Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vegavero Rhodiola Rosea Premium Extract 120 capsule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:49 ; 22 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii Rhodiola:
Rhodiola: Elimina oboseala si lupta impotriva schimbarilor de dispozitie!
• Stimuleaza sistemul nervos si ii ajuta pe cei care sufera de depresie si schimbari de dispozitie neregulate
• Util in eliminarea oboselii si imbunatatirea performantei generale a munci
• Excelent in ameliorarea disfunctiei sexuale masculine
• Creste apetitul si poate ajuta persoanele care sufera de hipertensiune arteriala si boala de altitudine mare
• Beneficiu pentru sportivi si culturisti
• Are puternice proprietati tonifiante
• Creste performanta organismului
• Este benefic impotriva stresului
• Creste libdoul
• In caz de ejaculare prematura (Ejaculare precoce)
• Sustine o viata sexuala sanatoasa
• Ceste fertilitatea
Ce este Rhodiola?
Rhodiola rosea este o planta originara din regiunile muntoase din Europa, Asia si regiunea arctica. Denumita si "radacina de aur", rhodiola rosea este in principal descoperita in crestere la altitudini mari din Asia si Europa. Acesta a fost un stalp in dietele multor tari est-europene si scandinave de secole. Abia recent, in Occident, am devenit constienti de proprietatile uimitoare ale Rhodiolei.
De ce sa administrati Rhodiola?
Cercetatorii rusi au descoperit ca rhodiola rosea are proprietati adaptogene. Adaptogenii sunt substante gasite in mod natural in plante, cum ar fi rhodiola rosea si au descoperit ca maresc capacitatea de rezistenta generala a organismului, stabilizand in acelasi timp functiile corpului. Efectele secundare minime reprezinta unul dintre beneficiile proprietatilor adaptogene ale rhodiola rosea.
Rezistenta la stres: Adaptogenii creste capacitatea de a utiliza eficienta combustibilului celular si imbunatateste performanta generala. Cercetarile arata ca rhodiola rosea are capacitatea de a creste rezistenta la o varietate de stres chimice, biologice si fizice.
Rhodiola rosea contine adaptogeni, care ajuta sistemul sa se adapteze situatiilor stresante. Prin luarea unei doze de adapogeni, cum ar fi rhodiola rosea, atunci cand apare o situatie stresanta, stresul este minimizat de sistem intr-un mod sanatos si plin de resurse.
Recuperare: Rhodiola rosea sa dovedit populara pentru sportivi datorita capacitatii sale de a scurta perioada de recuperare dupa un antrenament lung, un beneficiu al rhodiola rosea. Datorita capacitatii adaptogene a rhodiola rosea, stresul sistemului care apare in timpul antrenamentului fizic intens este gestionat eficient si echilibrat.
Beneficiile adaptogene ale rhodiolei rosea pot fi observate si in capacitatea rhodiola rosea de a creste nivelele de beta-endorfina din plasma, astfel ca rhodiola rosea ajuta la prevenirea modificarilor hormonale induse de stres. In timp ce se ia extract de rhodiola rosea se observa o imbunatatire generala in performanta si fitness.
Memorie si concentrare: Rhodiola rosea este de asemenea capabila sa imbunatateasca functiile de memorie si de concentrare atunci cand este utilizata in mod consecvent. Extrasul de Rhodiola rosea, cand a fost testat pe un grup de studenti in conditii de stres, a prezentat rezultate pozitive. S-au inregistrat imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste aptitudinile fizice si abilitatile psihomotorii.
Persoanele studiate care iau rhodiola rosea au demonstrat, de asemenea, o imbunatatire a performantei mentale si a bunastarii generale. Rhodiola rosea sa dovedit a reglementa modelele de somn, reduce poftele de somn si, de asemenea, reduce oboseala mentala si anxietatea. S-a observat, de asemenea, o stabilitate mai buna a starii de spirit si o motivatie sporita in timpul administrarii extractului de rhodiola rosea. Utilizatorii de Rhodiola rosea au prezentat niveluri de concentratie imbunatatite. Nivelul de motivare al studentilor a crescut de asemenea dramatic.
Sanatatea inimii: Alte studii privind rhodiola rosea arata ca rhodiola rosea ofera beneficii de protectie cardio. Rhodiola rosea este testata pentru abilitatea aparenta de a atenua deteriorarea indusa de stres si disfunctia tesutului cardiovascular. Rhodiola rosea arata promisiunea de a ajuta pacientii cu risc crescut de boli cardiovasculare.
Prospect Rhodiola Rosea
Portii de servire: 1 capsula
Portii pe container: 30
Mod administrare: Luati o (1) capsula pe zi.
Compozitia pe servire:
• Rhodiola (Rhodiola rosea extract 10:1) (radacina) 200 mg standardizata la 3% rosavin si 1% Salidrozida • Rosavin 6 mg • Salidrozida 2 mg
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 149 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.