Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA Zinc - 50mg 60 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:39 ; 29 Apr, 7 vizite)
 

Zinc - 50mg 60 tablete
Zinc Beneficii
- Se absoarbe usor in organism
- Imbunatateste sistemul imunitar
- Mentine o piele frumoasa si sanatoasa
- Eficient in ameliorarea de cosuri si acnee
- Stimuleaza productia de colagen
- Incetineste procesul de imbatranire a pielii
- Amelioreaza eczemele
- Amelioreaza tulburarile de prostata
- Scade pofta de mancare
- Reduce pierderea masei osoase
- Antioxidant
Zinc 50mg 60 tablete
Ce este Zincul?

Zinc este un mineral care are importanta biologica pentru plante, animale si om. La om acesta este responsabil de o serie de functii si stimuleaza activitatea a 100 de enzime diferite.
Acest supliment aliemntar nu este doar cu zinc simplu, este zinc picolinat. El este obtinut prin lipirea zincului cu acid picolinic si este mai eficient deoarece este absorbit de organism mai usor.
Zincul este cel mai bine cunoscut pentru stimularea imunitatii si mentinerea la distanta a racelii. In plus fata de rolul sau in mentinerea puternica a sistemului imunitar al organismului si evitarea infectiei, acest mineral este important pentru o multitudine de functii, inclusiv productia de energie, vigilenta, starea de spirit si functia creierului sanatoasa. De asemenea, joaca un rol central in productia de hormoni, digestia, neuroprotectia si procesele de vindecare in creier si in organism. Si mai exista - dar va trebui sa cititi mai departe pentru a afla toate beneficiile uimitoare ale acestui mineral remarcabil de promovare si vindecare a sanatatii.
Beneficii importante Zinc
Zinc este un mineral esential care imbunatateste sistemul imunitar.
El este benefic pentru a mentine o piele frumoasa si sanatoasa.
Numeroase studii au aratat ca acesta este eficient in ameliorarea de cosuri si acnee. De asemenea, zincul imbunatateste functia leucocitelor. Leucocitele (sau globulele albe) protejeaza organismul impotriva infectiilor si ajuta la procesul de ameliorare, inclusiv rani si arsuri.
El stimuleaza productia de colagen din organism, care contribuie la repararea si regenerarea pielii, precum si la incetinirea procesului de imbatranire oferind elasticitate pielii si reducand aparitia ridurilor.
Zincul amelioreaza eczemele, care sunt afectiuni ale pielii cauzate de deficienta zincului in organism.
De asemenea, zincul amelioreaza tulburarile de prostata, care la fel sunt provocate de deficienta zincului.
Suplimentele de zinc imbunatatesc functia cognitiva ajutand la memorie si gandire si reduce aparitia racelilor.
Unele studii efectuate pe zinc au aratat ca el ajuta la pierderea in greutate prin scaderea poftei de mancare si reducerea hormonului ghrelin, care spune creierului cand ii este foame.
El joaca un rol important in cresterea, repararea si functionarea celulelor, in special a ADN-ului.
Zinc este un bun antioxidant si este implicat in unele reactii din organism, cum ar fi: metabolismul glucidic, functia enzimatica si sinteza proteinelor.
De asemenea, reduce pierderea masei osoase.
Ce functii are Zincul in corpul vostru?
Zincul se gaseste in aproape toate celulele de 30-100 de miliarde de corpi si joaca un rol important in peste 100 de sisteme enzimatice din corpul uman. Impreuna cu substantele nutritive insotitoare, cum ar fi magneziul si vitaminele B, este necesara pentru diviziunea celulara sanatoasa si pentru formarea de noi celule. Este, de asemenea, un mineral antioxidant important, care este necesar pentru buna functionare a enzimei puternice antioxidante, superoxid dismutaza Cu / Zn (SOD), care scufunda radicali liberi extrem de reactivi inainte de a leza componentele celulare delicate. Cu toate acestea, pentru ca aceasta enzima anti-imbatranire sa functioneze corespunzator, ea are nevoie de nivele adecvate de cupru si de zinc - cu o deficienta a fiecarui element care are ca rezultat functionarea defectuoasa a acestui sistem enzimatic de protectie important.
Acesta este doar inceputul. Pentru mai multe informatii despre beneficii, continuati sa cititi.
Care sunt avantajele si beneficiile zincului?
Construieste imunitatea

