Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Arjuna 500mg - 60 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:03 ; 08 Apr, 3 vizite)
 

BENEFICII ARJUNA


-          ajuta la protejarea inimii impotriva hipertensiunii arteriale cronice

-          ajuta la imbunatatirea rezistentei cardiovasculare

-          ajuta la reducerea inflamatiei care provoaca formarea placii in artere

-          sprijina nivelul sanatos al lipidelor din organism

-          este benefic in ameliorarea anginei, aterosclerozei si simptomelor insuficientei cardiace

-          ajuta la gestionarea nivelului de colesterol din organism

-          promoveaza sanatatea ficatului, rinichilor si sistemului digestiv

-          contine proprietati antioxidante si antibacteriene


 
Arjuna Bark Swanson este un extract liofilizat obtinut din scoarta copacului cu acelasi nume. Scoarta acestui arbore are o lunga istorie de utilizare traditionala in sistemul de medicina Ayurveda fiind un superaliment extrem de benefic organismului in special pentru sanatatea inimii, recomandat ca tonic cardiac in minimizarea afectiunilor coronariene, insuficienta cardiaca, angina pectorala, cardiopatie ischemica, etc. Remediu ayurvedic folosit in mod traditional pentru sanatatea generala a sistemului cardiovascular. Sursa naturala de coenzima Q10.

Arjuna Bark este bogata in saponnine, antioxidanti naturali (flavonoizi-arjunone, arjunolone, leteilin) acid galic, acid elagic, proantocianidine oligomerice, fitosteroli, minerale precum calciu, magneziu, zinc si cupru. Acesta contine, de asemenea, glicozide triterpine, cum ar fi arjunetozide I, II, III, IV, arjunin si arjunetein. Arjuna Bark este antiischemic, anti aterosclerotic, cardiac de protectie si cardiotonic, diuretic, hipocolesterolemic, hipolipidemic, antioxidant, afrodiziac, anti-mutagen, astringent.


 
·         Functie cardiaca puternica si circulatie sanatoasa. Arjuna intareste si tonifica sistemul circulator, intinereste tesuturile moi si favorizeaza buna functionare a muschiului cardiac.

·         Circulatia sanatoasa a sangelui. Proprietatile Arjuna sprijina mentinerea unui nivel sanatos al colesterolului, aflat deja in limitele normale, a unei tensiuni arteriale echilibrate si a unei coagulari adecvate a sangelui.

·         Stare de bine emotionala. Arjuna a fost, de asemenea, utilizata in mod traditional pentru a sustine inima emotionala, promovand echilibrul pentru cei care se confrunta cu durerea si tristetea. Se spune ca da curaj, intareste vointa si fortifica inima pentru a ne indeplini obiectivele. Mai mult, s-a spus ca arjuna actioneaza energetic asupra chakrei inimii, sporind prema bhakti (iubire si devotament).

Utilizarile traditionale si beneficiile remarcate ale arjunei se extind dincolo de sanatatea inimii, oferind urmatoarele domenii de sustinere in tot corpul:

·         Plamani echilibrati. Cu afinitatea sa pentru piept, arjuna poate echilibra excesul de kapha si pitta din plamani pentru o respiratie clara si calma.

·         Ficat si piele sanatoase. Arjuna ajuta la reducerea excesului de pitta in ficat si piele, sustinand buna functionare a ficatului si un ten sanatos si clar.10

·         Digestie confortabila. Atunci cand este luata sub forma de ceai, arjuna a fost folosita pentru a sustine o digestie sanatoasa.

·         Tesuturi reproductive sanatoase. Astringenta arjunei poate sustine tesuturile reproductive sanatoase si echilibrate, cunoscute in Ayurveda sub numele de shukra dhatu.12


 
PROSPECT ARJUNA


Mod de administrare


Ca supliment alimentar, luati o capsula vegetala de doua ori pe zi cu apa.

Cantitate/capsula


Extract de scoarta de Terminalia arjuna 40 mg *

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

Alte ingrediente: Hypromeloza (capsula vegetala), celuloza microcristalina (fibra vegetala), stearat de magneziu si/sau silice, poate contine dextrina.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 83 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.