Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  OstroVit Braintus Respawn 90 Capsule (stimuleaza memoria si gandirea)

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:21 ; 22 Apr, 11 vizite)
 

Beneficii Braintus Respawn


-          combinatie unica de ingrediente

-          ajuta la reglarea ritmului circadian

-          ajuta la stimularea sistemului nervos

-          stimuleaza memoria si gandirea

-          favorizeaza concentrarea

-          are proprietati relaxante si antioxidante

-          usor de administrat


 
OstroVit Braintus Respawn este un supliment alimentar conceput pentru toti cei care cauta o modalitate usoara de a-si imbunatati functiile cognitive si de a regla ritmul circadian - si aceasta se datoreaza combinatiei de pana la noua ingrediente neuroactive, linistitoare si antioxidante. Vrei sa adormi mai usor si sa ai un somn mai adanc, precum si sa faci fata mai bine stresului si sa-ti amintesti mai multe? Incercati OstroVit Braintus Respawn!


 
De ce sa alegi OstroVit Braintus Respawn?


Suplimentul alimentar OstroVit Braintus Respawn este o combinatie unica de extracte de origine vegetala cu vitamine, minerale si alte ingrediente active care sustin functionarea si regenerarea creierului. Datorita continutului ridicat de melatonina, capsulele au rezultate bune la persoanele care sufera de insomnie. Alte ingrediente ale suplimentului, cum ar fi extractul de melisa si magneziul, stimuleaza memorarea si imbunatatesc concentrarea. Extractele de radacina de Ashwagandgha si extractele de hamei, precum si L-teanina reduc stresul si nervozitatea.


 
Principalele caracteristici ale suplimentului:


COMBINATIE UNICA DE INGREDIENTE - O compozitie bine gandita de pana la noua ingrediente active este o garantie a influentei versatile asupra sistemului nervos.

REGLAREA RITMULUI CIRCADIAN - Melatonina inclusa in supliment asigura un somn sanatos, chiar daca lucrati in ture sau noaptea.

STIMULAREA SISTEMULUI NERVOS - Ingredientele suplimentare sustin memoria, concentrarea si demonstreaza influenta linistitoare, astfel incat sa nu deveniti atat de nervosi.

UTILIZARE CONVENIENTA - Sub influenta apei, invelisul capsulei devine neted, astfel incat sa o puteti inghiti cu usurinta.


 
Proprietatile OstroVit Braintus Respawn


Magneziul - Imbunatateste functionarea materiei cenusii si stimuleaza memoria si gandirea. Sustine sistemul imunitar. Ajuta in caz de crampe musculare.

Extract din frunze de melisa - Favorizeaza memorarea si concentrarea. Se foloseste in caz de dureri de cap, si are proprietati calmante si relaxante.

Extract de hamei - Are proprietati relaxante si antioxidante. Poate imbunatati calitatea somnului.

L-teanina - Are proprietati calmante. Reduce stresul si senzatia de oboseala.

Acid pantotenic - Participa la numeroase reactii chimice din interiorul organismului. Sprijina regenerarea pielii si a membranelor mucoase. De asemenea, poate imbunatati imunitatea.

Extract de radacina de Ashwagandha - Calmeaza anxietatea si stresul. Sprijina functiile cognitive si procesele de regenerare.

Zinc - Are grija de piele, par si unghii. Sprijina ameliorarea ranilor. Prezinta proprietati de detoxifiere.

Vitamina B6 - Ia parte la numeroase reactii biochimice cheie din organism, inclusiv sinteza serotoninei si adrenalinei, astfel incat sa poata ajuta sistemul nervos.

Melatonina - Ajuta in lupta impotriva ritmului circadian neregulat. Te ajuta sa adormi, precum si prelungeste si intareste somnul.


 
Prospect Braintus Respawn


Utilizare sugerata


Consumati 1 portie (3 capsule) seara. Preparatul este destinat adultilor.

Efectul benefic este atunci cand consumi 1 mg de melatonina cu putin timp inainte de culcare sau 0,5 mg cu putin timp inainte de culcare in prima zi de calatorie si pentru inca cateva zile dupa sosirea la destinatie.

Avertizari


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Un supliment alimentar nu poate fi folosit ca inlocuitor (inlocuitor) pentru o dieta variata. Se recomanda o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu mancati daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului. Produsul nu trebuie consumat in cazul medicamentelor sedative, hipnotice sau antiepileptice, si nu trebuie utilizat la copii, femeile insarcinate si care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Nu folositi un supliment alimentar ca inlocuitor al unei alimentatii variate si echilibrate! Acest supliment alimentar nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.


 
Informatii nutritionale


Ingrediente


Magneziu (carbonat de magneziu), extract de frunze de melisa, extract de con de hamei, L-teanina, acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), extract de radacina de ashwagandha (7,2% withanolide, 1% alcaloizi si 0,25% vitaferina A), zinc (picolinat de zinc). ), vitamina B6 (piridoxal 5’-fosfat P-5-P), melatonina, invelis al capsulei (agent de incarcare: hidroxipropil metilceluloza).

Produsul poate contine lapte (inclusiv lactoza), soia, alune, alte nuci, seminte de susan, cereale care contin gluten, oua, crustacee, peste.

Greutate neta a produsului: 43 g

Portii per recipient: 30

Marimea portiei: 3 capsule





Ingrediente active



Per portie



% RI*





Magneziu (carbonat de magneziu)



57 mg



15





Eaxtract din frunze de melisa



200 mg



-





Extract de con de hamei



200 mg



-





L-teanina



200 mg



-





Acid pantotenic (calcium D-pantothenate)



180 mg



3000





Extract radacina de Ashwagandha



135 mg



-





Zinc (zinc picolinat)



15 mg



150





Vitamina B6 (pirydoksalo 5’-fosforan P-5-P)



18 mg



1286





Melatonina



1 mg



-





*RI- Aport de referinta

  • Pret 57,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.