Zincul joaca un rol cheie in imunitatea organismului fata de bacterii, virusi si ciuperci. In studiile efectuate atat la adulti tineri, cat si la varstnici, s-a constatat ca suplimentele nutritive de zinc scad stresul oxidativ si opresc generarea de citokine inflamatorii. Deficitul de zinc slabeste sistemul imunitar atat la oameni cat si la animale, crescand sensibilitatea unei persoane la raceli si infectii.
Datorita efectului sau inhibitor asupra virusilor, mineralul functioneaza in mod miraculos in ameliorarea racelii obisnuite. Desi doriti sa va asigurati ca obtineti o forma de zinc care produce o multime de ioni de zinc (Zn2 ) cand este consumat. Motivul pentru aceasta este ca ionii de zinc inhiba replicarea virala prin legarea la ARN-ul viral.
In plus fata de efectele sale de intarire a imunitatii, zincul promoveaza si ameliorarea mai rapida a ranilor. Iar conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, suplimentele de zinc ar putea contribui, de asemenea, la intarirea sanatatii respiratorii la copii. Acest lucru are mult sens, avand in vedere efectele sale antioxidante si antiinflamatorii importante in organism, dar nu doriti sa o exagerati. Tot ce aveti nevoie este intre 15-30 mg pe zi pentru un sistem imunitar puternic si o sanatate optima.
Prea mult din zinc (> 30 mg pe zi) poate depozita potential scazut cupru in organism, care este un alt oligoelement important pentru un sistem imunitar puternic. Deci, este recomandat ca nivelul de cupru sa fie testat periodic daca luati un supliment alimentar de zinc. Multe multivitamine au zinc echilibrat cu o cantitate mica de cupru pentru a evita o deficienta de cupru, dar daca mancati o multime de alimente bogate in cupru, cum ar fi migdale sau unt de migdale, nuci, seminte, ciocolata, legume, avocado, si fructe de mare, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la cuprul dvs. si ar trebui sa fie bine atata timp cat nu exagerati zincul.
Este o idee buna sa testati nivelul de cupru daca luati un supliment zilnic de zinc care depaseste Doza zilnica de 15 mg si se confrunta cu oboseala neobisnuita, slabiciune musculara, probleme tiroidiene scazute sau probleme de piele, ceea ce poate insemna o deficienta de cupru. Amintiti-va, totul functioneaza in echilibru.
Ajuta la minimizarea diabetului zaharat
Suplimentarea cu zinc poate avea, de asemenea, un efect benefic asupra controlului glicemic. Ca si in alte rapoarte, femeile cu prediabete s-au dovedit a fi deficitare in zinc si alte elemente (de exemplu, vitamina D).
De asemenea, sa constatat ca zincul evita formarea de amilina (o proteina) in organism, care poate contribui la diabet si alte afectiuni cronice. Mineralul este, de asemenea, necesar pentru producerea de insulina, care joaca un rol central in diabetul zaharat. Zincul este, de asemenea, necesar pentru producerea de enzime pancreatice, care sunt enzime digestive esentiale pentru defalcarea si utilizarea adecvata a proteinelor, a grasimilor si a carbohidratilor in alimentele pe care le consumam.
Protejeaza inima
Ca minerale antioxidante, studiile au aratat ca zincul poate proteja muschii inimii impotriva stresului oxidativ care altfel ar putea dauna inimii pe termen lung. Intareste inima - impreuna cu alte trei minerale antioxidante importante, magneziu, cupru si seleniu - si ajuta inima sa se ocupe de stresul oxidativ si alte probleme conexe.
De asemenea, zincul poate regla bataile inimii. Cercetarile au aratat ca pacientii cu insuficienta cardiaca congestiva au adesea deficienta de zinc. Mineritul regleaza si modul in care calciul calatoreste prin inima. Alte studii au aratat ca o cantitate suficienta de zinc ar putea ajuta la ameliorarea anginei pectorale (durere severa in piept).
Ca si alte deficiente minerale, deficitul de zinc poate duce, de asemenea, la hipertensiune arteriala, ceea ce ar putea duce eventual la probleme cardiace.
Poate ajuta la scaderea in greutate
Studii recente au aratat ca persoanele obeze tind sa aiba un nivel scazut de zinc. Aceasta inseamna ca stimularea zincului dietetic ar putea avea un efect pozitiv asupra metabolismului energetic si a pierderii in greutate, desi exista si alti factori implicati.
Pacientii obezi care au luat zinc suplimente au imbunatatit indicele de masa corporala, pierderea in greutate si chiar au prezentat imbunatatiri ale nivelului trigliceridelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca zincul joaca un rol important in metabolismul energetic, iar deficitul de zinc reduce productia de ATP a organismului - moneda energetica a organismului care combina toate procesele corporale.
S-a demonstrat ca o deficienta cronica a zincului redirectioneaza rezervele de energie ale organismului spre depozitarea grasimilor, nu arderea grasimilor. Un alt motiv pentru a va asigura ca obtineti suficient din acest mineral versatil.
Poate stimula sanatatea creierului
Mai multe studii au vorbit despre efectele benefice ale zincului asupra sanatatii creierului. Un astfel de studiu vorbeste despre modul in care mineralul a fost utilizat cu succes pentru a ameliora anumite tipuri de schizofrenie.
Zincul joaca, de asemenea, un rol puternic in neuroprotectia (adica protectia celulelor creierului), promovand procesele de vindecare in creier si sistemul nervos si modularea raspunsului organismului la stres. De fapt, cea mai mare cantitate de zinc din corpul nostru se gaseste in creierul nostru (in hipocampus).
Suplimentarea cu zinc a fost de asemenea descoperita pentru a imbunatati invatarea si memoria.
Intareste oasele
Zincul este un mineral important pentru sanatatea dintilor si a oaselor. Impreuna cu alti nutrienti ososi, cum ar fi magneziu, vitamina D, K2 si bor-zinc, sa constatat ca au un efect benefic asupra reducerii pierderii osoase. Mineralul poate fi utilizat in diferite forme pentru a ameliora osteoporoza.
Deficitul de zinc a fost legat de deteriorarea metabolismului osos si sa constatat ca stimuleaza formarea osoasa si mineralizarea, doua aspecte importante ale sanatatii osoase. Aceasta se datoreaza in parte rolului sau important in sinteza proteinelor.
Zincul a fost observat, de asemenea, ca un element important pentru sanatatea orala. Mineralul are proprietati antibacteriene si este eficient impotriva problemelor de sanatate orala precum gingivita, carii dentare si parodontita.
Imbunatatirea vderii
Este cunoscut faptul ca retina contine o concentratie ridicata de zinc. Acest mineral functioneaza cu vitamina A in formarea melaninei, care este un pigment care protejeaza ochiul. Unele dovezi sugereaza de asemenea ca suplimentele de zinc pot ajuta la evitarea degenerarii maculare legate de varsta.
Viziunea slaba a nocturna si cataracta tulbure au fost, de asemenea, legate de deficienta de zinc.
Promoveaza sanatatea digestiva
Sa constatat ca persoanele cu deficienta de zinc au adesea tulburari digestive, dintre care cele mai frecvente sunt dificultati in digerarea proteinelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca zincul serveste un rol important in reglarea aciditatii gastrice, precum si producerea de enzime digestive in intestinul subtire.
Mineritul poate, de asemenea, ajuta la ameliorarea mai multor probleme gastro-intestinale. Acest lucru se datoreaza faptului ca zincul poate spori sanatatea si integritatea functiei bariera epiteliala gastrointestinala (GI), care poate ajuta la afectiunile GI. Problemele digestive, inclusiv diareea, sunt unele dintre semnele comune ale deficientei de zinc.
Care sunt simptomele de deficit de zinc?
Cele mai frecvente simptome includ:
- Modificari ale apetitului
- Cresterea sau pierderea in greutate inexplicabila
- Pierderea parului
- Sindromul oboselii cronice
- Infertilitate
- Probleme digestive (cel mai frecvent, diaree)
- Imunitate scazuta
- Concentratie si memorie slaba
- Simptome ale PMS inrautatite
Cum puteti evita aceste simptome si obtineti niveluri adecvate de zinc? Simplu - consuma alimente bogate in minerale, sau puteti cumpara suplimente alimentare, complexe de multivitamine si minerale.
Alimente bogate in zinc

