Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Piperine 30 mg MAX - 90 Tablete (piper negru)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:18 ; 29 Apr, 5 vizite)
 

Beneficii Piperine

-          supliment de calitate
-          usor de administrat
-          prezinta un continut mare de piperina,
-          sprijina digestia
-          prezinta o bio disponibilitate larga
-          poate ajuta la slabire
-          are proprietati puternice de curatare

OstroVit Piperine 30 MAX este un extract din fructe de piper negru cu pana la 95% piperina. Suplimentul este disponibil sub forma de tablete usor de inghitit, care sprijina functionarea multor sisteme. Piperina va poate ajuta sa slabiti si are proprietati puternice de curatare. De asemenea, regleaza absorbtia altor nutrienti valorosi. Daca sunteti in cautarea unui produs care sa sustina absorbtia altor suplimente si sa va ajute sa va simtiti mai bine, alegeti extractul de piper negru de la OstroVit.


 
De ce sa folositi extract de piper negru?


Piperul negru este o sursa bogata de piperina care confera fructelor sale o aroma picanta. Din pacate, continutul acestor ingrediente scade dramatic ca urmare a uscarii si macinarii. Din acest motiv, ardeiul pe care il folositi in bucatarie are proprietati pro-sanatate limitate. Extractul de piper negru OstroVit este standardizat pentru 95% din piperina. Aceasta inseamna ca cantitatea acestei substante din supliment este fixa ​​si nu se modifica in timp.

Piperina este renumita pentru proprietatile sale antioxidante – reduce aparitia radicalilor liberi – favorizand astfel regenerarea celulelor. In plus, poate stimula sistemul digestiv, sustine metabolismul si poate contracara diareea. Aportul sau regulat poate influenta ritmul de regenerare dupa antrenament. Un alt avantaj al utilizarii regulate a piperinei este absorbtia imbunatatita a anumitor substante nutritive, inclusiv. curcumina, coenzima Q10, seleniu, beta-caroten si vitamina B.


 
Principalele caracteristici ale suplimentului:


CONTINUT MARE DE PIPERINA - Datorita continutului ridicat de piperina din extract, de pana la 95%, suplimentul se dovedeste a fi extrem de eficient. Utilizati-l in mod regulat pentru a reduce numarul de radicali liberi si pentru a va oferi protectie zilnica.

SPRIJIN PENTRU DIGESTIE - Piperine sustine sistemul digestiv si stimuleaza pierderea in greutate. Functionarea sa se bazeaza pe reglarea sucurilor gastrice. Suplimentul poate contracara diareea.

BIO DISPONIBILITATE MAI LARGA - Utilizarea extractului de piper negru poate intari efectele altor nutrienti. Daca utilizati produse bogate in curcumina, coenzima Q10 sau beta-caroten, piperina poate ajuta la absorbtia acestora.

UTILIZARE USOARA - suplimentul alimentar OstroVit Piperine 30 MAX vine in comprimate pe care le puteti inghiti in orice moment al zilei. O portie zilnica recomandata din supliment ar trebui sa fie insotita de putina apa. Apoi bucurati-va de rezultatele utilizarii piperinei.


 
Prospect Piperina/piper negru


Utilizare sugerata- Luati 1 portie (1/4 comprimat) pe zi. Produsul este destinat adultilor.


Avertizari


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Nu utilizati produsul ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda dieta echilibrata si stilul de viata sanatos. Nu ingerati daca sunteti alergic la oricare dintre ingrediente. Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza nu trebuie sa ia produsul. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

Informatii nutritionale


Ingrediente


Agent de incarcare: celuloza microcristalina; amidon, extract din fructe de piper negru (Piper nigrum L.) care contine 95% piperina, agenti antiaglomeranti: saruri de magneziu ale acizilor grasi, dioxid de siliciu.

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), boabe de soia, alune, alte nuci, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 34 g

Portii per recipient: 360

Marimea portiei: 1/4 tableta





Ingrediente active



Per portie (1/4 tableta)



1 tableta





Extract din fruct de piper negru, din care:



7.9 mg



31.6 mg





- piperina (95%)



7.5 mg



30 mg

  • Pret 22,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.