Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Ultimate Ashwagandha KSM-66 250mg 60 Capsule, Swanson

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:15 ; 22 Apr, 6 vizite)
 

Extract Ashwagandha KSM-66, 250mg, 60 Capsule
Ultimate Ashwagandha KSM-66 250mg 60 Capsule
Withania somnifera - Ginseng Indian
Beneficii Ashwagandha:

         Planta medicinala antica
         Reduce nivelul de zahar din sange
         Reduce nivelul de cortizol
         Ajuta la reducerea stresului si anxietatii
         Reduce simptomele depresiei
         Poate stimula tes-tosteronul si creste fertilitatea la barbati
         Ashwagandha poate creste masa musculara si forta
         Reduce inflamatia
         Reduce colesterolul si trigliceridele
         Poate imbunatati functia creierului, inclusiv memoria
         Ashwagandha este sigura pentru majoritatea oamenilor si disponibila pe scara larga

 
Alte recomandari ale extractului de Ashwagandha:
- Sustine un raspuns natural, sanatos, la stresul zilnic
- Normalizeaza starea de spirit, nivelul de energie si functia imunitara generala pentru a sprijini functia sistemului imunitar si nervos
- Imbunatateste vitalitatea mentala si fizica
Mintea si corpul rezista stresului contnuu cu ajutorul si suportul adaptogen de mare putere de la Swanson si anume cu Ultra Ultimate Ashwagandha. Timp de mii de ani, ierburistii ayurvedici au apreciat ashwagandha ca o modalitate de a spori vitalitatea mentala si fizica, de a consolida sistemul imunitar si de a atenua efectele stresului. Stiinta moderna a scos la iveala faptul ca acest adaptogen onorat de timp prezinta elemente constitutive alcaloide cunoscute sub numele de wanhanolide, care au o gama larga de efecte benefice in intregul corp.
Capsulele Swanson Ultimate Ashwagandha prezinta KSM-66 (R), cel mai concentrat extract de ashwagandha cu spectru complet disponibil. Fabricat exclusiv din radacina 100% ashwagandha organica certificata, KSM-66 foloseste procesarea Green Chemistry pentru a capta chintesenta plantei, inclusiv atat compusi solubili in apa, cat si solubili in grasimi, fara a utiliza alcool sau solventi chimici. Aceasta tehnica avansata produce un extract ultra-puternic, cu spectru complet, cu toti constituentii bioactivi gasiti in intreaga radacina.
Ce este Ultra Ultimate Ashwagandha?
Viata de zi cu zi poate influenta cele mai bune calitati din noi. Stresul de la munca si ale familiei sunt mai mult decat suficiente pentru a aduce din cand in cand probleme de santate chiar si la cele mai rezistente dintre persoane. Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha iti ofera sansa de a utiliza proprietatile adaptogene ale unuia dintre cei mai venerati vindecatori ai Ayurveda pentru a rezolva problemele tale moderne.
Timp de mii de ani, Ashwagandha a fost venerata de medicii erboristi ayurvedici ca o modalitate excelenta de a promova un raspuns fizic si mental superior, toate atenuand efectele distructive ale stresului.
- Revitalizeaza-ti mintea si corpul
- Dispune de formula brevetata KSM-66, care ofera suport concentrat de spectru complet Ashwagandha
- Revazuta de Ayurveda ca solutie originala la epuizarea mentala si fizica
Orice planta care s-a bucurat de o existenta atat de lunga si productiva pe pamant este obligata sa treaca prin multe nume. Ashwagandha (Withania somnifera) este cunoscuta si sub denumirea de Cherry de iarna si Ginseng indian; o indicatie a presupuselor sale beneficii pentru sanatate.
Prin utilizarea KSM-66, Swanson ne-a adus cea mai concentrata forma de extract de Ashwagandha disponibila astazi. Realizata de Ixoreal Biomed, a fost creata dupa nu mai putin de paisprezece ani de cercetare si dezvoltare in planta fabulata. Se crede ca este extractul cu cea mai mare concentratie de pe piata mondiala de astazi, se concentreaza pe extragerea numai din radacini, cea mai bogata nutrienti din planta.
Poate cel mai uimitor, este un proces construit dupa principiile „Chimie Verde", care nu utilizeaza alcool sau alti solventi chimici pentru a extrage solutia din radacina.
Pentru ce se foloseste Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha?
Unul dintre lucrurile care fac ca acest adaptogen de onoare sa fie atat de puternic este constituentele alcaloidelor ascunse in el, cunoscute sub numele de withanolides. Atunci cand sunt combinate atat cu apa, cat si cu nutrientii solubili in grasimi ai plantei, ei vin sa ofere cea mai holistica formula Ashwagandha.
Lucrand prin promovarea echilibrului in tot corpul, acest adaptogen remarcabil amplifica de fapt abilitatile de autoreglare ale organismului. Sistemele cheie precum imunitatea, reproducerea, neurologia si endocrinele sunt intr-un fel ameliorate prin introducerea Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha.
-    Reduce anxietatea si stresul.
-    Reduce nivelul cortizolului si poate inhiba stresul, consumul de stres, anxietatea, nivelul de cortizol si poftele alimentare legate de stres
-    Imbunatateste functia cognitiva, inclusiv memoria
-    Creste rezistenta fizica, rezistenta si chiar rata de recuperare musculara
-    A fost chiar dovedit ca ajuta la imbunatatirea functiei sexuale atat la barbati, cat si la femei
O actualizare foarte moderna a unui remediu pe baza de plante complet antic, Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha este modalitatea ideala de a restabili echilibrul in viata ta de zi cu zi. Bucura-te de beneficiile sale naturale si experimenteaza adevarata putere a Ayurveda pentru tine.
Care este doza recomandata de Swanson Ultra Ultimate Ashwagandha?
A fi luat ca supliment alimentar. Pur si simplu luati o capsula vegetala intre o data sau de doua ori pe zi.
Ashwagandha prospect
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati cu apa o capsula de doua ori pe zi.
Doza de servire 1 capsula
Compozitia pe servire: Extract de Ashwagandha KSM-66 (fabricat cu ashwagandha organica certificata) (Withania somnifera) (radacina) 250mg *
*Doza zilnica recomandata nu este stabilita.
Alte ingrediente:
Hipromeloza (capsula vegetala), tarate de orez, silice, extract de orez.
Ultimate Ashwagandha KSM-66 contraindicatii
Nu este potrivit pentru oricine este insarcinata sau alapteaza
Daca luati deja alte medicamente sau suferiti de orice afectiuni preexistente, care credeti ca ar putea contrazice acest supliment, atunci INTOTDEAUNA solicitati sfatul farmacistului dumneavoastra sau medicului dumneavoastra inainte de a lua.
Nu depasiti doza recomandata.
Nu luati daca sigiliul exterior sau interior este rupt sau deteriorat la cumparare.

  • Pret 57 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.