Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Magnesium + Potasiu 20 comprimate efervescente cu aroma de grapefruit

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:37 ; 29 Apr, 6 vizite)
 

Proprietati ale ingredientelor continute in OstroVit Magnesium + Potasiu 20 comprimate efervescente:


Potasiu. Un micronutrient esential in dieta noastra, care este necesar, printre altele, pentru a mentine sanatatea oaselor si a dintilor, contribuie la buna functionare a muschilor si la transmiterea nervoasa, dar cel mai important este implicat in procesul de diviziune si specializare celulara.

Magneziul. Este unul dintre cei mai cunoscuti micronutrienti, ale carui surse sunt in primul rand nucile, cacaua si legumele. Nivelul sau adecvat in alimentatia noastra contribuie la reducerea senzatiei de oboseala si a starii de oboseala, ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic si sustine buna functionare a muschilor si a sistemului nervos.

Vitamina B6. O vitamina zilnica esentiala din grupa B, care, in combinatie cu magneziul si potasiul, contribuie la reducerea senzatiei de oboseala si a oboselii, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si, astfel, la mentinerea unor functii psihice normale.


 

PROSPECT OSTROVIT MAGNESIUM + POTASIU


Sugestii de utilizare


1 comprimat pe zi. Se dizolva 1 comprimat in 200 ml de apa calduta, se bea imediat dupa preparare. Produsul este destinat adultilor.

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca substitut (inlocuitor) al unei diete variate. Recomandate sunt o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa ia produsul. Suplimentele alimentare trebuie tinute in afara razei de actiune a copiilor.


 
Informatii nutritionale


Ingrediente


Regulator de aciditate: acid citric; bicarbonat de potasiu (potasiu); carbonat de magneziu (magneziu); regulator de aciditate: bicarbonat de sodiu; agent de incarcare: sorbitoli; aroma de grapefruit; stabilizator: polietilenglicol; indulcitori: ciclamat de sodiu, acesulfam K; concentrat de sfecla rosie uscata; colorant: riboflavina; clorhidrat de piridoxina (vitamina B6); colorant: betacaroten.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, arahide, alte fructe cu coaja lemnoasa, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.


Greutatea neta a produsului: 80 g

Portii per recipient: 20

1 portie: 1 comprimat


 
Ingrediente active/ PER portie


Magneziu 125 mg - DZR 33 %

Potasiu 300 mg - DZR 15 %

Vitamina B6 1,4 mg - DZR 100 %

DZR- Doza zilnica recomandata

  • Pret 13,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.