Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Lion's Mane vege - Coama leului 60 Capsule, OstroVit

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (09:58 ; 22 Apr, 2 vizite)
 

Lion's Mane vege - Coama leului Beneficii
- nootropic
- bun antioxidant
- suporta sistemul imunitar
- promoveaza productia de mielina
- ajuta in procesul de invatare, ajuta memoria
- este un supliment alimentar ce se administreaza usor
OstroVit Lion’s Mane este un supliment alimentar vegan unic. Capsulele contin extract de ciuperca care seamana cu fructele de mare si este popular in Orientul Indepartat, de ex. in China si Japonia. Numele - coama leului - provine de la aspectul sau original - un miceliu in forma de bila acoperit de spini lungi si subtiri. Cautati un supliment natural care sa va sustina sistemul cognitiv, sa reduca oboseala si sa va ofere energie si motivatie in viata de zi cu zi? Este posibil cu ciuperca coama de leu!
Pentru cine sunt capsulele OstroVit Lion’s Mane?
Suplimentul alimentar OstroVit Lion’s Mane consta in 60 de capsule vegane care contin o ciuperca pudra de coama de leu. Produsul este destinat tuturor celor care cauta un produs usor de consumat, care sa asigure sprijin complet sistemului nervos si imbunatatirea functiilor cognitive, a imunitatii si a functionarii organismului. In plus, ciuperca coama leului a fost folosita de multa vreme pentru a ameliora probleme legate de sistemul digestiv, cum ar fi arsurile la stomac, refluxul, varsaturile si flatulenta.
Proprietati:
Datorita influentei sale cuprinzatoare asupra sistemului nervos, suplimentul are rezultate bune atat la persoanele care sunt implicate intelectual, cat si la cele care duc un stil de viata activ, de ex. face sport in mod regulat.
Principalele caracteristici ale suplimentului:
PROPRIETATI DIVERSE - Ciuperca coama de leu are proprietati antiinflamatorii, antibiotice si neuro-protectoare. Este un nootrop care stimuleaza cu succes functiile cognitive, reduce stresul si fobiile, imbunatateste memoria si starea de spirit, precum si stimuleaza rezultatele studiului.
PERFECT PENTRU ATLETI - Suplimentul alimentar va fi o alegere excelenta daca sunteti activ fizic. Ciuperca nu numai ca iti ofera energie si motiveaza, dar este si o sursa bogata de antioxidanti importanti. De asemenea, poate reduce nivelul de acid lactic din sange, astfel incat muschii tai nu trebuie sa fie atat de obositi.
USOR DE DOZAT - Un pachet include 60 de capsule, care sunt suficiente pentru doua luni de suplimentare regulate. Doar inghititi o capsula din produs pe zi cand luati masa pentru a va asigura ca sistemul dvs. nervos este sustinut.
PRODUS VEGAN - Veganii si vegetarienii se pot simti liberi sa foloseasca produsul. O singura capsula este compusa dintr-un extract pur de ciuperca cu coama de leu si un strat vegan. Produsul nu contine coloranti, agenti antiaglomeranti si conservanti.
Lion's Mane vege - Coama leului Prospect
Mod administrare: Luati 1 portie (1 capsula) pe zi, la masa.
Informatii nutritionale
Ingrediente
Extract de coama de leu (Hericium erinaceus (BulI.: Fr.) Pers) standardizat pe 30% polizaharida, compozitie de acoperire (agent de incarcare: hidroxipropil metil celuloza).
Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, ovaz, oua, crustacee, peste.
Greutatea neta a produsului: 35 g
Portii in flacon: 60
Marimea portiei: 1 capsula




Ingrediente active


Per capsula




Extract de coama leului


500 mg




- din care polizaharide (30%)


150 mg




Lion's Mane vege - Coama leului contraindicatii / efecte secundare:

Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Nu consumati produsul de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza. Persoanele care iau medicamente trebuie sa consulte medicul sau farmacistul inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 33,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.