Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vitabay Astragalus Extract 1600 mg 90 capsule Vegan

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:17 ; 22 Apr, 8 vizite)
 

Astragalus Extract 1600 mg (10% Astragaloside IV = 160 mg) - 90 capsule Vegan
Beneficii Astragalus
• Intareste sistemul imunitar
• Reduce inflamatia
• Protejeaza sistemul cardiovascular
• Curata arterele de depuneri si placi de colesterol
• Minimizeaza diabetul
• Capatitate Antioxidanta si Anti-Imbatrinire
• Amelioreaza ranile
• Amelioreaza simptomele chimioterapiei
• Amelioreaza raceala si gripa
• Ofera terapie suplimentara pentru astmul cronic
Ce stiti despre astragalus?
Daca nu stiti, ar trebui, pentru ca radacina Astragalus este una dintre cele mai puternice plante imune de constructie de pe planeta.
Aceasta planta adaptogena scade cortizolul, aka hormonul stresului, in timp ce lupta impotriva bolii in acelasi timp. Cat de eficienta poate fi aceasta? Se pare, ca are o multime de beneficii.
In plus fata de intarirea sistemului imunitar, studiile arata ca este vital pentru sanatatea cardiovasculara si poate lupta impotriva tumorilor si poate atenua simptomele chimioterapiei!
Credeti sau nu, nu e tot. Exista mai multe avantaje ale astragalusului care sunt pur si simplu de necrezut, motiv pentru care eu consider ca este una dintre plantele esentiale de a fi adauga in dieta de zi cu zi.
Ce este Astragalus?
Astragalus este o planta din familia Leguminosae (fasole sau leguminoase), cu o istorie foarte lunga, ca booster al sistemului imunitar si luptator impotriva bolilor. Astragalus este o planta originara din Asia. Numele chinezesc al plantei, huang qi, inseamna "lider galben", deoarece radacina este galbena si este considerata a fi una dintre cele mai importante plante din medicina traditionala chineza. Partea din plante utilizata din punct de vedere medical este radacina. Radacinile sale sunt in medicina traditionala chineza, in care a fost folosit ca adapogen pentru mii de ani - ceea ce inseamna ca ajuta corpul sa lupte impotriva stresului si a bolilor. Astazi, suplimentarea cu suplimentele de astragalus se utilizeaza pentru mai multe boli.
Planta de inflorire perena, numita si radacina de lapte si Huang-qi, creste de la 16 la 36 inci inaltime si este nativa in regiunea de nord si est a Chinei. De asemenea, a fost urmarita inapoi in Mongolia si Coreea.
Radacinile Astragalus sunt recoltate de la plante vechi de 4 ani si sunt singura parte a plantei care este utilizata din punct de vedere medical. Doar doua dintre cele peste 2.000 de specii de astragalus, astragalus membranaceus si astragalus mongholicus, sunt folosite din punct de vedere medical.
Astragalus contine trei componente care permit plantei sa aiba un astfel de impact pozitiv asupra sanatatii umane: saponine, flavonoide si polizaharide, care sunt toti compusi activi continute in anumite plante, inclusiv unele fructe si legume. Saponinele sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a scadea colesterolul pentru a imbunatati sistemul imunitar. Flavanoidele, de asemenea, gasite in Astragalus, ofera beneficii pentru sanatate prin semnalizarea celulara. Ele prezinta calitati antioxidante, control si curatare a radicalilor liberi si pot ajuta la ameliorarea bolilor de inima si a virusurilor imunodeficientei. Polizaharidele sunt cunoscute ca avand capacitati antimicrobiene, antivirale si antiinflamatorii, printre alte beneficii pentru sanatate.
Pentru ce se utilizeaza Astragalus?
Din punct de vedere istoric, astragalus a fost utilizat in medicina traditionala chineza, de obicei in combinatie cu alte plante medicinale, pentru a sustine si imbunatati sistemul imunitar. Este, de asemenea, utilizat pentru ameliorarea racelilor frecvente si a infectiilor respiratorii superioare. Astragalus a fost, de asemenea, utilizat pentru ajutor persoanelor cu boli de inima.
 
Extract de Astragalus - traditie din China!
Astragalus si-a castigat faima cu peste 2000 de ani in urma. In aceasta perioada, ei au studiat-o pe cea mai renumita herbalista din China si au devenit una dintre cele mai importante plante din lume. Cu cea mai mare atentie si respect, Astragalus este recoltat in zonele rurale din China si prelucrat cu atentie. Doar pentru tine, Vitabay rezuma acest tonic de succes intr-o capsula perfect dozata.
