Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Elderberry VEGE 90 capsule (Fructe de soc)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:38 ; 19 Feb, 2 vizite)
 

Proprietati: ingrediente continute in OstroVit Elderberry VEGE


Samburul este o sursa extrem de bogata de antioxidanti naturali valorosi pentru organism. Sarcina lor este de a reduce cantitatea de radicali liberi, care sunt responsabili de imbatranirea organismului si de aparitia a numeroase boli. Doar o singura capsula de supliment pe zi va va permite sa aveti grija de imunitatea dumneavoastra si de starea generala a organismului.

SUSTINERE A IMUNITATII - Datorita efectelor sale antiinflamatorii si antibacteriene, extractul de fructe de soc sustine eliminarea inflamatiilor, stimuleaza actiunea celulelor sistemului imunitar si poate controla, de asemenea, secretia de citokine responsabile de declansarea reactiilor specifice de aparare ale organismului.

ASISTENTA IN CAZ DE INFECTIE - Socul negru poate limita acumularea de virusuri si bacterii, astfel ca poate ajuta in timpul diferitelor infectii. De asemenea, poate avea proprietati de inducere a transpiratiei si de expectorare.

FORMA CONVENABILA - Capsule comode de inghitit, care sub influenta apei devin alunecoase. O singura portie de supliment contine 132 mg de polifenoli si 16,5 mg de antociani.

FORMULA VEGANA - Produsul este lipsit de ingrediente de origine animala. Prin urmare, poate fi utilizat de vegani si vegetarieni.


 
Samburul negru - aparitie si proprietati


Socul negru este una dintre cele mai vechi plante pro-sanatate. Se prezinta sub forma unui arbust sau a unui mic copac cu flori minore de culoare galbena care formeaza asa-numitele baldachine din care ies fructele rotunde care furnizeaza multe substante valoroase, cum ar fi polifenoli, antociani, flavonoide, steroizi si uleiuri esentiale. Socul negru are cerinte relativ scazute in ceea ce priveste solul si clima, datorita carora poate fi intalnit practic in toate colturile lumii. Consumul regulat de extract de soc negru stimuleaza functionarea sistemului imunitar si afecteaza, de asemenea, o mai buna functionare a multor organe si sisteme.


 
PROSPECT


Sugestii de utilizare


Luati 1 portie (1 capsula) zilnic, de preferinta la masa.

Ingrediente


Extract de fructe de soc (Sambucus nigra L.) standardizat la 40% de polifenoli si 5% de antociani, compozitie de invelis (agent de incarcare: hidroxipropil metilceluloza).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, arahide, alte fructe cu coaja lemnoasa, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Informatii nutritionale


Greutatea neta a produsului: 35 g

Portii per recipient: 90

Dimensiunea portiei: 1 capsula

Ingrediente active Pe portie

Extract de fructe de soc, din care:330 mg*

- polifenoli (40%) 132 mg*

- antociani (5%) 16,5 mg*

*Doza zilnica recomandata nu a fost stabilita.

ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 42 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.