Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Astragalus radacina 470 mg 100 Capsule, Swanson

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:33 ; 25 Mar, 7 vizite)
 

Astragalus beneficii

• Intareste sistemul imunitar
• Reduce inflamatia
• Incetineste cresterea tumorii
• Protejeaza sistemul cardiovascular
• Curata arterele de depuneri si placi de colesterol
• Amelioreaza diabetul
• Capatitate Antioxidanta si Anti-Imbatrinire
• Amelioreaza ranile
• Amelioreaza simptomele chimioterapiei
• Minimizeaza raceala si gripa
• Ofera terapie suplimentara pentru astmul cronic
 
Ce stiti despre astragalus?

Daca nu stiti, ar trebui, pentru ca radacina Astragalus este una dintre cele mai puternice plante imune de constructie de pe planeta. Aceasta planta adaptogena scade cortizolul, aka hormonul stresului, in timp ce lupta impotriva bolii in acelasi timp. Cat de eficienta poate fi aceasta? Se pare, ca are o multime de beneficii. In plus fata de intarirea sistemului imunitar, studiile arata ca este vital pentru sanatatea cardiovasculara si poate lupta impotriva tumorilor si poate atenua simptomele chimioterapiei!

Credeti sau nu, nu e tot. Exista mai multe avantaje ale astragalusului care sunt pur si simplu de necrezut, motiv pentru care eu consider ca este una dintre plantele esentiale de a fi adauga in dieta de zi cu zi.

Ce este Astragalus?

Astragalus este o planta din familia Leguminosae (fasole sau leguminoase), cu o istorie foarte lunga, ca booster al sistemului imunitar si luptator impotriva bolilor. Astragalus este o planta originara din Asia. Numele chinezesc al plantei, huang qi, inseamna "lider galben", deoarece radacina este galbena si este considerata a fi una dintre cele mai importante plante din medicina traditionala chineza. Partea din plante utilizata din punct de vedere medical este radacina. Radacinile sale sunt in medicina traditionala chineza, in care a fost folosit ca adapogen pentru mii de ani - ceea ce inseamna ca ajuta corpul sa lupte impotriva stresului si a bolilor.

Planta de inflorire perena, numita si radacina de lapte si Huang-qi, creste de la 16 la 36 inci inaltime si este nativa in regiunea de nord si est a Chinei. De asemenea, a fost urmarita inapoi in Mongolia si Coreea.
 
Pentru ce se utilizeaza Astragalus?

Din punct de vedere istoric, astragalus a fost utilizat in medicina traditionala chineza, de obicei in combinatie cu alte plante medicinale, pentru a sustine si imbunatati sistemul imunitar. Este, de asemenea, utilizat pentru minimizarea racelilor frecvente si a infectiilor respiratorii superioare. Astragalus a fost, de asemenea, utilizat pentru ajutor persoanelor cu boli de inima.

- Ofera sprijin imediat pentru provocarile imune

- Sustine sanatatea imunitara

- Sustine sanatatea cardiovasculara si hepatica


 
Ce este Swanson Astragalus Root?


Originar din China, Astragalus este o planta perena din familia leguminoaselor. Cu peste 2.000 de specii de Astragalus, sunt doar doua care sunt recoltate pentru beneficiile lor pentru sanatate, Astragalus membranaceus si Astragalus mongholicus.

Radacina plantei Astragalus a fost folosita in terapii chineze de secole pentru a stimula sistemul imunitar al organismului, calitatile sale antioxidante si in promovarea unei inimi sanatoase. Astragaus face parte si dintr-o serie de plante recunoscute pentru calitatile lor adaptogene; o planta care gestioneaza si consolideaza raspunsul hormonal al organismului la stres si ii sporeste capacitatea de a face fata anxietatii si oboselii.

Swanson, producator si furnizor american de suplimente naturale si pe baza de plante care au fost testate riguros pentru puritate si eficacitate, va aduce beneficiile pentru sanatate ale Astragalus Radacina intr-o capsula zilnica convenabila.


 
Astragalus prospect

Mod administrare: Ca supliment alimentar, luati o capsula pe zi cu apa.

Doza de servire 1 capsula

Compozitie pe capsule: Radacina Astragalus (Astragalus membranaceus) 470 mg*.

*Valoarea zilnica nu este stabilita.

Alte ingrediente: Gelatina, celuloza microcristalina (fibre vegetale).

Astragallus contraindicatii: Nu luati acest produs daca sunteti insarcinata sau alaptati. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizati daca sigiliul este rupt. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

  • Pret 37,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.