Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Swanson Zinc Orotate 10mg 60 Capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:04 ; 25 Mar, 3 vizite)
 

Beneficii  Zinc Orotat
         - creste imunitatea
         - stimuleaza productia de colagen
         - actioneaza ca un tonic pentru piele
         - eficient in ameliorarea acneei si eczemelor
         - are proprietati antioxidante
         - incetineste procesul de imbatranire
         - regleaza apetitul
         - se absoarbe usor in organism
         - capsule vegan
Zincul este cel mai bine cunoscut ca antioxidant si pentru eficienta sa in stimularea imunitatii Insa, acest mineral este important pentru o multitudine de functii si procese in organismul uman, inclusiv productia de energie, de colagen, digestie, neuroprotectie, protectie celulara.
Zincul este al doilea oligoelement cel mai bogat din corp, dupa fier, si este prezent in fiecare celula, fiind necesar pentru activitatea a peste 300 de enzime care sustin metabolismul, digestia, functia nervoasa si multe alte procese.
Orotatul de zinc combina zincul elementar cu compusul heterociclic acid orotic care actioneaza ca facilitator de trasport al mineralelor in organism. Acesta a fost utilizat in premiera de renumitul medic german Hans Nieper ca formula pentru imbunatatirea si eficientizarea absortiei aportului de minerale in corp. Astfel, orotatul de zinc a devenit unul dintre suplimentele cu cea mai mare biodisponibilitate.
Deficitul de zinc este un factor de risc major pentru acumularea de toxine, inflamatia gastrointestinala, suprimarea imunitatii si dezechilibrele hormonale. Prin urmare, consumul unei cantitati suficiente de zinc este crucial pentru sanatatea si bunastarea generala.
Prospect Zinc Orotat:
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, 1 capsula vegana / 1-2 zi
Continut: Zinc (din orotat de zinc) 10 mg/capsula vegana
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 39 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.