinichilor, de ex. pietre la rinichi sau guta.


 
Proprietati:


Utilizarea regulata a extractului european de vergea de aur poate duce la imbunatatirea pielii, precum si la reducerea inflamatiilor din organism. Datorita proprietatilor puternice de dezinfectare, planta se intampla sa fie folosita ca un detoxifiant natural care va ajuta sa scapati de deseurile daunatoare ale corpului.


 
Principalele caracteristici ale suplimentului alimentar:


DEZINFECTIE SI STRINGENTA - Alegeti extractul european de vergea de aur daca aveti de-a face cu probleme ale pielii, de ex. acnee pe fata, dermatita atopica si bucurati-va de un aspect mai sanatos.

AMELIORAREA BOLILOR TRACTULUI URINAR - Vergea de aur europeana este un diuretic datorita caruia va avea rezultate bune in ameliorarea afectiunilor renale si ale tractului urinar.

PUTEREA IERBURILOR NATURALE - Extractul are un impact benefic asupra sanatatii datorita substantelor active care se gasesc in partile supraterane ale plantei. Alegand produsul nostru, te decizi asupra ingredientelor naturale.

DOZARE USOARA - Pachetul suplimentului include o mica masura folosita pentru a controla cantitatea de portie. Utilizati o singura doza de produs in timpul mesei si beti putina apa.


 
Prospect Solidago Extract

Utilizare sugerata


Luati 1 portie - 260 mg (1 lingura) pe zi, la masa, beti apa. Va rugam sa utilizati paharul de masurat inclus in pachet (0,5 ml).

Avertizari


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Nu consumati produsul de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informatii nutritionale


Ingrediente


Extract de parti aeriene Solidago virgaurea (Solidago virgaurea L.).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 100 g

Portii per recipient: 384

Marimea portiei: 260 mg





Ingrediente active



Per portie





Solidago virgaurea extract



260 mg*





*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

  • Pret 35,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.