Iata cateva dintre cele mai bogate surse de zinc. Retineti ca rata de absorbtie a zincului este mai buna in alimentele pe baza de animale decat alimentele din plante.
Mielul (3 uncii contin 2,9 miligrame de zinc, care corespunde cu 35% DZR)
Hrana din carne de vita alimentata cu iarba (3 uncii contin 2,6 miligrame de zinc, care atinge 32% DZR)
Fasole Garbanzo (1 ceasca gatita gatit contine 2,5 miligrame de zinc, care satisface 31% DZR)
Seminte de dovleac (¼ ceasca contine 1,6 miligrame de zinc, care satisface 20% din greutate)
Puiul si curcanul (3 uncii contin fiecare 1 miligram de zinc, care atinge 12,5% din greutate)
Oua (1 ou mare contine 0,6 miligrame de zinc, ceea ce corespunde cu 7% DZR)
Ciuperci (1 ceasca contine 0,6 miligrame de zinc, care indeplineste 7% din greutate)
Somon (3 uncii contin 0,5 miligrame de zinc, care satisface 6% DZR)
Pudra de cacao (1 lingura contine 0,3 miligrame de zinc, care corespunde cu 3% din cantitatea de lapte).
Zinc efecte secundare si excesul de zinc?
Excesul de zinc poate provoca complicatii in timpul sarcinii si alaptarii.
Alte efecte secundare
Excesul de suplimente de zinc poate provoca, de asemenea, greata, varsaturi, dureri de stomac, pierderea apetitului, dureri de cap si diaree.
Zinc Prospect
Mod de administrare: Luati 1 tableta pe zi dimineata dupa masa.
Ce contine o portie de Zinc capsule 50mg?
O portie de Zinc tablete 50mg contine: zinc (din Zinc Picolinat) 50 mg.
Alte ingrediente: faina de orez, hipromeloza, stearat de magneziu.

  • Pret 38 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.