Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  MgZB, Magneziu + Zinc + Vitamina B6 90 Tablete, OstroVit

a
Adaugat de contact@krilloil.ro (10:22 ; 22 Apr, 13 vizite)
 

OstroVit MgZB este un supliment alimentar de inalta calitate, format din trei compusi necesari corpului uman, adica magneziu, zinc si vitamina B6 (pirodoxina). Supliment destinat adultilor activi fizic, in special sportivilor.

MAGNESIUM, ZINC si VITAMINA B6 (MgZB)

Magneziul continut in preparat ajuta la buna functionare a muschilor si la mentinerea echilibrului electrolitic si ajuta la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi. Magneziul si vitamina B6 contribuie la mentinerea unui metabolism energetic adecvat si ajuta la buna functionare a sistemului nervos. In plus, aceste componente contribuie la reducerea oboselii si oboselii si ajuta la mentinerea functiilor psihologice normale.

Zincul gasit in OstroVit MgZB ajuta la mentinerea unui echilibru adecvat acid-baza si ajuta la mentinerea parului, pielii si unghiilor sanatoase. In plus, zincul contribuie la mentinerea metabolismului normal al acizilor grasi si vitamina A. Zincul si vitamina B6 ajuta la buna functionare a sistemului imunitar.

Vitamina B6 ajuta la sinteza corecta a cisteinei si la mentinerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la mentinerea metabolismului normal al proteinelor si glicogenului si contribuie la reglarea activitatii hormonale. Suplimentul destinat adultilor care sunt activi fizic, in special sportivii. Produsul este recomandat in perioadele de efort crescut.PROPRIETAȚI OstroVit MgZB

Componentele produsului ajuta la mentinerea oaselor sanatoase,Sustine procesul de anabolism.Imbunatateste regenerarea post-antrenament a corpului.Ajuta la reducerea oboselii si la buna functionare a functiilor cognitive.Are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, asigura un somn profund, regenerativ.
MgZB prospect
Mod de administrare: Consumati 1 portie (3 tablete) zilnic inainte de culcare.

INFORMATII NUTRITIONALE





 



PER PORTIE



DZR%





Magnesium



375 mg



100 %*





Zinc



15 mg



150 %*





Vitamin B6



2 mg



143 %*

  • Pret 17,9 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.