Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA B Complex, Complex B-50, 100 tablete

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:37 ; 22 Apr, 4 vizite)
 

B-complex, Complex B-50, 100 tablete
Beneficii B Complex:
- Creste energia, vitalitatea si forta- Ajuta la producerea serotoninei- Intareste sistemul imunitar- Reduce aparitia bolilor de inima- Ajuta in caz de depresie- Scade nivelul colesterolului rau- Opreste caderea parului, intareste unghiile- Scade riscul de accidente vasculare cerebrale
Ce este B50 Complex?
Vitamina B50 reprezinta un ansamblu de vitamine din complexul de vitamina B, si anume: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, etc. combinat cu alti factori nutritivi pentru a spori efectul.
Vitamina B50 este o formula complexa si foarte eficienta conceputa pentru a creste energia, vitalitatea, forta, performanta in timpul exercitiilor fizice si a sporturilor aerobe si anaerobe.

Beneficii importante Complex de Vitaminele B
Suplimentul Vitamina B50 ofera aportul zilnic necesar organismului.
Vitamina B12 este benefica pentru memorie, ameliorarea bolii Alzheimer, stimuleaza starea de spirit, ofera energie, capacitate de concentratie, intareste sistemul imunitar, reduce aparitia bolilor de inima prin scaderea nivelului de homocisteina, osteoporoza, tendoane umflate, scade diabetul zaharat, amelioreaza tulburarile de somn si psihice, ajuta la depresie, alergii, astm si reduce bolile de piele.
Tiamina sau vitamina B1 mentine sanatatea sistemului nervos, a pielii, parului, ochilor, ficatului, gurii si imbunatateste functia cardiovasculara. Ea transforma carbohidratii in glucoza, produce energie si ajuta la defalcarea grasimilor si proteinelor.
Vitamina B2 sau riboflavina este o vitamina esentiala pentru crestere. Aceasta vitamina ajuta la descompunerea carbohidratilor, proteinelor si grasimilor producand energie si faciliteaza transportul oxigenului in tot corpul.
Vitamina B3 sau niacina luata in cantitati mari scade nivelul colesterolului rau si trigliceridele si creste nivelul colesterolului bun.
Acidul pantotenic (vitamina B5) ajuta organismul sa transforme alimentele in glucoza si sa descompuna grasimile, carbohidratii si proteinele, oferind astfel energie, si stimuleaza producerea celulelor rosii si a hormonilor legati de sex si stres.
Vitamina B6 este importanta pentru dezvoltarea buna a creierului, ajutand la producerea serotoninei, „hormonul fericirii", noradrenalinei, hormon responsabil de producerea energiei si melatoninei.
Biotina este utilizata pentru a opri caderea parului, a intari unghiile, a evita eruptiile cutanate la sugari (dermatita seboreica), a scadea diabetul si depresia.
Vitamina B9 minimizeaza anomalii congenitale grave la fat (spina bifida), stimuleaza producerea de celule rosii, de aceea este recomandata femeilor insarcinate pentru a ameliora anemia, ajuta la digestie, mentine sanatatea mentala, emotionala si a sistemului nervos, este un bun stimulator al energiei, scade riscul de accidente vasculare cerebrale si minimizeaza aparitia bolilor de inima.

Prospect Vitaminele B
Mod de administrare: 1 comprimat zilnic in timpul meselor.
Portii: 100 tablete = 100 portii.
Ce contine e portie de Complex Vitamina-B50?
O portie de Vitamina B50 contine: tiamina 50 mg, riboflavina 50 mg, niacina 50 mg, vitamina B6 50 mg, acid folic 400 mcg, vitamina B12 50 mcg, biotina 50 mcg, acid pantotenic 50 mg, acdi para-amino-benzoic 50 mg, inositol 50 mg, colina 50 mg.
Alte ingrediente: celuloza microcristalina, fosfat dicalcic, acid stearic, croscarmeloza de sodiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, glazura farmaceutica.

  • Pret 49 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.