Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit African Mango VEGE 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (08:57 ; 22 Apr, 3 vizite)
 

Beneficii Mango african


-are efect de slabire

-poate ajuta la scaderea colesterolului

-sprijina descompunerea trigliceridelor din sange

-poate ajuta la oprirea „foamei de lup"

-usor de administrat

-potrivit persoanelor vegane si vegetariene


 

OstroVit African Mango VEGE 60 vcaps


OstroVit African Mango VEGE este un supliment alimentar in capsule vegane care contin extract din seminte de mango african (Irvingia gabonensis L.) DER 10: 1. OstroVit African Mango sustine procesul de lipoliza sau arderea grasimilor din organism si are efecte de promovare a sanatatii, cum ar fi scaderea tensiunea arteriala si colesterolul total. De asemenea, promoveaza descompunerea trigliceridelor si procesele biochimice asociate cu reducerea ponderii lipoproteinelor cu densitate scazuta sau a popularului „colesterol rau" LDL.


 
OstroVit African Mango VEGE


Irvingia Gabonensis sau planta de mango africana numita colocvial este un copac salbatic care atinge 15 pana la 40 m inaltime! Fructul acestui pom dupa coacere are seminte, care sunt folosite in principal in industria alimentara, cosmetica si farmaceutica. Insusi numele „mango" nu are prea multe in comun cu cunoscutul fruct de mango, pe care il putem gasi adesea printre fructele vandute in magazine sau in piete. In Africa se gasesc ambele specii, motiv pentru care este atat de important sa se faca distinctia intre aceste doua plante.

Mango african, insa, are multe proprietati pe care le vei cauta in zadar dupa acest din urma fruct. In primul rand, este cunoscut pentru potentialul sau oxidativ pentru grasimi, care poate fi folosit in mod ideal in randul persoanelor care doresc sa piarda kilogramele in exces si sa scape de proverbialul „balast";) Datorita compozitiei sale in polifenoli si bogatiei de vitamine valoroase. si minerale, poate sprijini in mod favorabil economia endocrina si functionarea generala a organismului nostru. Este un suport eficient pentru scaderea lipoproteinelor noastre LDL si cresterea lipoproteinelor de inalta densitate HDL, acest „colesterol bun". Mango african va ajuta la descompunerea trigliceridelor din sange si la reducerea cantitatii de colesterol total din organism.


 
Prospect Mango african


Utilizare sugerata


Luati 1 portie (1 capsula) pe zi.

Avertizari


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Nu consumati produsul de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor.

Informatii nutritionale


Ingrediente


Extract din seminte de mango african (Irvingia gabonensis L.) DER 10:1, substanta antiaglomeranta agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; invelisul capsulei (substanta de umplere: hidroxipropil metil celuloza.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 47 g

Portii per recipient: 60

Marimea portiei: 1 capsula





Ingrediente active



Per portie





Extract seminte Mango African DER 10:1



700 mg*





*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

  • Pret 28,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.