Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Superior Mucuna Pruriens 350 mg 200 Capsule, L-Dopa Mucuna

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:49 ; 01 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii Mucuna Pruriens
-                     amelioreaza infertilitatea masculina si tulburarile nervoase
-                     este afrodiziac
-                     semintele sale sunt potential de o importanta medicala substantiala
-                     joaca un rol in tinerea sub control a parkinson-ului
-                     are efecte neuroprotectoare
-                     detine puterea de a elimina radicalii dpph si speciile reactive de oxigen
-                     este usor de consumat si potrivit persoanelor vegane si vegetariene
4 beneficii ale Mucuna Pruriens (bob de catifea)
Care sunt avantajele Mucuna pruriens? Exista mai multe de remarcat aici si poate chiar mai multe pentru a fi descoperite in viitor!
1. Parkinson
Cum functioneaza Mucuna pruriens si cum poate fi util ca ameliorator natural pentru boala Parkinson? Mucuna pruriens contine niveluri ridicate de L-dopa naturala, care este precursorul dopaminei. Dopamina este un neurotransmitator cheie in creier, care este necesar pentru a coordona doar miscarile corporale, ci si lucruri precum invatarea, cresterea motivatiei si reglarea starilor de spirit.
Cand cineva are boala Parkinson, celulele nervoase care produc dopamina in creier se descompun incet sau mor. Deci, persoanele cu boala au scazut nivelurile de dopamina, ceea ce provoaca activitatea anormala a creierului care duce la simptomele Parkinson.
Medicina occidentala foloseste o forma sintetica de L-dopa pentru a stimula nivelul de dopamina la pacientii Parkinson in timp ce Medicina ayurvedica este cunoscut ca foloseste Mucuna pruriens pentru a minimiza Parkinson prin cresterea nivelului de dopamina.
Trei studii cu eticheta deschisa au analizat efectele dozelor medii de 45 de grame pe zi de extract de pulbere de Mucuna (care contine aproximativ 1500 miligrame de L-dopa) la intre 18 si 60 de pacienti au demonstrat „imbunatatiri semnificative" in simptomele Parkinson pentru 12 pana la 20. saptamani. Unul dintre studii a sugerat chiar ca pacientii extrasul de mucuna poate fi mai tolerabil decat preparatele standard L-dopa.
2. Infertilitate masculina si functie sexuala
Tes-tosteronul Mucuna pruriens este stimulant si util pentru infertilitate masculina? Desi nu este clar daca va stimula tes-tosteronul la barbatii fertili, se pare ca va creste nivelul pentru barbatii care se confrunta cu infertilitate. Cercetarile efectuate la sediul C.S.M. Universitatea medicala din India a investigat efectele Mucuna pruriens asupra a 75 de barbati supusi screeningului infertilitatii comparativ cu un grup de control de 75 de barbati fertili sanatosi.
Disfunctie sexuala si libido scazut poate fi adesea o problema pentru barbatii care au diabet. Un studiu publicat in 2012 a analizat efectele M. pruriens asupra comportamentului sexual masculin si a parametrilor spermatozoizilor la sobolani masculi hiperglucemici pe termen lung. Cercetatorii au descoperit ca subiectii de animale cu diabet carora li s-a administrat extract de seminte de M. pruriens „au aratat o imbunatatire semnificativa a comportamentului sexual, a libidoului si a potentei, a parametrilor spermatozoizilor, a DSP si a nivelului hormonal" in comparatie cu subiectii indusi de diabet carora nu li s-a administrat niciunul dintre extrage.
3. Mood Lifter & Antidepresiv natural?
A avea o deficienta de dopamina a fost implicata in unele cazuri de depresie. Este oare usurarea depresiei Mucuna pruriens? Un studiu de cercetare publicat in 2014 in AYU (an Jurnalul trimestrial international de cercetare din Ayurveda) a aruncat o privire spre efecte antidepresive seminte de fasole de catifea folosind diferite modele experimentale de depresie, folosind subiecti de origine animala. In general, studiul concluzioneaza ca extractul hidroalcoolic al semintelor (in doze de 100 mg / kg si 200 mg / kg) prezinta efecte antidepresive, pe care cercetarile cred ca ar putea sa le aiba probabil cu capacitatea cunoscuta a boabelor de catifea de a creste nivelul de dopamina.
Un alt studiu de cercetare publicat in 2013 in jurnalul Farmacie orientala si medicina experimentala a evaluat, de asemenea, actiunea antidepresiva a semintelor Mucuna pruriens si a constatat ca Mucuna pruriens nu afecteaza numai dopamina. Subiectii animale au administrat extractul de seminte de Mucuna pruriens timp de doua saptamani, de asemenea, au prezentat cresteri ale altor doi neurotransmitatori cheie care afecteaza dispozitia: serotonina si norepinefrina.
Aceasta este o constatare semnificativa a cercetarii, deoarece dovezile clinice au aratat ca persoanele cu depresie au, de obicei, tulburari in neurotransmisia serotoninei, norepinefrinei si dopaminei (DA) in sistemul nervos central.
4. Reductor de stres
Un studiu publicat in Jurnalul de Medicina Complementara si Alternativa pe baza de dovezi a descoperit ca nu numai ca fasolea de catifea imbunatateste calitatea materialului seminal la barbatii infertili, dar se pare ca reduce stresul, care poate contribui la infertilitate.
Acest studiu din 2010 a analizat 60 de subiecti supusi screeningului infertilitatii care sufereau si de stres psihologic si niveluri ridicate de cortizol. Subiectii de sex masculin au luat cinci grame de pulbere de seminte de M. pruriens pe gura zilnic timp de trei luni. Rezultatele studiului demonstreaza ca fasolea de catifea poate ajuta la reactivarea sistemului de aparare antioxidanta a barbatilor infertili si la imbunatatirea calitatii spermei, imbunatatind in acelasi timp si gestionarea stresului.
PROSPECT MUCUNA PRURIENS
Care este doza recomandata de Swanson Superior Herbs Mucuna Pruriens?
Swanson recomanda administrarea unei capsule dimineata si o capsula seara cu apa.
Compozitie
Doza servire 1 Capsule




Compozitie per servire





 





Mucuna pruriens Seminte Extract 
Standardizat la minim 15% L-Dopa


350 mg


*





* Valoarea zilnica nu este stabilita.
Alte ingrediente includ: Celuloza microcristalina care este o fibra vegetala si acid stearic si fie unul sau ambii stearat de magneziu sau silice.
Toate capsulele Mucuna Pruriens contin gelatina, facandu-le nepotrivite pentru vegetarieni.
Daca aveti orice afectiune cardiaca, in special hipertensiune arteriala, boala cardiaca sau pulmonara, folosind un inhibitor al MAP sau luati orice produs de sanatate care contine L-dopa, cautati sfatul medicului dumneavoastra sau al medicului de familie inainte de a lua Mucuna Pruriens Capsule.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 139,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.