Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pure Nutrition USA Vitamina E, 400 IU, 266 mg, 100 gelule

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:04 ; 29 Apr, 9 vizite)
 

Beneficii Vitamina E:
• Antioxidant puternic
• Ajuta la formarea de globule rosii
• Sprijina functia sistemului imunitar sanatoasa
• Promoveaza ameliorarea arsurilor, eczeme si alte probleme ale pielii
• Sprijina o crestere sanatoasa a pielii si a parului
• Sustine ochii sanatosi
• Nutrient important pentru functia cardio sanatoasa
• Ajuta organismul sa utilizeze in mod optim vitamina A si fierul
• Protejeaza acizii grasi din organism
Ce este vitamina E?
Vitamina E a fost descoperita acum 80 de ani, dar in ultimii douazeci de ani sa descoperit ca este un antioxidant puternic. Vitamina E este solubila in grasimi si slab absorbita. Se depoziteaza in tesuturi grase si ficat.
Vitamina E este un termen pentru un grup de compusi inruditi numiti "tocoferoli" si "tocotrienoli", care apar in patru forme majore: alfa, beta, delta si gamma. Alfa tocoferolul este cea mai obisnuita si cea mai biologica forma a vitaminei E. Cu toate acestea, cercetarile curente indica faptul ca diferite componente ale vitaminei E pot fi responsabile pentru diferite actiuni. De exemplu, oamenii de stiinta cred ca tocoferolul alfa inhiba producerea de radicali liberi si tocoferolul gamma neutralizeaza radicalii liberi existenti. Din moment ce vitamina E este o familie de nutrienti, este logic sa o luam intr-o forma care include toti membrii familiei de tocoferol, care vor sustine in continuare beneficiile pentru sanatate ale vitaminei E. Vitamina E cu tocoferol mixt este 100% si contine toti cei patru membri ai familiei compusilor de tocoferoli, facandu-l mai completa din punct de vedere nutritional.
O forma naturala a vitaminei E este cea mai puternica si mai eficienta forma a antioxidantului, deoarece este cea mai usoara forma de absorbtie a corpului. Vitamina E utilizata de facilitatea noastra este derivata din ulei de soia si este semnificativ mai puternica decat vitamina E.
De ce sa luati vitamina E?
Vitamina E scapa corpul de radicalii liberi nocivi si ii anihileaza. Prin distrugerea membranelor celulare, radicalii liberi sunt responsabili pentru o varietate de probleme de sanatate, incluzand ateroscleroza, diabetul, distrofia musculara si artrita reumatoida. Vitamina E apara toate membranele celulare din organism de stresul oxidativ, favorizand o mai buna sanatate si imunitate fata de boli, crescand in acelasi timp virilitatea.
Intr-un studiu controlat, 1200 mg / zi de vitamina E au fost luate inainte de un antrenament viguros timp de doua saptamani. Exercitiul muscular intentionat cauzeaza in mod obisnuit leziuni ale celulelor albe din sange, dar prin suplimentarea cu vitamina E, subiectii au aratat ca deteriorarea ADN-ului celulelor albe din sange a fost practic eliminata. Un alt studiu a testat Vitamina E pentru sensibilitatea la insulina. Insulina este o substanta importanta in construirea musculara. Zece subiecti sanatosi au luat 1.350 UI pe zi de vitamina E timp de 4 luni. Acestea au aratat o imbunatatire extraordinara a curatirii a glucozei si a sensibilitatii la insulina.
Cine are nevoie de vitamina E?
Oricine doreste o imunitate mai buna si o protectie suplimentara impotriva radicalilor liberi ar trebui sa se suplimenteze cu vitamina E. Suplimentarea cu vitamina E poate creste puterea sistemului imunitar si sanatatea generala a corpului. Vitamina E poate, de asemenea, usura durerile, articulare si durerile musculare. Vitamina E este un nutrient esential.
Prospect Vitamina E:
Mod administrare: Luati 1 gelula pe zi, cu o masa.
Portie de servire: 1 gelula
Portii pe container: 100
Compozitia pe servire:
• Vitamina E  400 UI, 266.67 mg - 1.778% DZR.
     (ca d-alfa tocoferol, cu d-beta, d-gamma, d-delta tocoferoli).
Alte ingrediente: gelatina, glicerina, ulei de soia, glicerina, apa purificata.
Informatii despre alergeni: contine ingrediente de soia.
Precautii:
• Vitamina E este, in general, netoxica atunci cand este administrata in doze mai mici de 1200 UI pe zi.
• In doze mai mari de 1200 UI / zi poate provoca greata, gaze, diaree si palpitatii ale inimii.
• Dozele mari de vitamina E pot interfera cu activitatea vitaminei K.
• Daca aveti o tiroida hiperactiva, diabet zaharat, hipertensiune arteriala, boli de inima reumatica, luati medicamente pentru ameliorarea sangelui, aspirina sau sunteti insarcinata sau alaptati, consultati un medic inainte de a lua vitamina E.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 59 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.