Proprietatile suplimentului alimentar:
    4800 mg extract de Astragalus (din extractul de Astragalus 4: 1) pe doza    contine polizaharida 10% (= 480 mg pe doza)    100% vegetarian    asigura 10% biodisponibil Astragaloside IV    Cea mai buna calitate a materiei prime Made in Germany, de la Vitabay.
Radacina Astragalus trebuie mentionata ca un exemplu demn de remarcat. Extractul de Vitabay Astragalus cu o concentratie de 4: 1 asigura 10% astragalozide biodisponibile.
Beneficii Astragalus
In medicina traditionala chineza, planta a fost salutata ca protector impotriva stresului, atat psihic cat si fizic. Astragalus ofera beneficii de sanatate unui numar de sisteme corporale si afectiuni. Desi sunt necesare mai multe studii la om pentru a-si consolida eficacitatea, succesul la sobolani, soareci si alte animale a determinat o cercetare progresiva asupra plantei medicinale.
Din cauza succesului extraordinar al atator studii si studii de cercetare, noi informatii despre astragalus vin la lumina tot timpul. In general, rezistenta sa cea mai mare este protejarea celulelor impotriva moartea celulelor si a altor elemente nocive, cum ar fi radicalii liberi si oxidarea.
Conform cercetarii continue, beneficiile pentru sanatatea astragalus includ:
1. Actioneaza ca un antiinflamator
Inflamatia este la baza majoritatii bolilor. De la artrita la boli de inima, este adesea vinovat de leziuni. Multe studii arata ca datorita compozitiei saponinelor si polizaharidelor, astragalus poate reduce raspunsul inflamator in legatura cu o serie de afectiuni si boli, de la un ajutor la ameliorarea ranilor si de leziuni in reducerea inflamatiei in cazurile de diabet zaharat renal.
2. Imbunatateste sistemul imunitar
In ceea ce priveste reputatia, intarirea sistemului imunitar este principala faima adusa de astragalus. A fost folosit in aceasta calitate de mii de ani. Un studiu din Beijing si-a aratat capacitatea de a controla celulele 1 si 2 ale t-helper, in principal, reglementand raspunsurile imune ale organismului. Cu toate ca amploarea capacitatilor de plante medicinale nu este inca determinata, exista suficiente dovezi care sa sugereze ca astragalus, utilizat ca terapie adjuvanta, va fi folosit intr-o zi pentru a diminua multe boli.
3. Protejeaza sistemul cardiovascular
Flavonoidele prezente in astragalus sunt antioxidanti care ajuta la reducerea acumularii de placi in artere si ingustarea peretilor vaselor prin protejarea peretelui interior ale arterelor. In plus, un studiu publicat in Jurnalul chinez de medicina integrativa din 2014 sugereaza ca injectia de astragalus, combinata cu tratamentul conventional pentru miocardita virala (inflamarea stratului intermediar al peretelui inimii), face tratamentul mai reusit in conditiile cardiace.
Alte studii au aratat capacitatea sa de a reduce tensiunea arteriala si nivelul trigliceridelor. Nivelele ridicate de trigliceride ii pun pe indivizi in pericol pentru multe forme de boli cardiace, cum ar fi accident vascular cerebral, atac de cord si rigidizarea peretilor arteriali.
In timpul unui atac de cord, afectarea muschiului cardiac apare atunci cand exista o lipsa de alimentare cu sange si oxigen. In acel moment, supraincarcarea cu calciu creeaza daune secundare. Astragalus poate diminua alte leziuni ale muschilor cardiace prin reglarea homeostaziei de calciu din inima.
4. Regleaza si amelioreaza diabetul si bolile legate de diabet
Astragalus a fost studiat progresiv ca antidiabetic. Studiile arata capacitatea sa de a diminua rezistenta la insulina si de a diminua diabetul in mod natural. Colectia de plante de saponine, flavonoide si polizaharide toate sunt eficiente in tratarea si reglarea diabetului de tip 1 si 2. Sunt capabile sa creasca sensibilitatea la insulina, sa protejeze celulele beta pancreatice (celulele din pancreas care produc si sa elibereze insulina) si de asemenea, sa actioneze ca antiinflamatoare in zonele legate de simptomele diabetului.
Boala de rinichi la diabetici este, de asemenea, o problema obisnuita, si astragalus a fost folosit pentru diminuarea bolii renale de mai multi ani. Studiile mai recente au aratat ca astragalus poate incetini progresul problemelor renale la diabetici si protejeaza sistemul renal.
