Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Raw Powders Tribulus Terrestris extract 500 mg 120 tablete

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:14 ; 22 Apr, 8 vizite)
 

Tribulus Terrestris extract 500 mg 120 tablete (saponine - 92%)
Raw Powders ™ ofera tablete extract de Tribulus Terrestris!
Beneficii extract Tribulus Terrestris:
• Creste in mod natural nivelul de tes-tosteron
• Ajuta la cresterea masei musculare
• Amelioreaza tulburarile sexuale
• Imbunatateste circulatia sangelui
• Imbunatateste sanatatea inimii
• Ajuta la concentrare si focusare
• Imbunatateste functia erectila
• Amelioreaza infertilitatea
• Imbunatateste libidoul natural
• Reduce zaharul din sange
Ce este Tribulus Terrestris?
Extras din planta Tribulus Terrestris - o planta cunoscuta sub numele de „via.gra naturala" se datoreaza continutului ridicat de stimulente naturale de nivel de tes-tosteron cu saponine steroide. Inseamna nu numai imbunatatirea libidoului, ci si starea de spirit si imbunatatirea increderii in sine.
Tribulus Terrestris plantaTribulus Terrestris este o planta mediteraneana spinoasa gasita pe tot globul, in medicina noasta traditionala ii se mai spune si coltii babei. Suplimentele Tribulus vin in forma de pastile si pulberi, la fel pot fi adaugate in diferite compozitii de pastile pentru cresterea tes-tosteronului natural, cresterea libidoului natural, cresterea masei musculare. Suplimentele contin de obicei florile si partile aeriene ale plantei.
Ca o baza in medicina naturala de mii de ani, Tribulus Terrestris este folosit de mult timp pentru a ameliora totul, de la disfunctia sexuala pana la pietre la rinichi si mai mult de cat atat. In zilele noastre, este mult mai obisnuit sa cumperi un supliment de la magazin sau online, decat sa bei radacinile coltii babei intr-un ceai sau tonic, dar nu exista nici o indoiala ca adaugarea acestei plante incredibile in dieta ta zilnica poate avea niste beneficii destul de impresionante atunci cand vine vorba de sanatatea ta.
Sanatate sexuala masculina
Un tonic sexual puternic, Tribulus este in topul topurilor pentru potenta pe baza de plante. Studiile au aratat ca aceasta planta creste hormonul luteinizant (LH), crescand nivelul de tes-tosteron liber la barbatii sanatosi. Acest lucru, la randul sau, va creste dorinta sexuala si libidoul, va imbunatati calitatea spermatozoizilor, facand-o mai agila, in unele cazuri va ajuta la remedierea disfunctiei erectile si s-a dovedit a fi util in cazurile de ejaculare prematura.
Sanatate sexuala feminina
S-a descoperit ca Tribulus amelioreaza simptomele menopauzei, precum bufeurile, depresia si instabilitatea emotionala. Utilizarea regulata a acestei plante in timpul menopauzei poate minimiza pierderea interesului sexual in acest moment. Un studiu a descoperit ca a imbunatatit dorinta sexuala la 49 din 50 de femei, un alt studiu a raportat ca femeile care s-au completat cu Tribulus au prezentat dorinta sexuala, excitare si satisfactie mai mari decat cele care au luat placebo.
De ce Tribulus Terrestris?
Oamenii au luat tribulus in incercarea de a spori performanta atletica, construirea corpului si pentru o gama larga de probleme de sanatate care pot include afectiuni cardiace si circulatorii si probleme sexuale.
Prospect Tribulus Terrestris:
Mod de administrare: Acest supliment este menit sa fie luat in portii de 1-2 comprimate de doua ori pe zi cu alimente, in functie de efectul prevazut.
Compozitie: Extract de Tribulus Terrestris (saponine - 92%), celuloza microcristalina, fosfat de calciu diibazic, plivinilptrrolidona, hidroxipropil celuloza, carboxi metil celuloza de sodiu reticulat, stearat de magneziu, talc, dioxid de siliciu.
ATENTIE: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 69 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.