Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero L-Tryptophan Plus Magneziu + B6 + Valeriana 120 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:05 ; 29 Apr, 3 vizite)
 

BENEFICII L-TRYPTOPHAN


-          imbunatateste somnul

-          amelioareza anxietatea

-          contribuie la functiile psihologice si nervoase normale

-          nu contine aditivi care se gasesc in mod obisnuit in alte produse, cum ar fi stearat de magneziu sau celuloza microcristalina

-          produs potrivit persoanelor vegane

-          usor de administrat


 
FORMULA UNICA SI BINE GANDITA


Scopul cu produsul L-Tryptophan Plus a fost de a combina ingrediente care sa creeze sinergie si biodisponibilitate optime. Din acest motiv, am combinat L-triptofanul nostru derivat natural cu magneziu si vitamina B6 foarte biodisponibile, deoarece acestea sunt elemente de sprijin in conversia L-triptofanului in serotonina si melatonina. Aceasta inseamna ca oferim o alternativa naturala la suplimentele sintetice pentru somn sau pentru ameliorarea anxietatii.

In plus, vitamina B6 si magneziu contribuie la functiile psihologice si nervoase normale. Pentru a pastra produsul cat mai natural am adaugat si Valeriana officinalis, cel mai cunoscut remediu natural pentru ameliorarea tulburarilor de somn si anxietate. Desigur, suplimentul nostru nu contine aditivi care se gasesc in mod obisnuit in alte produse, cum ar fi stearat de magneziu sau celuloza microcristalina. Ca intotdeauna, este complet vegan si non-OMG.


 
SPECIAL DEZVOLTAT PENTRU-


L -Triptofanul este un aminoacid esential: organismul nu-l poate sintetiza si trebuie obtinut din alimente. Este folosit in biosinteza proteinelor. De asemenea, este un precursor important pentru sinteza endogena a neurotransmitatorilor serotonina, melatonina si vitamina B3 (niacina). Din acest motiv, ar putea fi util pentru persoanele cu instabilitate a dispozitiei sau tulburari de somn.

Magneziul si vitamina B6 au o multime de beneficii. Ele contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la functia psihologica normala.

Valeriana este o planta medicinala traditionala indiana bine-cunoscuta si este folosita ca remediu pentru somn. A fost folosit de-a lungul anilor pentru a diminua anxietatea nervoasa si tulburarile de somn.


 
BINE DE STIUT


Va recomandam sa luati produsul inainte de culcare cu o sursa de carbohidrati (cum ar fi o banana) si fara o masa bogata in proteine, deoarece alti aminoacizi inhiba absorbtia L-Triptofanului in creier.

In 1901, biochimistii britanici Frederick Gowland Hopkins si Sydney W. Cole au descoperit triptofanul in cazeina din proteina laptelui.

Mancatul unei banane te poate inveseli: Bananele sunt singurul fruct care contine triptofan si vitamine B care impreuna pot ajuta organismul sa produca serotonina.


 
PROSPECT L-TRYPTOPHAN


Ingrediente: L-triptofan, magneziu marin (hidroxid de magneziu), extract de radacina de valeriana (Valeriana officinalis), invelis al capsulei (hidroxipropil metilceluloza), piridoxal 5'-fosfat (vitamina B6)

Nota: doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. Cand luati antidepresive, consultati un medic sau terapeut inainte de consum. Nu este potrivit pentru femeile insarcinate si care alapteaza, precum si pentru copii si adolescenti. Dupa administrarea produsului, capacitatea de a calatori pe drum poate fi afectata. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros, uscat si intunecat.

Mod de administrare: Luati 2 capsule pe zi cu alimente si lichide suficiente.


Marimea portiei - 2 capsule

Portii in flacon - 120

Cantitate/portie (per 2 capsule)


L-Tryptophan - 600 mg*


Extract de valeriana - 300 mg*


Magneziu - 150 mg (DZR 40%)


Vitamina B6 - 2.8 mg (DZR 200%)


*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

  • Pret 98 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.