Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Uridine 5 Monofosfat 250 mg 60 Capsule, Raw Powders

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:15 ; 29 Apr, 6 vizite)
 

Uridine 5 Monofosfat beneficii
- stimuleaza reproducerea neuronilor
- actioneaza ca si un neurotransmitator
- reduce consumul de energie al creierului
- imbunateste memoria si somnul
- lupta impotriva depresiei
- poate imbunatati starea de spirit
- poate reduce stresul si anxietatea

Uridina este o substanta chimica esentiala care participa la procesul de lucru al ARN si traduce codul ADN. Fara ea, corpul nostru, in special structurile ARN si ADN, nu ar putea functiona corect. Aceasta nu este doar un supliment sintetizat, este, de asemenea, produs natural de ficat si se gaseste in surse naturale de hrana, cum ar fi rosiile, nucile, broccoli, berea, extractul de trestie de zahar etc.

Uridina monofosfat este o parte a structurii UTP, care este similara cu ATP - o molecula care furnizeaza energie celulelor corpului nostru. Dupa cum am mentionat anterior, UTP poate fi comparat cu ATP, dar diferenta ramane. UTP furnizeaza energie in anumite reactii metabolice, astfel incat aceasta este considerata o substanta necesara pentru corpul nostru.

Pe langa caracteristicile de furnizare a energiei, monofosfatul de uridina poate participa la productia de CTP prin inlocuirea citidinei. CTP pentru sine este o componenta a intretinerii adecvate a celulelor sau, mai precis, suportului membranelor.

Beneficiile monofosfatului de uridina

Uridina poate fi laudata pentru diversitatea beneficiilor, ajutand atat cu mintea, cat si cu corpul. In primul rand, sa incepem cu starea de bine a mintii.

Aceasta este unul dintre suplimentele care are capacitatea de a traversa bariera hematoencefalica si de a imbunatati transmisia semnalelor nervoase intre celule. Astfel de caracteristici ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive ale oamenilor, sporesc memoria si capacitatea de invatare. Mai mult, unii dintre utilizatori au observat o influenta pozitiva asupra pacientilor care sufera de Alzheimer si dementa.

Imbunatatirea somnului este un alt beneficiu al Uridine Monophosphate. Mai multe studii au aratat o calitate imbunatatita a somnului si ritmuri de somn reglate la subiecti. Deci, daca aveti probleme cu somnul, luati in considerare adaugarea de Uridina la rutina zilnica.

Deficienta de atentie este de obicei legata de lipsa de Uridina in corpul dumneavoastra. Adaugand o cantitate adecvata, ati putea scapa de distragerea permanenta. Mergand mai departe, unele cercetari au aprobat capacitatea Uridinei de a imbunatati eliberarea de dopamina, astfel incat acest supliment va poate ajuta sa luptati cu anxietatea si depresia, chiar sa fie avantajoase pentru persoanele care se confrunta cu tulburare bipolara.

In ceea ce priveste sanatatea inimii, unele dovezi vorbesc despre faptul ca Uridina este benefica pentru reglarea ritmului cardiac si pentru mentinerea fluxului sanguin. Aceasta substanta are, de asemenea, proprietati antiinflamatorii, care ar putea ajuta la ameliorarea mai multor boli, de exemplu, ochiul uscat. Fibroza chistica este o alta boala care poate fi usurata cu Uridina. Potrivit unor cercetari, monofosfatul de uridina amelioreaza respiratia prin reducerea mucusului din plamani.


Uridina combinata cu alti nootropici
Aproape fiecare nootropic are un prieten-nootropic care poate fi combinat impreuna cu privire la efecte pozitive mai puternice. Ea nu este o exceptie, intr-adevar, exista mai multe suplimente diferite care pot fi combinate pentru beneficii mai bune.
O opinie larg raspandita vorbeste despre combinatia de uridina cu diverse ciuperci, in special coama lui Lion. Potrivit unor utilizatori, o astfel de combinatie are grija de sistemul nervos si usureaza anxietatea. Un efect similar vine cu combinatia Uridina si Omega-3 atunci cand depresia si stresul pot fi usor reduse.
Combinata cu vitamina B12, ea poate reduce durerea nervoasa. In cele din urma, luand Uridina cu Alpha-GPC, puteti imbunatati beneficiile Alpha-GPC, cum ar fi eliberarea de acetilcolina, imbunatatirea memoriei si a invatarii si sprijinirea functiei cognitive.
Daca obiectivul dvs. este de a creste nivelul de dopamina, puteti combina Uridina cu un alt nootrop care imbunatateste dopamina. In acest fel, veti primi un efect mai puternic in ceea ce priveste calmul si stabilitatea mentala. 
Uridine 5 Monofosfat prospect

Mod administrare: Luati 1 sau 2 capsule pe zi sau conform instructiunilor dumneavoastra de catre farmacistul sau cadrul medical calificat.
Compozitie: (Uridine 5 monofosfat disodic) 250mg.
Depozitati intr-un loc rece si uscat, departe de lumina directa a soarelui. Acest produs este destinat sa fie utilizat alaturi de un stil de viata activ si o dieta echilibrata.

Uridine 5 Monofosfat contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 109 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.