5. Contine capacitati antioxidante si anti-imbatranire
Oxidarea cauzata de distrugerea radicalilor liberi este principala componenta a bolii si a imbatranirii si multe elemente gasite in lupta impotriva astragalului cu radicalii liberi si ameliorarea stresului oxidativ. Polizaharidele din plante au efecte pozitive asupra sistemului imunitar si imbunatatirea functiei creierului, ambele putand sa prelungeasca durata de viata.
6. Amelioreaza ranile
Din cauza calitatilor sale antiinflamatorii, astragalus are o istorie lunga de ameliorare a ranilor. Radix astragali, un alt nume pentru radacina uscata de astragalus, a fost folosit in medicina traditionala chineza pentru repararea si regenerarea organelor si tesuturilor ranite.
Intr-un studiu realizat de Institutul de Farmaceutica din cadrul Universitatii Zhejiang din 2012, ranile ameliorate cu astragalozid IV (ingredientul activ in radacina astragalus uscata) au aratat ca ratele de recuperare au crescut de doua pana la trei ori pe parcursul a 48-96 de ore. Sa concluzionat ca astragalus este un produs natural promitator pentru anti-cicatrizare si ameliorare al ranilor.
7. Amelioreaza simptomele chimioterapiei
S-a demonstrat ca Astragalus ii ajuta pe pacientii carora li se administreaza chimioterapie sa se recupereze mai repede si sa isi extinda durata de viata. In cazurile de simptome severe de chimioterapie, cum ar fi greata, varsaturile, diareea si supresia maduvei osoase, astragalus a fost administrat intravenos si in combinatie cu alte amestecuri de plante chinezesti. Cercetarile anterioare sugereaza capacitatea sa de a reduce aceste simptome si de a spori eficacitatea tratamentelor de chimioterapie.
8. Amelioreaza raceala si gripa
Datorita capacitatilor antivirale ale astragalului, aceasta a fost folosit de mult timp pentru a ameliora racelile obisnuite si gripa. Este frecvent combinat cu alte plante cum ar fi ginseng, angelica si lemn dulce. Ca si in cazul multor alte remedii naturale la rece, se pare ca functioneaza mai bine atunci cand sunt utilizate atunci cand persoanele sanatoase utilizeaza suplimentele regulat pentru a minimiza boala inainte de a se intampla. Un regim de astragalus inainte de lunile mai reci de iarna se spune ca impiedica sau scade numarul de raceli si bolile respiratorii superioare pe care indivizii le vor avea pe tot parcursul sezonului.
9. Ofera terapie suplimentara pentru astmul cronic
Astragalus a fost utilizat pentru a reduce astmul cronic si a fost determinat a fi o terapie suplimentara de succes si un remediu natural pentru astm. Dupa tratare, hipersensibilitatea in caile respiratorii a scazut substantial, iar productia de mucus si inflamatia au fost reduse in studii. Prin reducerea atacurilor de astm bronsic, persoanele fizice pot fi scutite de probleme cronice de astm.
Exista, de asemenea, dovezi care sugereaza ca astragalus poate ajuta la:
- reducerea degradarii colagenului
- sa promoveze cresterea si functia de noi vase de sange la nou-nascuti
- inhiba virusul herpes simplex 1
- impiedica replicarea unor virusuri cum ar fi Coxsackie B-3, un virus care declanseaza boli, de la probleme usoare ale stomacului la complicatii majore ale inimii
- amelioreaza inflamatia in eczema
- amelioreaza hepatita prin inhibarea celulelor virusului hepatitei B in ficat
- sa fie utilizat ca un diuretic usor
Efecte secundare Astragalus si precautii
Astragalus este considerat sigur pentru majoritatea adultilor. Efectele sale posibile nu sunt bine cunoscute, deoarece astragalusul este utilizat in general in combinatie cu alte plante medicinale. De asemenea, poate afecta nivelul zaharului din sange si tensiunea arteriala.
Prospect Astragalus
Portie de servire: 3 capsule
Suma pe servire:
• Astragalus (din Extractul Astragalus 4: 1 - 1200 mg) (10% Astragaloside) 4800 mg.
Ingrediente: Extract de Astragalus 4: 1 (86%) (Astragaloside 8,6%), capsule hidroxipropilmetilceluloza HPMC (vegetala).
Potrivit pentru vegetarieni
Mod administrare: Pentru adulti, luati 3 capsule pe zi, de preferinta dupa masa.
Atentie: Daca sunteti gravida, alaptati, luati orice medicamente sau aveti orice stare medicala, consultati medicul dumneavoastra inainte de utilizare. Intrerupeti utilizarea si consultati-va medicul daca apar reactii adverse. Nu este destinat utilizarii de catre persoane cu varsta sub 18 ani. PASTREAZA DEPARTE DE COPII. Depozitati la temperatura camerei.

  • Pret 89 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.